Silkroad Online (iSRO)
  • Carmang
    Sziasztok!

Egy ideje olvasgatom ezt a fórumot, de most elég érdekes témák mennek, így én is hozzászólok.

1. Gratula az Aegen a magyar klánok ilyen összefogásának, és Demilának a képekért.

2. Ti naponta mennyit Silkroadoztok? Nekem úgy tűnik egyesek felháborítóan sok szabadidővel rendelkeznek, hogy a két hete indult Athens szerveren már ilyen szintű karaktereket hoztak össze. Én november közepén a második béta fázis alatt csatlakoztam de még csak 29-es karakterem van. A legfőbb hátráltató ok, hogy este miután hazajövök a munkából ritkán tudok felcsatlakozni a zsúfoltság miatt.
    Szóval ki mennyit játszik?

3. Az SP farmolásnál nem írtátok (bár lehet nem mondok újat), hogy minden mastery level és karakter level közti különbség 10%-kal növeli a kapott SP-t és csökkenti valamivel az xp-t. Ezt maximum 90%-ra, azaz 9 szint különbségre lehet feltornázni. Viszont ha folyamatosan megvan ez a különbség, akkor a fegyverhez tartozó összes skill kimaxolása mellett a négy Force skilleket is ki lehet maxolni, mind! A koreai szervereken állítólag ilyen "fullmaxos" highlevel karakterek szaladgálnak. Más kérdés, hogy a karakter elég sokáig gyenge, és ezt ki bírja ki türelemmel.

4. A skill-t jellemző százalékos szám egy viszonyszám a sebzés mértékéről és a támadási sebességről. A normál sebzés normál sebességgel jelenti a 100%-ot. A 100-nál nagyobb érték jelenti, hogy nagyobbat sebzel mint normál de azt lassabban viszed be. A 100-nál kisebb szám jelenti, hogy kevesebbet sebzel de azt gyorsabban, az ilyen skilleknél általában úgy is több ütést "visz be" a skill, de azt ugye gyorsan egymás után. Hogy a skill mennyit sebez azt a "Phy. Attack Power" mondja meg. Tehát a "kardosok lvl 52s 5ös kombója a legnagyobb %al rendelkező skill a játékban... 5*92= 460%-al" tökéletesen helytelen kijelentés.

5. A fegyverhez tartozó skillek közül melyiket érdemes kifejleszteni, szvsz hülye kérdés. Természetesen mindet, így felváltva tudod őket használni. Amíg az egyiknek "megy le" a cooldown-ja, addig tudsz másikat használni. Ennek igazán pvp-ben van jelentősége. Vagy ha hirtelen sok mob gyűlt köréd, akkor gyorsan lehet aprítani.

Egyenlőre ennyi, bocs ha már elhangzottakat ismételtem meg.
    Szép estét.