82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#4562 hmm, sztem questelve könnyebb... van cél. még jó, hogy nekem eddig mindig volt questem... :) (igen, lvl31 vok most, és az uccsó Tao küldi kitart 32ig) -
#4561 idézek:
Q. In the Skill descriptions, you have the damage sections listed in this form ex:100-130 (150%). What do each of the numbers refer to?
A. The percentage (example being 150%) does not indicate extra damage, but is one of the factors considered when calculating damage and is a variable rate that users must pay attention to. Simply put, if the percentage is higher the rate of the skill may be slower but the damage will be higher. Conversely, when the percentage is lower, the rate may be faster but the damage is lower.
KÖZVETLEN nem befolyásolja a sebzést. de mivel a kombó 5x üt, ezért lesz nagyobb a sebzése... én így gondoltam. sztem elbeszélünk 1más mellett.
viszont az újratöltéshez ezexerint tényleg nincs köze... :-) -
#4560 ha kedvem van, anélkül is tudok hentelni.. -
#4559 örülj neki, több XPt kapsz :D -
#4558 Az nem teljesen világos hogy két küldetést miért nem lehet egyszerre csinálni ?
Például felvettem a Tigris ölő versenyt és a Csiszolt tigris fogat, de a versenyre csak azután kezdte el számolni a skalpokat, miután összegyűjtöttem 10 fogat .. -
bakee #4557 Az én voltam. Elnezest szeretnek kerni a felreertes miatt... Aki ezt komolyan vette az tuti nem latta a "Brian eletet". Abban volt a Judea Népe Front és a Judeai Népfront vagy valami hasonlo, és nekik osztották, hogy "köpködők", stb. Szoval ez csak humor volt, ne tessek komolyan venni :)
GubberX: RxQueen is ott volt eppen akkor es neki is tetszett, mert o vagta, hogy ez a brian eletebol volt... :)
Meg kulonben is minek szolnek be barkinek is komolyan ha nem szolt hozzam. Lol. Paranoia :)
Udv
Bakesz -
#4556 épp arra járt a kedves -
Cat 02 #4549 :D kis mohó
1ébként sztem ottani szörnyeket kellet írtania ( mivel szürke neki Urechi) -
#4548 Na és hogy akadtál össze Ureuchival? Véletlen "útba esett" vagy vadásztál rá?
Amúgy egy képet megnéztem volna arról amikor a chat ablakban kiírja, hogy mennyi xp-t vesztettél a halállal -
#4546 A százalékos érték (mint írtam) a sebzés mértékét és a beviteli sebességet jellemzi, semmi köze a skill újratöltődési idejéhez.
Na most persze tuti nem találom azt a fórumot, hol ezt olvastam...
de van itt egy kis SP farmolás -
Cat 02 #4545 ja :D mis is viccelödtünk mikor kirabolt az 52+ os berserkell :D a 15 ös 3 csillagos karavánt XD -
#4544 hmm, nálunk is van ilyen... szombaton union trade, meg tegnap Zvel trade közben segítettünk egy másik tradernek... nagy volt, tanultam új trükköt.
legalábbis nem tudtam eddig, h tradert támadhat thief (és vice versa), hogyha a tradernek nincs tevéje. vicces. szóval teve terminate, és szépen elhullottunk 3man egy thief miatt... vmiért az én cuccaim megmaradtak, a többiekét elvitték. rossz érzés volt, de hát ez van. viszont 3an feküdni egy (akkor azt hittük) elvesztett tradenél... viccelődtünk, stb. jó volt. -
#4543 te most Zaylkára gondoltál? mert az Unionos tagok nem voltak magyarok... amúgy beszéltema klán fejével... elmondtam a nevét: "i knew u will say that name" :D
hiába no, mindenhol van egy fekete bárány... :) -
Goth #4542 ehhehe az szimpatikus ember :D ha mondasz nevet, még talán barátlistára is fölveszem :D -
#4541 lehet keverni. amúgy a sword dance az transferes, én úgy képzelem, hogy ide-oda pattog a csávókákra. a soul cut blade nem rossz, a legnagyobb már 2-t lő. és gyorsan töltődik.
amúgy a %ról. úgy tűnik, vmi mégsem teljesen helytelen a kombó%ok összeadódásáról, mivel a soul cut blade 120%, egy 3as combó 67%, és kb 1,5-2 soul cutot ellövök, míg egy combó feltöltödik. -
#4540 háát nálunk csak annyit a mentalitásról , hogy jövök vissza Hotanból traddel és Hyeoncheonoknál szövetséges csapot-papot otthagyva jött utánam kísérni a ferry-ig hol engem gyógyított, hol nekiugrott a thiefjeimnek , ami azért becsületre méltó , mert ő 35 volt az én thiefjeim meg 41 esek , ott darálta Berserkel
Mellesleg nálunk minden szombaton "óriás" trade van , ami azért összeszoktatja a társaságot
És Mi klánvezérek is tök jól kijövünk 1mással szóval a vezetőségben is Összhang van
Ui: (persze csak zárójelesen :-Gyere Át az Aegére ) -
#4532 Ezért én kérek elnézést. Ill kérnék 1 nevet ha tudod ki volt az illető. Nagyon nem örülnék ha 1-es emberek ezzel rontanák a guild színvonalát. -
#4531 Tegnap az egyik tag jelezte nálunk , hogy amikor elment egy klánotok beli mellett , az egyszerűen le(mocsok állat HUN-TERS-ezte) -
#4530 Már ne is haragudj de szerintem a mi részünkről nem volt/és nem is lesz mocskolódás.Többek között ezért is hoztuk létre a saját guildünket, hogy a kikapcsolódás legyen a lényeg és ne egymás csesztetése. Ha volt "mocskolódás" erről azért szeretnék én is tudni, mert nem örülnék neki ha vki a HUN_Tribes-ban is divatot csinálna belőle.
Üdv:Gubberx_HUN -
#4529 Tipikus magyar mentalitás !!A mocskolódás felénk is divat.(Babel) Ugye kedves HUN_TRIBES tagok??? -
#4528 Demila: Nos én pl. nem csinálom úgy, hogy megvárom a 9 szint különbséget, hogy nagy legyen a farmolás. Én például csinálom a questeket és néha néha csinálok max 2-3 szint különbséget. Így az exp is tűrhető meg az sp is....(szerintem) Jó persze nem lesz arra jó ez a módszer, hogy minden skillt kifejlessz, de így nekem 1 nap 600 sp is összejött...
Nos...1 hónap játék után rájöttem, hogy jó Guildben lenni, de az Unionak semmi értelme! Szinte nem is segítik egymást...sőt! Az egyik unios vezér tegnap írta, hogy elméletileg a mi guildünkből vki megölte az egyik thiefjét és hogy fel van háborodva! Utána meg megyek a ferryhez és szinte a fél klánjuk ott áll, hogy csinálják a red thiefeket a kis tradereknek....utána meg mikor megírja nekik Maala, hogy Uniosokat mégse kéne megtámadni, akkor meg nagyképűen visszaszólnak, hogy azt ölnek meg akit akarnak...Hihetetlen milyen szövetség tisztelő és kedves emberek játszanak eme játékkal! Ráadásul, amit előző megszólalásban írtam...ez lenne a szerepjáték??? -
#4527 Minthogy tudom, hogy te tudsz angolul^^
Ezért javaslom nyomd le a H betűt bátran és az első városban leülve olvass végig mindent:) Így nem fogod feltenni az Itt előforduló kérdések 95%-át:D -
#4526 hi
megpróbálkoztam a gaméval és teccik igaz nem nagyon értek (még) semmit (ez az első ilyen jellegű game amivel jáccok :) ) de azért próbálkozok :) -
#4525 Hát ha nem lett leírva 10 ostonként (még vita közben is) egyszer sem:D
SP farmoláshoz baromi sok türelem kell:( nagyon nehéz ölni közben a gyenge skillek miatt:( és könnyen meghalhatsz ha nem jól válogatott cumok vannak rajtad... -
#4524 Moon te is így tolod ? SP-farm-ban ? -
#4523 Olvass vissza soxor le lett írva -
izem #4522 sziasztok
Erröl az SP farmolásrol egy bövebb leirást csinálna valaki lamereknek(nekem)
Hogymint kell stb...
Elöre is köszi -
#4521 Ember mindig azt hiszi hogy ott van a nagyok között , de egy ilyen Stall láttán rájövök hogy messze sincs
-
#4520 Tegnap mi is elkezdtünk klántradelni mert 1-2 nap és lvl 3as lesz a klán..
Több ilyen kissebb csoport alakult ki kavarodás elkerülése végett
-
#4519 Valaki nyomja ezt a "SP farmingos Masterity-t nem fejlesztem és Több SP jön és Felmaxolom a skilleket minden szinten" Stílust ????
Bejön ???
Most télleg megéri ? (mert erősen elgondolkodtam ,h én is átállok rá)
És a halál ? Az mejdnem ugyanaz nem ?
-
#4518 kisérősereg
-
#4517 Én meg totál nem értek veled 1et..
1. skill Anti devil király de a
2. 2 combow meg eléggé gyengusz
Autumn meg szerintem ugyan akkorát sebez mint az Antidevil sőt kicsit nagyobbat is..
Berserker skill meg nagyon veszélyes magas szinten..
Igazi ijjász 3 támadófélét fejleszt és a nagy kinaiaknál nagyon kevés használ Berserkert..
Fehér madárból lesz a kék.. késöbb azért hatalmas külömbség van nélküle vagy vele harcolni, ezt 38-40 nél ki is jön nagyon..
Fekete madár meg szerintem nem ér sokat mert az igazi ijjász 2 lövésből megöl 1 szörnyet akkor meg mit érek 150es támadásával ? Van amikor 1 lövés a szörny ne piszkálja csak..
-
#4516 jó szerver lehet, nálunk a babelen nincsenek ilyenek :C hülyeségnek tartom hogy a karaktereddel nem lehet más szervereken is játszani -
skillless #4515 első két nyilas skillt maxra, mert az kell a második oszlophoz, ami felváltja őket, mert sokkal jobbak és azokat kell csak igazán maxolni. A sorozat lövés a jéggel igazán nyerő, mert gyorsan lövi és lövésenként van esélyed lassítani, vagy fagyasztani.
a hawk-ból egyet min., többet nem biztos, hogy megéri. 1-2 plusz attack rate sok sp-ért... a második soros fekete hawk már sokkal jobb, arra min. kell egy szint (több nem tudom, hogy kell-e mert még csak most lesz meg, így nem tudom a lvl2 mit ad)
az "átszúrós" lövés annyira nem nagy durranás, az elején talán mehet rá egy pont, hogy legyen mit lőjj, amig a másik kettő cooldown alatt van, vagy ha egyszerre 2 kis hp-sat akarsz kinyírni. (én szeretek double, meg triple kill-eket csinálni :D )
a berserker lövés a robbanásával az egyik kedvencem, (az említett okok miatt) de a magasabb szintje nem adnak sokkal több sebzést, nem éri meg nagyon sp-zni szvsz
a spirit lövés nagyon lassú, de nagyon durva!!!
a passzívok nagyon jók minden masterynél, amelyiknél megvan a 10-20-30 stb. egyből adni kell rá!
jégből az elsőt amennyire csak lehet
lightból a grass walk tényleg kell. de ha van egy kis extra sp-d, akkora a magic dmg növelé buff-ra is tehetsz egyet (többet nem nagyon, de max 3-4 szintes, ha n)
szerintem a villámlövésre érdemes áldozni azt a 144sp-t, nagyon jól sebez, igaz kicsit lassú, de 3at pattog. És ha használod a jeges skillt is mellé, akkor fagyasz, sőt még a pattogása is fagyaszt! :) -
Goth #4514 Ezt a Silkroad MiniGuildWar Babel videót nézzétek meg!
csak a zenéje miatt, az kurvajó :D
nem tudja valaki melyik zenekar? :P -
#4513 [URL=http://www.silkroadonline.cjb.hu/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0]egy kis Ureuchi :P ^^ [/URL]
A Paraszt elkente a szánkat
Szombaton az Aegén Nagyszabású Dowhang-Hotan , Hotan -Jangan Trade indul 1,2 (és lvl 20-22 közöttiek akármennyi) csillaggal Pure Magyar társaság
19:30 kor lessz gyülekező a Spec Shopnál Dow-ban 20:00-kor pontban! Indulunk Minden Magyart szeretettel Várunk
ui:-Részletek helyszínen -
Cat 02 #4512 Videót vki ? xD -
Cat 02 #4511 [URL=http://silkroad.extra.hu/page.php?10]Ide katt !!! ( lehet utábna megint "IDE" re kell kattolni)[/URL] -
Cat 02 #4510 nem erősebb 1ik ? -
#4509 szép béka