Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    áá bocsesz véletlen rosszra mentem:)

hellosztok én még uj vagyok itt , már irni akartam csak van valami 24 orás korlát ami miatt nem tudtam irni.

Nah ha tudnátok segiteni lenne 3db kérdésem, lehet mindenki unja már a témát de engem még mindig foglalkoztat

az uj serveren fogok játszani és ott szeretném megcsinálni életem kariját:)

1. egyik haverom azt mondta hogy aki full int-es az gyorsan fejlödik nagyott sebez és nincs ellenfele se pvm-ben sem pvp-ben, nah én ezen gondolkozok mert mindenképpen egy full int spear/light vagy full str glavie/fire-t vagy full str cold/blade vagy fire/cold/blade fogok inditani a fejlödés nem akadály nálam szóval képes vagyok órákat exp-elni a következő szintig kapjak akár 0,2%-t exp-t :) nah szóval szerintetek egy sok sp-vel ellátot full str fire/glavie | full str cold/blade a jobb PVP-re kifejezetten pvp-re vagy pedig egy full int spear/light mert elgondolkotam azon hogy ha a full str-nek 30+-ra van 6k hpja ha jól tudom a int-esnek van 1k akkor ha pl eldobok egy flydragon/soul cut-t és sebzek vele mondjuk 2k- hp-t akkor a int-es belehal nemigaz? :)

hja és leirom azt a verziokat amire én gondoltam

1. verzió

fire series első skillje lvl 1 vagy max esetleg a többi könyv ebből
    soul spear max
    ghost 1
    fly max
    5-s combo lvl 1 ( jól jön szörnyek ellen )
    cheolsam max ( hp miatt )
    force-ból az élesztés
    fire basic prot max
    ice guard max
    mind2 fizikai ill. mágia sebzést elnyelő forgo izéket szeretném maxolni mivel pvp-ben MINDIG jól jön tapasztaltaim szerint :)
    fire-ból még a phy dmg-et adot
    concentration 1?

2.ik verzio

light első skillje
    must piercing max
    shock lion max
    wolf's max ( később a másik de még nem voltam 54-es szóval még nem tudom :) )
    grasswalk 1
    soul spear max
    fly max
    és a 2 phy ill mágia ellen védő forgo izé
    chelsam max
    heaven force
    concentration 1

3-ik verzió ( alternativa:) )
    cold series első skill
    combo-ból az utolso-ra 1 vagy max?
    cut blade-ból az első max vagy az utolso ( ha jól tudom ez a távolsági skill )
    blood max
    flower 1 vagy max?
    snake max?
    ill. mind2 phy és mágia forgo izé maxolva
    shield protection max
    concentration 1

nah tudom ezek a buildek elsőre horribilis sp mennyiséget jelentenek de mint irtam nem probléma a farmolás:)
    nem tagadom azért csinálom hogy egy joval tapasztaltabb játékos buildját illetve karijának méltó ellenfele legyek az uj szerveren :P
    nah ebben szeretném a segitségetek kérni szerintetek ezek közül melyik az a build // nyugodtan belejavithatok hogy mit kéne inkább maxolni és mit nem //
    ami nyerő lenne egy pvp beállitotságu karinak.
    hja és bocsi ha picit hosszura sikerült:)