Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    nos, huh, hella. (ööö, a helyesírásommal kapcsolatban: mondateleji nagybetűket nem szoktam, véletlen hibákért sry. hüjét mindig j-vel írom. bemutatkozás OFF)
    pár napja regeltem, csak SRO miatt. eddig azon szöszmötöltem, hogy visszaolvassak elejétől kezdve, egész sok hasznos tanácsot láttam. eddig lvl 19 sword/ice karim volt, 1:1 arányú stats-al, de asszem újat csinálok. pure int+spear (vagy glavie, meik a jobb?), meg lightning-ra gondoltam. kérdés(ek) ezzel kapcslatban: mien weapon skilleket fejlesszek (gondolom, speares weap skillen belül kell csak- a nevét még nem'tom :D)? mien lightning skilleket fejlesszek? esetleg kicsit magasabb (15) szinten felvigyem másik 2 magic alapskillt 5ig, és az alap támadóerősítőre "beruházzak"?
    másik kérdés, amit csak érintőlegesen említettetek eddig: a Farmolás az ugye a skillek "raktározása", a legmagasabb Mastery szinthez képesti "lehagyásával" érjük el a minél nagyobb "skXP hozamot" (skillXP). DE (kérdés jön): ehhez velem egyszintű, vagy inkább pár szinttel alacsnyabb monsztákat írtsak?
    amúgy én beteges, mármár perverz örömöt érzek a nálam nagyobb szintű mob-ok (vki tudja, honnan jön ez a szó, nagyon kíváncsi vok :-s) írtására, nem tudom, más hogy van ezzel. :)
    jah, és még vmi: akkor a storekeeperek hogy műxnek? mivel nevet nem akarok váltani, ezért az első karim letörlöm. gondoltam, a jelenlegi karim cuccait berakom oda, letörlöm, és a másikkal meg kiveszem. lehetséges ez??? esetleg úgy csináljam, hogy berak, másik kari kiszed, első kari töröl, és újabb karival (akinek az első kari neve van) felszed. (uhh, ez az uccsó bekezdés remélem érthető)