Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HencStein
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Baszott Joymax Mindenkinek adjon ne csak a low leveleknek FUCk!

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
Whááááááááááááááááááááááááá IDegesitö hogy mostmár minden low lvlnek van scrollja ha még 1 napos akkoris . (nekme is kell😄 )

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Lord Nomak
Beteges =DDDDD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Oké, igy már jobban érzem magam =)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

datango
háát , akkoriban mikor kezdtem akkor én miért nem kaptam alapon , nem esik jól ... ez olyan dolog hogy vagy mindenki vagy senki , sztem ez nem jo dolog.
de mindeki maga gondolja meg... pláne , hogy olyan dolgot kapnak ingyen amit másnak kemény munka árán megszerzett huf ér veszi <#vigyor2><#idiota>

Jagi
kurvára minket is kibasz és nem tudjuk

faszomba má h nehezetekre esne gondolkodni és válaszolni -.-''

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

gameplusz
Oke, akkor visszaszivva. Kicsiket nem kell bantani, azzal a ket scrollal max lvl 25-ig jutnak, akkor meg mar nem mindegy?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

HencStein
Igaságtalan?
Csak a most ujonan kreált karik kapnak más nem

Na de én mi a f@aszomé nemtudok semeik serveren fentmaradni? Be teremtögök Janganba és Disconnect To The Server -.-''

datango
"Az pedig hogy mindenki scrollt kap nem igazságtalan, "
Az valóban nem lenne igazságtalan , de hol van az írva hogy mindenki scrollt kap ?<#csodalk>

HencStein
Tul 1*rü lenne csinálnék pár 100 uj karit és meglenne a napi srollom
hát az jo lenne😛 De hát gondoltak rá és nem lehet storagélni ..!..

HencStein
NE fáradoz nem lehet kiprobáltam ; nem lehet berakni storagéba

gameplusz
Ui.: most látom uj kari kezdesenel van. De ha mondjuk atrakod a masik nagyobb karidnak akkor mi van? Mindjárt ki is probalom mert akkor gyartok par uj karit! <#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz

Q. After this last weekly update, I keep getting disconnected every couple minutes. What's going on?

A. Nprotect Gameguard has been updated and if you are using a bot or a modified client, you will either be blocked from accessing entirely or disconnected within 5 minutes.

Az pedig hogy mindenki scrollt kap nem igazságtalan, mert mindenki kapott, ha nem igy lenne, akkor biztos nem az lenne, de igy nem tudom mit háborognak egyesek. Na jó játékot! <#integet2>

sweech
jah

ColdFire
XD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sweech te feltudsz menni disconnected nélkül Babelre?

Ez a szar csak engem dob le mikor bejelentkezek?

sweech
jól mondod tesvér

Jagi
akkor a zannyukat má! ^^

Jagi
VAZZEEE!
téged is le tudnak kötni XDDD

ColdFire
Mûvész vagyok, kresz füzet!:
<#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sweech
én is gondoltam rá de biztos nem

Jagi
ha lvl5-ös a guild a scrollt be lehet rakni a storage-be? *Gondolkodik*

Jabar
most lehet hülyeséget mondok, de én semilyen scrolt nem vettem és és 2 nap alatt lvl20 lettem. Vagy már alapban töb xp jár az újaknak? 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

sweech
ezt a szart

datango
Olvastam a Silkroad fórumon ,hogy van aki tiltakozik ezellen az event ellen , és én mellé állok!

Szerintem sem igazságos az, hogy valaki pénzér vesz exp scrollokat és most aki kezd az csak úgy kap egybõl.
Másik kifogás az event ellen ,hogy nekem beletelt (nemakarok hülyeséget mondani) de több idõbe míg elértem a lvl 20 at . Most meg aki reggel rögtön egy hétvége alatt lvl 20 lesz . Sztem nem igazságos.
Vélemény ?

datango
Jabar
Sziasztok!
Keresek magyar Guildot Greece szerveren, kezdõ ijász vagyok (lvl24) és szivesen vennék részt guild tradeken, eventeken.
A játékban Jabar néven értek el. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

sweech
én..de most nagyon ideges lettem...csináltam egy táp shieldet, 56+3 +5int, br16...benézek a dobozba, most látom hogy a br lement 10re...azt nemtom hogy hogy de a faszom kivan

Ki tud Babel szerverre felmenni?

IfjuSkywalker
KAVA, szolj gyorsan Draquisnak, hoyg feltörték

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Mostmeg "Failed to connect the server (C9)" -.-''

Ez b|_|zi! Felmek Babelre jolvan látom csak populated szépen be is enged látom a cuki karimat beadja a "Now Loading" képet okés bentvagyok a városba egy "Distonnected to the server" táblával a képen <#levele><#boxer>

Maala
régebben volt, de 1 hónappal késõbbi loginemnél már nem volt. 😊 reggelt. annyira nem boldogot.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

beatz
athens már megy ^^
amugy nálunk ha joltom nincs is sebi nevû player =)

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

IfjuSkywalker
skacok, bent vagyok...:-) hajrá midenki

IfjuSkywalker
beatz....Sebi hanyas most nálatok?

sweech
én megszoktam :|

IfjuSkywalker
már megszokhattunk volna, hogy sose tartják a beigért idõpontot....

beatz
online..akkorse volt jo 2-3 percig de a szerverek már éldezhetnének

beatz
silkroadoneline.net = Service Unavailable
xD

sweech
:0

Jagi
¢még mindíg csekk 😞

Jagi
már láttuk egy párszor^^

Kavácska
ezen most én is 😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

sweech
vicces ez a sárgabéka

beatz
hu vazz nemtom volt-e már de ezen röhögtem most egyet

Kavácska
bezony ám ! 😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)