Silkroad Online (iSRO)
-
lol, kardból, lándzsából sem érdemes az első sort... lándzsából az első 2t nem érdemes, max a 3-ra 1 pontnyit, hogy legyen mivel harcolnod a 4. sorig... :)
általánosságban sztem a %ot érdemes nézni, 200%nál alább én nem adom, csak ha nagyon jó a ez, vagy a következő skill... lightningot tanulóknak Lion Shout sor mondjuk pont jó példa a kivétel(ek)re. :)
én tegnap este egy botos gyereket lenyírtam PKval (mivel nem volt nálam protector, azóta van, de már GG is van :-s), utána kiléptem, reggeli belépésnél már kevesebb murderer pontom volt, aztán ahogyan írtottam a mobokat, egyre kevesebb lett. aztán jött pár emberke, úgyhogy Zaylkával kinyírattam magam, de így is egy régi gyűrűm bánta. :)
Guild Wars: nem kell hozzá Cape, asszem az ellenséges klán neve vörös lesz, ahogy találkozol velük (mint ahogy Unionnál zöld), és simán megtámadhatod őket. viszont az esetleges XP és SP levonásról "gozom" sincs. javaslom amúgy minden angolul legalább egy kicsit tudóknak (legalábbis a kedves készítőknél sztem nem nehéz jobban tudni :-s) megnyomni a H betűt játék közben, és a megjelenő Helpet elolvasni, sok kérdésre választ ad. pl a Farmolást is ki lehet belőle következtetni a helyes logikával. (bár dögöljek meg, ha magamtól eszembe jutott volna, hogy: vki "elkölti" az összes skill pontját, meghal, és újra elkezdi gyűjteni az SPket, hogy aztán megint elköltse, etc... ezt kérésre elmondom normálisabban is, ha vkinek zavaros :-D)
a comboval kapcsolatban: ez csak azt jelenti, hogy hányat ver rá az adott mobra/karira, kardosnál hívják combónak. amúgy itt az összszázalék (huh, de szép szó, helyesen írtam? :D) el van osztva a "successive shots"-al, azaz a bevitt találatok számával. (tehát a kardosok lvl 52s 5ös kombója a legnagyobb %al rendelkező skill a játékban... 5*92= 460%-al.) jah, és nem keverendő az egyidejű (simulteanus) ütésekkel, mert ottt 1xre adja le az ütést minden mobnak (előző csak 1re hat, utóbbi többre)
Ark Angel, lehet keresni hibákat, nem olvasom át, h legyen neked is munkád. :D
ömlesztve ennyi, bocs a szájbarágásért, meg ilyenek. ha hibáztam vmien tényben, nem kell lehordani, nekem is késő este van, bocs érte.