Silkroad Online (iSRO)
-
Elda #514 Lehet hogy most butasagot irok, de szerintem azok a jo skillek, azert nem tetszik a kard, ami mogott 200% nagyobb szam all, ezekkel eszmeletlen nagyot lehet sebezni, ebbol, adodoan a tuz sebez a legjobban, al la cortez :)
Ne azt nezd hogy 125-254 hanem azt hogy hany % all mogotte, mert szerintem annyival fel van szorozva a tamadas, + meg a skillszintek is adnak +% t, a villam azert jo maximum mert tobb elenfelet is ut egyszerre, mar alacsony szinten is, a jeg lassit meg fagyaszt, a tuz pedig eget, + sebzes, tovabba azt is erdemes megnezni hogy a legtobb buff tuz es villam alatt van, tuz alatt peldaul van egy olyan skill amit csak pajzsal lehet hasznalni, szval kardosoknak , mindenkeppen a tuzet ajanlanam, a forceban nem igazan vagyok otthon de szerintem az felesleges, bar ki hogy gondolja, azt mindenki tartsa szem elott hogy az igazi brutal varik 50-60 korul kezdodnek, es a max szkillszint 300, jah es egy szkillnek 3-12 szintje van, es az alaphoz viszonyitva +2 szint egy uj szkillszint.