82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5394 -
Cat 02 #5393 ez tök faxa hol találtad ??? :D
ui.: még mindig házigzada vagy -
#5392 -
#5391 -
#5390 -
#5389 tényleg nem értetted meg amit írtam. :( -
Cat 02 #5388 gumiba ne menjen sztem csak ne legyen SOHA házigazda -
#5387 hát ez LOL , tényleg jobb lesz a gumiszobában mert ez már cirkusz ami itt folyik, tőlem lehet akkor pofázzátok szét a topicot 50000 értelmetlen beírással szarom le akkor.. 2 értelmes mondat nem volt a Silkroadról ezért töröltem őket.. -
#5386 megoldjuk hogy többet ilyet ne csinálhass, mert lövésed nincs mi az OFF és mi nem! -
#5385 MI értelme van arról beszélgetni, hogy mik legyenek a szabályok igaz? HOgy a topic szabályait együtt kéne kidolgozni és ne ugy legyen minden ahogy te akarod? -
#5384 mi értelme van arról beszélgetni ki mikor köt bele a máskba.. töröltem mert OFF volt.. ami a témához kapcsolódott meghagytam, mert az való ide, a többi az OFFtopicba -
#5383 Már megint törölve lettek hozzászólások! mi a franc bajotok van? ha képtelenek vagytok normálisan fórumozni megy az egész a gumiba! -
Cat 02 #5382 na és a Dárdás ? :D az tényleg dobja :D
kell majd reklamálni hogy ijjas jól pofán üthesse az őt támadót :D -
#5381 ez szerinted nem OFF ? ennek ott a másik OFF topic, ha jön egy új majd ezt olvassa ahelyett miről szól a játék.. folytasd csak nyugodtan -
#5380 no, válaszolok.
a nagyobbak biztos azért küldtek el, mert swordre kérdeztél, holott blade volt náluk, mert az a full str fegyvere. (hehe, érzékenyek is vagyunk az ilyenre, nehogy holmi full intessel tésvesszenek össze :):):))
technikailag a Soul Cut blade, az Evil Cut blade, és sztem a 3. (Devil Cut blade(?)) sem dobja el a pengét/kardot, csak suhint egyet, és ebből egy energianyaláb keletkezik, ami eltalálja az ellent. (csak hogy ne kelljen a fegyó után mászkálni. :)) Amúgy piros-világoskék-narancs2x a színe a cuccnak. És hogy miért dobálják harc előtt? ~800as sebzés, ha bejön a critical dupla, amitől fexik a 40es full int (jó, persze nem, de utána kap a nyakába még), utána sword dance megint, és akkor jönnek az igazi skillek, a potit meg ugye már lenyomta...
és ezek az 'igazi skillek'. mindenki másra esküszik, én a kombókra. 4-5 ütés critical nélkül is szépen sebez, mire elnyomod mind3at, pont lemegy imbue is...
a knockdownos dologhoz nem szólnék hozzá, Carmang mester elég jól elmagyarázta, talán annyit, hogy én 1 pontot raktam rá, mert előfeltétele a 2. skilljének, ami hamarosan meglesz remélem, és kíváncsian várom, mit tud. :) AMINT FEL LEHET MENNI A SZERVERRE. :)
jah, amúgy én a dobálást inkább tradeknél az idegesítő mobeltakarításra használom, janganban mindenki fexik már 1től... -
Cat 02 #5379 1. megkérdezték mit kell tenni ->töröted (igaz hogy tényleg ott a FAQ)
2. belinketem egy oldalt ami a jövőbeli játékteret írja le ( nem volt félre vezetés)
3. OFF között beszélgettünk egy odlalt erre törlöd xD -
#5378 azért ezek a szabályok finoman szólva inkább gátolják mint segítik egy topic közösség kialakulását..... -
#5377 Rendszer a FAQban olvasható -
#5376 jó lenne ha a topic-ot látogatók és a házigazda megbeszélnék a topic rendjét a viták elkerülése érdekében! -
#5375 A kardos is képes eldobni a kardját azzal a skillel, de hogy ez vizuálisan csak egy piros ívként jelenik meg... hát ilyen apróságokon ne akadj már ki . Egyébként arra való, hogy a kardosnak (közelharc) is legyen valamilyen távolbalövő képessége.
A másik skillnél, hogy felrúg az a skill szintjétől függ, pl ha 27-esre fejleszted, akkor 50% az esélye, hogy egy 27-es karaktert felrúg. Ha az ellenfél ekkor 27-nél kisebb szintű akkor nagyobb eséllyel dobódik fel, ha 27-nél nagyobb szintű akkor kisebb eséllyel.
Bocs Maala, hogy helyetted válaszoltam -
izem #5374 az se rossz:-))
-
Cat 02 #5368 eldobja a swordját ??? :D glaviet lehet csak dobni
kardnál csak ilyne piros izét lő meg 31 esenk másfaja piros izét D:
sztem attól függ mien erős vagy sde szinte mindig ffle tudnak ütni :D -
#5367 küldtem nekik mailt , ugyhogy szerintem fekete listára tettek :D:D:D
szidtam őket , hogy laggol és jáchatatlan :D valamint azt is hogy nagyon nehez a bejutás a játékba ...
:D -
iDeGeS VaGYoK #5366 hja még valami az mitől függ hogy valaki felrug engem pvp-ben? elég idegesitő amikor már 3jára fekszek le a földre napozni ő meg odajön és belémszur :PP
azt tudom melyik skill ez de ez attól füg hogy hányasra fejleszti? mert pl egy kardos engem felrugot 3xor egymás után aztán egy másik meg 1xersem hmhm.. def-el lehet ellene védekezni vagy vmivel?
hja és utálom a kardos coldosokat mert tényleg nagyon idegesitőek hogy 5mp-ként pillezhetek:PPP de mondjuk elég funny ahogy ott ugrálni fel alá nah ennyi voltam megyek vissza gyakni lassan 25:) -
iDeGeS VaGYoK #5365 Maala ha jól tudom te swordos vagy.. nah tegnap néztem a nagyobb lvl-ü karik csatáját elég élvezetes volt és pár kérdés amit a swordosoknál észrevettem pontosabban inkább csak kérdések:)
áltában melyik skill-t szoktál maxolni? mert kéreztem öket de csak annyit mondtak hogy full str and stfu.. :P
te melyik skilleket maxoltad? és sok embernél láttam azt a skillt amikor "eldobja" a swordját szerintem pvp-ben nem olyan hasznos mégis sokan használják de mért?:)
kb ennyi kérdés. egyébként alakul a glaviseom és megvolt az első **-s trade utam:) -
#5364 Madmano, hétvége van. nagyon nehéz bejutni ilyenkor :) -
#5363 mert az a pdef, mdef. és ha azt felveszed, az meglátszik. sztem ez valahogy úgy műxik, hogy a sebzés kiszámításában van szerepe a pdef-mdefnek, viszont a pabs-mabs az egyenesen levonódik a bekapott sebzésből... de szépen küldesz egy emilt a készítőknek, és elkezdesz imádkozni, hogy válaszoljanak. :) de akkor legalább talán kapsz egy pontos választ. :) -
#5362 ha páncélt akkor igen! -
Madmano #5361 Ha megnézem a szerverlistát,mindegyik mellé azt írja ki"Crowded",pirossal.Meg "Disconnected to server"!Hát mi van itt? -
Madmano #5360 Hello.Egyszerüen nem enged fel az Athens-re! -
Cat 02 #5359 ha páncélt felrakod több lesz ? (de komolyan mert én ne mtom :D ) -
#5358 nah joh de ha felrakom nem lesz tobb se a phy defence se a mag defence! -
Cat 02 #5357 ott van a szám hogy mennyit véd
én 30 ason szereztme ékeszeret addig arany votl rajtam :D -
#5356 igen az ékszerekre, ahm ok de az gyakorlatilag hogy nézki ? kapok egy utést ha nincs rajtam a gyuru akkor mennyivel tobbet sebezhet? sokat számit? -
Cat 02 #5355 ja :D
tegnapi trade pár kép -
#5354 sztem az a bekapott sebzés elnyelése... gondolom az éxerekre gondolsz. :) -
Cat 02 #5353 :D van oan hogy Gázok abszobációjaé s az könnyű ennyit tudok :D
-
#5352 te thief vagy? silent hunter 3 ban en is izgultam mikor bombáznak / törik meg a hajó :D:D:d
---
laggol nagyon (troy) 2 halál köszönhető idáig neki...:(
---
tudja már vki mi az az abszorció? (elnyelés?) -
Cat 02 #5351 :D nekünk is tegnap mikro 1etlen 42+ osunk a red skorpiókkal harcolt mi meg 20 ott áltuk és csak nézni tudtuk :D a szopacsak az ovlt hogy kb 5 jeges thief (npc) támadta :D (akiknek ugye percekig jég a van a kezüknél) -
#5350 1-es csillag mi? Gyávák...