Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    no, válaszolok.
    a nagyobbak biztos azért küldtek el, mert swordre kérdeztél, holott blade volt náluk, mert az a full str fegyvere. (hehe, érzékenyek is vagyunk az ilyenre, nehogy holmi full intessel tésvesszenek össze :):):))
    technikailag a Soul Cut blade, az Evil Cut blade, és sztem a 3. (Devil Cut blade(?)) sem dobja el a pengét/kardot, csak suhint egyet, és ebből egy energianyaláb keletkezik, ami eltalálja az ellent. (csak hogy ne kelljen a fegyó után mászkálni. :)) Amúgy piros-világoskék-narancs2x a színe a cuccnak. És hogy miért dobálják harc előtt? ~800as sebzés, ha bejön a critical dupla, amitől fexik a 40es full int (jó, persze nem, de utána kap a nyakába még), utána sword dance megint, és akkor jönnek az igazi skillek, a potit meg ugye már lenyomta...
    és ezek az 'igazi skillek'. mindenki másra esküszik, én a kombókra. 4-5 ütés critical nélkül is szépen sebez, mire elnyomod mind3at, pont lemegy imbue is...
    a knockdownos dologhoz nem szólnék hozzá, Carmang mester elég jól elmagyarázta, talán annyit, hogy én 1 pontot raktam rá, mert előfeltétele a 2. skilljének, ami hamarosan meglesz remélem, és kíváncsian várom, mit tud. :) AMINT FEL LEHET MENNI A SZERVERRE. :)

jah, amúgy én a dobálást inkább tradeknél az idegesítő mobeltakarításra használom, janganban mindenki fexik már 1től...