Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    Hát nem tudom milyen lanon voltál meg milyen csapatban de ha te mondod.. Lehet nincs sok esélye annak, hogy kisebb csapatok eredményesek legyenek de van kihívás és az országban és az országon kívül sok szponzort lehet találni akik szívesen fizetnek az embernek mindent. Én eddig összes gps szérián voltam, igaz akkor nem igazán volt sikerélményem mivel akkor xDk, Lq, ancients eléggé ütöttek mindenkit, meg még kByc. De maga a hangulat, a társaság meg minden nagyon jó. Az embernek elkéne dönteni hogy miért játszik, a hangulat+játék+pénz kombináció vagy külön-külön valamelyik. Aki meg pénzt akar keresni az menjen dolgozni.. =D Soha nem voltam top csapatban, embrio mindig is első 8ban volt, style volt az egyetlen ahol valamire mentem a dologgal de az is beépült anceintsbe 1.6 squadnak.. Szóval ami a lényeg, hogy néha nem az az igazán nagy nyeremény amit meglehet fizetni hanem a szórakozás. Ha meg szponzorai vannak az embernek nem fizet alapból semmiért, tehát tök ingyenesre meglehet csinálni a dolgot, és ha még jó játékos is az ember akkor nyeremény is van. Meg egy lanon ha olyan szponzora van az embernek nem csak az 1. helyért járó nyereményt viszi el hanem a szponzora is fizet neki hogy eredményesen játszott..