Silkroad Online (iSRO)
-
NA nem tudom volt e már nem olvastam vissza de úgy énéz ki érdemes a hivatalos oldal notice-ait olvasgatni mivel Q/At tarttanak minden nap:)
In the Skill descriptions, you have the damage sections listed in this form ex:100-130 (150%). What do each of the numbers refer to?
A. The percentage (example being 150%) does not indicate extra damage, but is one of the factors considered when calculating damage and is a variable rate that users must pay attention to. Simply put, if the percentage is higher the rate of the skill may be slower but the damage will be higher. Conversely, when the percentage is lower, the rate may be faster but the damage is lower.
Magyarul a skilleknél a számok mit jelentenek ez a kérdés: A válasz a Százalékos érték nem extra damage-t jelöl hanem mikora sebzést és a skill hazsnálat sebességét számolja a progi akkor ezt is figyelembe veszi. A nagyobb százalék nagyobb sebzést de lasabb használtaot von maga után míg a kisebb százalék kisebb sebzést de gyorsabb egymás utáni használatot (ahogy értem ez az ismétlés gyorsaaságát jelöli szóval minnél nagyobb a % annál nagyobb a skill cooldownja)