Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Csak azért írom a lehúzást mert.. mondjuk az más eset volt. Szóval Aegen befizettem 1 milla pénzt guildba lvl up-hoz, aznap még ki is léptem mert Demila nem volt szimpatikus nekem az utóbbi idõben akkor, aztán mondtam hogy give me back a pénzecskémet, erre beintett hogy csá nem.. Kb 4 ember fizette ki a lvl upot amikor volt 20 ember, tehát még be is tudta volna hozni a pénzemet, de nem mert.. na mindegy.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Én annyit tudok, hogy nem ártana valami rendszert megcsinálni a gulid pénzfizetéssel kapcsolatban, hogy lvl up meglegyen és senki se legyen lehúzva pénzel :\

datango
nem , tevét blökit , lovat nemlehet force gyógyítással sem gyógyítani

datango
a Troy serveren van egy csavo "songge" a neve, már nagyon régen beköptem a "fönököknek" de még ma is lattam szaladgalni a bunwangoknal , mikor eloszor lattam még ongozott 😄... azóta volt már sok ilyen blok kiírás de egyikbe sem szerepel ... <#wow1>

gameplusz
Hja telleg, meg nem vettem be a pöcsöst. Your_mother most hányas? Kb egy szinten voltam vele mindig union tradeken 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
az a Force skill, amivel mást gyógyíthatsz, sem jó erre?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
nem, pár nappal elõtte. 😄 akkor alakult a guild, és pihiztünk a qrva sok trade után 😄 a másik pár szinttel késõbb és félig teli klánnal volt. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

datango
hehe! kár hogy nemkért/nemlehet hogy még te potizzd a tevéjét ! 😄 Lol lenne <#nyes>

Maala
hehe jaja 😄 az télleg kasza halál volt. 😊 hogy nevetett Revenge113. 😄😄😄 érdekes, azok a karakterek már rég nem nyomják, meg párat bannoltak is, de YOUR_MOTHER még nyomja. 😊 (neki adtam el azt a fasza kis 18+5 bladet, amit Moon talált nekem -60Kért-, hehe... azóta van meghívásom T_T-be 😄)

gameplusz
Ha minden igaz ez egy masik sztori volt meg aznap 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Hehe, az volt fasza amikor SirMoon meg te tief ruciban voltatok east ferrynel dh-i oldalon es megjelent Renvenge a maga kis 30-as szintjevel, ti meg voltatok vagy 23-24. 😄 Egy nuke volt, azt byby 😄

Maala
jah fasza volt, csak az akkor még 30magas szintû Revenge113 nem kellett volna félúton ferrynél, hogy a lehetõ lexarabb/hosszabb úton kelljen mennünk. 😄 no csekkoljuk a shotikat, hátha találok egyet onnan. 😄

Maala
és ha elmegy, DHban hogy lesz a trace abbahagyva? vagy a taxit nem km-re, hanem percre fizetik?

gameplusz
Az fasza volt, emlékszem rá! <#nyes><#taps>

Jagi
ilyen már volt velem... mondom neki ne trace-eljen (hunti voltam) csak menjen erre tracel és bejelenti, hogy õ neki most mennie kell és hogy vigyem már el dwh-ig... PAAAK!
de ledurrant az agyam... max. guildtársaknak teszem meg, nem egy teljesen kívülállónak, LOL!
A válaszra nem vagytok kíváncsiak asszem^^

Maala
bazz, kiesett a tálca az ölembõl a nevetéstõl. 😊 tisztára mintha a lvl 20 herceget látnám látnám, amint kísérem traderként a kis 28as szintemmel 😄😄😄 szóval vigyázz, lehet, hogy lesz õ még union feje. 😄😄😄 (no bazz, mire ezt leírtam, 2x majdnem megfulladtam) SimonX, gyere vissza!!! <3<3<3

Maala
nem az igazi az lenne, ha minden levegõvételnél, vagy izomrángásnál kapnál egy silket... utóbbi esetben mindenki babfõzeléket enne sztem, de Zselic 1000%... 😄😄😄

Lord Nomak
Akkor nekem ingyen lenne
<#banplz>

Lord Nomak
Zselicnek tartozom egy történettel..:

Ma guildon belül Zoli és hun_spear srác hívott tradelni engem. Kikötöttük hogy ne szálljanak le lóról mert behalnak.. Rendben.. Mindenki 1 csillagot hoz, ez is rendben.. Majdnem ferrynél vagyunk ( dh-jg trade ) szóval dh oldalon lassan ferrynél vagyunk, erre jön thief leöli Zoli srácot de úgy hogy nem szállt le a lóról a lónak meg semmi baja. Mondtam neki, hogy 1 csillag, így volt megbeszélve nem ? Erre válaszolja, hogy de igen és annyi is volt nála 100%, mondtam hogy másszon vissza dh-ba onnan meg lóval jöjjön ki ide és szedje fel cuccát, erre kilépett. hun_spearrel már jg felé tartunk átmentünk ferryn stb.. Zoli visszajön anyázik még mindig stb.. Már majdnem beérünk mire beszól a Zoli hogy õ nem is hozott magával cuccot, üres volt a ló. Kicsit felidegesített már majdnem ezzel a beszólássál, megyünk visszafelé hozzánkverõdött õ is. Ismét dh oldalán vagyunk már bogaras részen, ölöm thiefet meg mobokat erre beírja partyba hogy öljem gyorsabban õket mert nem bírja sokáig a lova és nem hozott magával potit. Hozzátenném, hogy 2 thief spawnolt rám ami az enyém volt, mind a kettõ champion az egyik shieldes fagyasztós a másik speares fagyasztós.. Pluszban még nekik is bejöttek a saját npc thiefjeik, plusz bogár, earth ghost, chakji.. DE ÖLJEM GYORSABBAN ÕKET ok.

Tehát kurvára elegem van belõle, 1. üres lóval indul el, 2. nem hoz magával potit, se pótlovat ha behalna, 3. még engem kér számon hogy miért nem ölöm gyorsabban a thiefeket.

Ja és most hogy kiléptem Ghoostot kezdte el osztani hogy mit szól õ bele mindenben meg hogy fejezze be különben........ Hát na mondom szép ember vagy, leosztom faszba hogy nyugodjon le, erre kérdezi megyek-e vele tradelni.. Na hát itt kattantam el teljesen és kiléptem mivel úgy is megyek be melóba papírokért..

Röviden és tömören srácok, megkéne válogatni kit vesztek, veszünk be és kit nem 😄 Meg hozzátenném hogy az emberek korát is kéne nézni.. 😄

Az lenne az igazi, ha smsküldéssel lehetne silket venni :p

Lord Nomak
Fizetési módszerre meg szerintem az lenne az igazán korrekt mint ami van OTP webkarinál is. Lenne mindenkinek egy feltöltõrésze silk hp-n ahol bármilyen bankkártyával belehet tölteni a pénzt, és onnan vásárolhatod a silket. Bár.. Sajnálatos módon nem fognak minden pénzügyi vállalattal szerzõdést köttetni ilyen célból szerintem.. :|

Lord Nomak

blocked forever - Thor_ / SOULTAKER666 / Fr0st / motok0 / Yurie / dhjadhj / EdDaWaRrIoR / GzSimon / Guhn / hdau / hdauk / Ghrh / liujiali / fjcs / hfdsj / gdnd / sdsadsad / hjkk / CustomO / saintwoman / li009 / Narubian / SALAS / r21n

SALAS botter volt ? 😄DD LoL

A férfias megoldást választotta.
Azt a buzirókaképût én is lefejeltem volna -.-

Maala
hmm, mind1, a dupla hsz csak nyomatékosítja a mondandóm. 😊
g+, már lelki szemeim elõtt feltûnik a Korean Airlines repzajflottája, megpakolva SRO-silkkártyával, és mind 1 megrendelõnek szállítandó... 😊😊😊 (neked)

nekem volt ott egy 41-es ork varázslóm, de már vagy egy éve hogy baszkuráltak valami updatet, azóta nekem nem indul, asszongyák mert sp2-m van...

Maala
khm, kijelentem, hogy az összes homo-ság, ami a guild chatben és union chatben megy, az valótlan azon pont után, ahol már nem csak arról van sz, hogy Zselic homokos. 😊😊😊

Maala
khm, kijelentem, hogy az összes homo-ság, ami a guild chatben és union chatben megy, az valótlan azon pont után, ahol már nem csak arról van sz, hogy Zselic homokos. 😊😊😊

gameplusz
Hát igen majd meglátjuk, ha ezt vezetik be hozzánk is, akkor el kéne ereszteni párl levelet, mert ezzel csak megveszed, kihozzák azt nem kell kártyával baszkódni a pénzt, nem kell utalgatni, stb stb.

Petruska
Talán érdemes lenne irogatni ez ügyben az 576-nak😊)

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Petruska
Nem😊

ColdFire
boven eleg😊
De nekem az a másik van, az a emberes faj😊
Az gáz?😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Petruska
lv 53-as karus papnõm van ott max 10 szintet tudok rajtad húzni egyszerre😊

gameplusz
Koreában van már wow gamecard-hoz hasonló fizetési mód is, ami annyiból áll, hogy megveszed a kártyát a boltban, és lekaparod, beütöd a játékban, és máris van silked. Valószínûleg lesz ilyen is, csak nálunk nem hiszem, hogy tartani fognak a boltosok...

ColdFire
Petrus látom jáccol knight onlinet is.
Nah én most kezdtem egy karit, (már lv4 😊 hogyha még jáccol a játékkal, huzhatnál egy kicsit, vagy játszhatnánk 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
nézem az elsõ képet, gyerek pénze 4milla...
Na mondom jó, nekem van 30k-m 😄

ColdFire
ah, köszöntem szépen😊

Petruska
mindjárt kisegítelek:
http://silkroad.uw.hu/bigupdate.html
Hála Siegfriednek😊

ColdFire
hát én is nagyon örülök, de én még asse tudom mire jo az alchemy vagy mi 😄

Petruska
😊) Na igen de az a téma már igencsak OFF😊) Képzeljétek, eddig egész pontosan 6 követ raktam össze, és nyomtam rá itemre, és mind sikerált! Bocsi de örülök magamnak😄

ColdFire
Hogyha vki csaj, az nálam jó jel, bár a mai világban pár embernek inkább a csávók jönnek be <#rinya><#duma><#boxer><#violent>

Petruska
sajnálom, remélem vmi jobbal töltötted😊 Viszont hétfõ révén akkor szokásomhoz híven ma is kitartást kívánok, neked is Amigo😊

Petruska
Akinek gondja van paypal-al, és otp elektronikus csomagja van, a kártya cvc2 kódját kell megadni mint 4 last digit of the card number és (fontos) a tipusát mastercard-ra kell állítani.

ColdFire
hogyne lehetnél jó arc?😉

Petruska
Nem tudom így hirtelen hogy jött szóba a banki átutalás és mivel hétfõ van nincs lelkierõm utána olvasni. Lényegét tekintve, aki tud telefonon v neten utalni elektronikus számlacsomagra, annak állok rendelkezésére silk vásárlásban!

Lord_Nomak-al már nyomtunk bizniszt és megvan az acc-je😊

Kérdés:
Tegnap beavattam egy emberkét,h igen, valóban én bizony nõbõl vagyok.
Miért olyan meglepõ h egy csajszi mmorpg-t nyom?
Egy másik mmorpg-n 53 szintü papnõm van, szal eléggé függöny😄
Ettõl még lehetek jó arc, nem?😛

ColdFire
egész este nem aludtam, szval nem a legjobb 😄

Petruska
Cép jó reggelt elvtársak😊

ColdFire
😊

Maala
amúgy fingom sincs, nem vok otthon a banki átutalások ánuszig tartó mélységeiben...

Maala
teee, éjjeli bagoly, babérokra törsz? 😄

ColdFire
és milyen fizetési formák?