Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
fél óra kb

Nyehhe mikor lehet menni gamelni?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Jagi
azt jelenti: magos 😊

Kavácska
hiogh ---> nem ismered? <#nezze>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Lord Nomak
" Scroll that can summons white wolf. Wolf of Barbari tribe looks like leopard and strong as white tiger.
Merchants who cross Silkroad capture and sell at a hiogh price. "

Csak nekem fura az utolsó mondat utolsóelötti szava ? Vagy én vagyok a buta.. =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Jagi
Pont most gondolkodtam, hogy aki egy hét alatt felhúzza a kariját a lvlcap-ig az mit csinál... ha így megy elõbb utóbb utól érem majd 😊
lehet így meg soha 😊

Lord Nomak
Jó reggelt.

Elképzelhetõ, hogy emelik szintet és megnyitják Taklát ? Mivel elindítottam SRO-t és updatnél olyan fájlokat frissített, hogy skillsystem.txt, itemlist.txt, stb.. stb.. Ha ez így van agyvérzést kapok. :o

Csak engem nem enged játszani a game?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Biztos jo klán,de én Thiefekkel nem akarok 1 klánba lenni.
Tul sok kárt okoztak mikor még kisebb voltam,és most ha meglátok egyett....azonnal mozdul a Blade...

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

sweech
jaja jófej guild ^_^

ÛDV

A babelen Lv2-es klán tagokat toboroz megkötések nincsenek,csak értelemes légy.Teljes demokrácia van jogokat biztositunk (amenyit a játék enged),Ts-el rendelkezünk(egyenlöre <#wink>).Klánrol annyit 20-as szint után mindenki maga döntheti el milyen szakmát válasz mert szerintem klánon belül a hunter is össze tud dolgozni a thiefel mint ahogy megy más klánokba is ez a moka, a Dixtroy fémjelezte unioba tartozunk ami elég sürün rendez uniotradet (jo moka szokot lenni), mindenkit várunk lehetsz 1-es szintü is, a klán neve "Fosztogatok" engem a Nyuvaszto névven lehet elérni de bármelyik tagunk be tud venni.
beatz
nemtom erre gondolsz-e de itt van egy rövidke diumvisu remix

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

tpisti24
tudtátok hogy a LVL 60as wolf úgy néz ki mint a 40es?

😄DDD
Állítólag ezt meg is mikszelte valami okos, na az kéne nekem 😄D

http://www.legalja.hu/current/20060710_diumdisu.mp3

No komment 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

WuFraZselic
lotya, paratréd megvolt, én 5*ot toltam 😄 ugy kezdõdött h várunk reád, aztán 30 perc mulva meguntuk, elindultunk... kiérünk, KAZZ azonnal berzerkbe megöl, a kis n*ci, esélye sem lett volna ellenem 😛 na mind1, tehát megöl v 5 tevét a 10 bõl😄 ekkor jött ahbab<#worship> (ahbi 4 president ismétcsak) és bevitt minket 😄 nagyon kúúl volt, kár h lemaradtál... meg mindenki más is 😊)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shaime01
lol láttom mindenki beszivta.. 😄
ezt a képet a silkroadtavern.com-ról szedtem ti BUTÁK 😄

rázzumoltunk paratrade-re, erre ???? hiba. se gond, csatlakoznék vissza erre nem tud csatlakozni serverre. normálitlan mindenit már.

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

tolja másnak is a : "The server undergoing inspections or updates. Connect to hhtp://www.silkroadonline.net for more information" hibát? mert nekem állandóra ezt tólja a pofimba<#guluszem1>

Az az érdekes hogy a dátumot mér franciául írja ki.
dimanche= vasárnap. fúdenagyvagyok 😄DD

most ha összejön

WuFraZselic
te mikor mész jáccani? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

😄DD Szép és tanulságos történet volt Lord Nomaktól és eddigi tapasztalataim alapján 1et értek vele
egy spanoddal vetetted a silket?

FaszFejHuN
lol shaime mér blockoltak?😄

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

shaime01
rE!

<#wave>

HencStein

1-2 Szép beszolás by harcosok guild members

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

sweech
dehogy drágább 😞) ölésér kapod a cucc nagy részét

datango
:Ð alchemy = kakí 😊 sok gold kell és vennli a kész tárgyat ! mert gyártás drágább szvsz.

Végre megértettem ezt az alchemy-t =) Ja és lvl 16 =P

WuFraZselic
penyonfájter

sweech
grt ^_^

Kavácska
OFF

apropó megvan aljas államvizsgám, lehet újra tolni 😄 emiatt kiamradt 3 nap 😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
tuti mangyang...

tpisti24
Wufrazselic mi droppolta az SOS kardot?

datango
<#banplz><#nevetes2>

Maala
kb így.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jagi
végül nagynehezen átjött a ferryn és egy körben megvárt...
nem akarok bántani senkit, inkább nem véleményezem...

홈 > 게임정보 > 무역과 삼각대립 > 삼각 대립 구도
세 직업의 대립구도가 만들어내는 드라마틱한 삼각 관계가 눈앞에 펼쳐집니다.
삼각 대립의 이해 상인 헌터 도적
실크로드에서의 상인은 무역의 가장 중심적인 역할을 하며, 재화를 소통시켜주는 핵심이며, 헌터와의 계약을 통해 고용을 창출하고, 경제를 이끌어가는 중심으로 활약하는 존재이다. 항상 정보에 능하고, 강인한 정신력과 신의 보살핌이 누구보다 필요한 직업이다.

Jagi
végül nem ent el mert lebasztam, hogy mit képzel...
jah, a FERRYNÉL MEG VÁRT EGY 64-ES TÍF ÉS KINYÍRTA A KUTUSOM MEG ENGEM IS...
aszonta legközelebb figyeljek hová lépek, én meg mondtam neki, hogy felírtam a nevét és legközelebb meghal 😊
de, a gyerek aszongya hogy menjek gyorsan vissza a városba és lóval menjek visza érte, addig megvát ott. (a 64+ társaságában...) hát a haszomat 😊...

datango
Valaki fordicsa már le PLS!
---
érdekelne nagyon ez a téma pls .) thx

datango
azt lattam hogy melyik körzethez tartozik , csak azt nem értem ,hogy janganbol elidulok es hotanba kikotok ... tetelezzuk fel kapok 100k goldot , ha csak a 4 esig megyek akkor csak 80k t ? vagy hogy van ez ? mi értelme?

gameplusz
Lolla.

JAngan area 1,2
Downhang area 3
Hotan area 4,5
Kharakoram 6
meg az uj resz 7

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
1 év kb és nálunk is menni fog az összes pályarész plusz event, mármint azok amik most mennek koreai szervereken =DDD

Lord Nomak
Az a vicc, hogy mi még a 6os részbe sem jutottunk el, nem hogy a 7be.. =DD

gameplusz
Hja, meg a fõnixek is 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

datango
most ez gyakorlatilag csak szakaszolja a 1 estöl az 5 ösig lévõ kápét?

Maala
jah, a legszembetûnõbb ezen a képen amúgy az, hogy 2 ekkora baszott nagy folyó között miért van sivatagos terület... amúgy a 7. trade postnál van az új unique 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak

Lord Nomak
Egyébként összelehetne dobni tényleg egy team 2öt.. Nálunk lennének 38+ kettõbe meg alatta..