82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#2851 2:1 STR/INT a király ma volt egy 2645 lövésem :) -
#2850 ja igen, végülis elfelejtettem idézőjelbe rakni az előbb a "pure"-t, mert 1:2-es lettem :) -
#2849 hmm. a pure intesnél volt kevés a HPm. de már mexoktam. :D most inkább farmolok... :) láttam egy nagyon farmos csávót, 4eket ütött water ghostba, de haladt, nagyon állat lehet annyira farmolni :D -
#2848 Kevés a HP ? köztes 1:1 karinál ? akkor mi lesz Pure INT karidnál ?
Én azt javaslom ha tetszik a jég meg amit a karid eddig elért akkor ne töröld hanem alakítsd át.. 19en még nem vagy elkésve vele.. én szeményszerint sose lennék Pure int.. max 1:2 STR/INT.. de még az se én STR-re gyúrok 2:1 arányban
Glavie mellé sokan tüzet használnak elég ütős párosítás.. -
#2847 lényeg= lények -
#2846 én nem tudom, hogy az alacsony szint miatt van-e ez, de eddig 3 kék tárgyat dobtak le a lényeg nekem... így nem volt nagyon nehéz fejlődni. bah, csak 10. szint még, 4 óra után... meg kell szokni, hogy kevés a HP, potizni kell, nem pedig bambulni a világba. :D -
#2845 HIvatalos oldalon asszem ezek is le vannak írva. -
#2844 NA nem tudom volt e már nem olvastam vissza de úgy énéz ki érdemes a hivatalos oldal notice-ait olvasgatni mivel Q/At tarttanak minden nap:)
In the Skill descriptions, you have the damage sections listed in this form ex:100-130 (150%). What do each of the numbers refer to?
A. The percentage (example being 150%) does not indicate extra damage, but is one of the factors considered when calculating damage and is a variable rate that users must pay attention to. Simply put, if the percentage is higher the rate of the skill may be slower but the damage will be higher. Conversely, when the percentage is lower, the rate may be faster but the damage is lower.
Magyarul a skilleknél a számok mit jelentenek ez a kérdés: A válasz a Százalékos érték nem extra damage-t jelöl hanem mikora sebzést és a skill hazsnálat sebességét számolja a progi akkor ezt is figyelembe veszi. A nagyobb százalék nagyobb sebzést de lasabb használtaot von maga után míg a kisebb százalék kisebb sebzést de gyorsabb egymás utáni használatot (ahogy értem ez az ismétlés gyorsaaságát jelöli szóval minnél nagyobb a % annál nagyobb a skill cooldownja)
-
#2843 Azt nem tudom. -
#2842 Azt nem tudod véletlenül a Black Hawk-ból mennyi a max szint ? -
#2841 Sajnos az sg re nem tudtam az eredeti png kiterjesztéssel felrakni , meg nem volt hely kicsit konvertálni kelett és szemcsés a kép ha valakinek kell odadom png ben őket.
-
#2840 skill táblák:
Force:
ice
lightning
fire
(A force skill táblája sajna nincs meg nekem )
Fegyver skillek:
bicheon
heuksal
pacheon
-
Goth #2839 jah, és ha már intes vagy akkor speart válassz 1értelmű.
A lightning meg nem is olyan erős mint a tűz, meg nincs is olyan jó extrája mint a cold-nak, mint pl. a fagyasztás meg a frostbite, a lightningos skillek többnyire használhatatlanok, de ez csak az én véleményem. egyedül a gyorszaladás amit érdemes fejleszteni belőle... a tűzön belül meg a river fire forceot, mert az a legerősebb, jégen belül meg a 100%-os frostbite-ot meg a phy.defence növelőt, szal én úgy csinálom hogy mindhármat fejlesztem, de csak 2 max 3 skillt ágazatonként így van elég SP-m mindig, meg megvan az összes használhatóbb skillem =) -
Goth #2838 ez a tűzfal gyönyörű meg minden... csak mire jó? :D -
#2837 hmm, érdekes. és ha ezalatt az idő alatt megpusztul akkor meg nézi a napot/holdat? ezt ki kéne próbálni, ha így van. :) bah, akkor a 2lagos nevemet használom. :) -
Goth #2836 a karaktert ha törlöd az leül, és 7 napon belül tűnik el, szal asszem csak a 7 nap leteltével regelhetsz új karit ugyanazzal a névvel. -
#2835 u.i.: megvárom amíg vki válaszol (remélhetőleg :D), addig "más játékok"-beli kötelezettségeimnek teszek eleget, az a pár óra nem számít, úgyis "pár" óra alatt lev15... -
#2834 nos, huh, hella. (ööö, a helyesírásommal kapcsolatban: mondateleji nagybetűket nem szoktam, véletlen hibákért sry. hüjét mindig j-vel írom. bemutatkozás OFF)
pár napja regeltem, csak SRO miatt. eddig azon szöszmötöltem, hogy visszaolvassak elejétől kezdve, egész sok hasznos tanácsot láttam. eddig lvl 19 sword/ice karim volt, 1:1 arányú stats-al, de asszem újat csinálok. pure int+spear (vagy glavie, meik a jobb?), meg lightning-ra gondoltam. kérdés(ek) ezzel kapcslatban: mien weapon skilleket fejlesszek (gondolom, speares weap skillen belül kell csak- a nevét még nem'tom :D)? mien lightning skilleket fejlesszek? esetleg kicsit magasabb (15) szinten felvigyem másik 2 magic alapskillt 5ig, és az alap támadóerősítőre "beruházzak"?
másik kérdés, amit csak érintőlegesen említettetek eddig: a Farmolás az ugye a skillek "raktározása", a legmagasabb Mastery szinthez képesti "lehagyásával" érjük el a minél nagyobb "skXP hozamot" (skillXP). DE (kérdés jön): ehhez velem egyszintű, vagy inkább pár szinttel alacsnyabb monsztákat írtsak?
amúgy én beteges, mármár perverz örömöt érzek a nálam nagyobb szintű mob-ok (vki tudja, honnan jön ez a szó, nagyon kíváncsi vok :-s) írtására, nem tudom, más hogy van ezzel. :)
jah, és még vmi: akkor a storekeeperek hogy műxnek? mivel nevet nem akarok váltani, ezért az első karim letörlöm. gondoltam, a jelenlegi karim cuccait berakom oda, letörlöm, és a másikkal meg kiveszem. lehetséges ez??? esetleg úgy csináljam, hogy berak, másik kari kiszed, első kari töröl, és újabb karival (akinek az első kari neve van) felszed. (uhh, ez az uccsó bekezdés remélem érthető) -
#2833 Én is akarok ilyen rendszámtáblát! -
#2832 Fú, de szép lesz a következő fegyóm.
Ja, a ruhám is.
-
Goth #2831 valaki meg tudja nekem mondani hogy érdemes-e a fire wall-t kifejleszteni? -
GERINC94 #2830 a kardnál melyik a szalto ,és menyinél lehet használni? -
#2829 Fekete madárnak mennyi a max szintje ? (csak aki tudja az válaszoljon) -
#2828 Van egy dolog amit nem értek Ijjászkilleknél van egy
White Hawk Summon
Black Hawk Summon ehhez 1es fehér kell
Blue Hawk Summon ehhez viszont 12es White Hawk..
3 madár közül melyiket érdemes fejleszteni ? -
#2827 Samu nagyon fogsz hiányozni, egy nagyság távozik a sok szemét KS-elő meg marad :( -
#2826 a lion shout egy kalap szar.... -
#2825 Nah sziasztok én távozom a Silkroad-körböl...Meguntam a monoton questeket.
Köszönet mindnekinek akik megérdemlik...akik nem annak nem.
a klánoldalt csinálják ezért nem oda írtam...remélem mindenkihez elér az üzim aki számít.
Üdv:Samu -
Bladez #2824 Magyar az egész elvileg:P -
#2823 azok külföldiek ? 20 fős magyar klán csak igy elbújt ? -
Bladez #2822 Endless -
#2821 igen -
Bladez #2820 melyik guild:?
-
#2819 hova mentél ? -
Bladez #2818 :D:D:DD:DD ez jó majd lesz társaság fight guild guild ellen:D:D:D -
#2817 1es is valami :) Társaság a lényeg -
Bladez #2816 Nincs tele úgy lesz a körül ha beszállunk és nem hinném hogy egyes szintel kezdenél valamit:D:D -
#2815 akkor tele van, gyere hozzánk :) -
Bladez #2814 ŐŐŐ ha minden igaz a guild 20főből áll na ezt add össze:D:D:D -
#2813 Esetleg ha ismernélek én is hívtalak volna aki bujkál nehezen észrevehető -
Bladez #2812 Én is költözök Aegere mer hívtak egy guildba csak még nemtom mi a neve. De magyar az fix.