Silkroad Online (iSRO)
  • skillless
    első két nyilas skillt maxra, mert az kell a második oszlophoz, ami felváltja őket, mert sokkal jobbak és azokat kell csak igazán maxolni. A sorozat lövés a jéggel igazán nyerő, mert gyorsan lövi és lövésenként van esélyed lassítani, vagy fagyasztani.
    a hawk-ból egyet min., többet nem biztos, hogy megéri. 1-2 plusz attack rate sok sp-ért... a második soros fekete hawk már sokkal jobb, arra min. kell egy szint (több nem tudom, hogy kell-e mert még csak most lesz meg, így nem tudom a lvl2 mit ad)
    az "átszúrós" lövés annyira nem nagy durranás, az elején talán mehet rá egy pont, hogy legyen mit lőjj, amig a másik kettő cooldown alatt van, vagy ha egyszerre 2 kis hp-sat akarsz kinyírni. (én szeretek double, meg triple kill-eket csinálni :D )
    a berserker lövés a robbanásával az egyik kedvencem, (az említett okok miatt) de a magasabb szintje nem adnak sokkal több sebzést, nem éri meg nagyon sp-zni szvsz
    a spirit lövés nagyon lassú, de nagyon durva!!!
    a passzívok nagyon jók minden masterynél, amelyiknél megvan a 10-20-30 stb. egyből adni kell rá!

jégből az elsőt amennyire csak lehet
    lightból a grass walk tényleg kell. de ha van egy kis extra sp-d, akkora a magic dmg növelé buff-ra is tehetsz egyet (többet nem nagyon, de max 3-4 szintes, ha n)
    szerintem a villámlövésre érdemes áldozni azt a 144sp-t, nagyon jól sebez, igaz kicsit lassú, de 3at pattog. És ha használod a jeges skillt is mellé, akkor fagyasz, sőt még a pattogása is fagyaszt! :)