Silkroad Online (iSRO)
-
Nos 0-ás gappel is csak addig tudsz menni amíg a mastery lvl növelésére van sp-d...ha elfogy az sp, akkor ugye már ott is a gap, akarod-e vagy sem...
Kiegyensúlyozottság. Nálam az a kiegyensúlyozottság, ha mindenki ugyanannyi pontot kap, ugyanúgy fejlődik, eltérő osztályok és skillek szerint. Mivel ebben a játékban nincsenek osztályok, ezért itt ezzel a "szétfarmolom az agyam" taktikával akarnak az emberek még több skill-t szerezni mint a másik, hogy mindenképpen jobbak legyenek. Ekkor nyúlnak a bothoz. Aki nem használ botot, az rövid úton lemarad ezekkel szemben. Látod már hová akarok kilyukadni? Na ennyit a kiegyensúlyozottságról...
Erre a "free growth system" én nem tudtam jobbat kitalálni, mint hogy bug, mivel számos más mmorpg-ben meg tudták oldani hogy mindenki azonos mennyiségű skillel rendelkezzen...talán máshol ezért nem is botolnak azért hogy még több skilljük legyen, csak max a pénzszerzés miatt.
Ne haragudj de nem akarlak megsérteni, de fel kell hogy tegyem a kérdést: játszottál te más mmorpg-vel sro-n kívül? Ajánlom figyelmedbe WoW (csak kipróbálásra, tört szerveren természetesen
) vagy Everquest-et, vagy akár Rappelz-t...