Silkroad Online (iSRO)
  • Bucser
    Bocsmá de akkora paraszt vagy hogy szétesik a fülem tőle:D

Nem kaszinózom te majom csak példának hoztam fel (elég nehezen fogod fel az írás lényegét látom a csalás részt...)

Másrészt te "te sutyó" (ha már ilyen szépen megszólítottál) Kb 10-et vagy 15-bugreportot biztos írtam már nekik de nem gond:D És soha nem nézem ki hanyas szintű csak kibaszottul zavar amikor egy botter szétks-eli az agyamat tudod?? Aztán mikor meg tradelek mondjuk egy héttel később már 6 szinttel felettem van és spawnolja a thiefjeit az 1 csillagos trademre, mert a játékos egy kicseszett percet sem játszott csak a botja felhúzta és még a cuccaimat is elviszi. NA EZ a KIBASZÁS te FASZ. Btw.: Alpha óta játszom kisebb nagyobb megszakításokkal mert van életem^^ És szórakozás miatt játszom nem azért hogy én legyek a legmagasabb szintű n00b a serveren. Csak azt a kevés szórakozást is elbasszák a magas botter spawnthiefek...

Inkább neked kéne átadnod a helyed. De úgy látom nálatok otthon mindenben megengedett a hazugság és a csalás...

JA mha meg nem vetted észre talán nem én vagyok az egyetlen aki "sír miattuk" Jó dolog ráfogni...Egyetlen dolgot szoktam erre írni:

Botting is cheating The rest is just bullshit.

Szóval ha valaki helyesnek találja a csalást egy MMORPG-ben az emelje fel a kezét...