Silkroad Online (iSRO)
  • Zaylka
    Demila: Nos én pl. nem csinálom úgy, hogy megvárom a 9 szint különbséget, hogy nagy legyen a farmolás. Én például csinálom a questeket és néha néha csinálok max 2-3 szint különbséget. Így az exp is tűrhető meg az sp is....(szerintem) Jó persze nem lesz arra jó ez a módszer, hogy minden skillt kifejlessz, de így nekem 1 nap 600 sp is összejött...

Nos...1 hónap játék után rájöttem, hogy jó Guildben lenni, de az Unionak semmi értelme! Szinte nem is segítik egymást...sőt! Az egyik unios vezér tegnap írta, hogy elméletileg a mi guildünkből vki megölte az egyik thiefjét és hogy fel van háborodva! Utána meg megyek a ferryhez és szinte a fél klánjuk ott áll, hogy csinálják a red thiefeket a kis tradereknek....utána meg mikor megírja nekik Maala, hogy Uniosokat mégse kéne megtámadni, akkor meg nagyképűen visszaszólnak, hogy azt ölnek meg akit akarnak...Hihetetlen milyen szövetség tisztelő és kedves emberek játszanak eme játékkal! Ráadásul, amit előző megszólalásban írtam...ez lenne a szerepjáték???