Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
5 csillagos lvl 44-es trader egyedül elindult Hotanból, giga laggos a player, én öltem thiefjeit mert mire reagált félig meghalt. Miután kifagyott teljesen szóltam Lotyosnak, hogy lehet jönni cuccért mert itt van szabadon. Senki sem jött, felvettem thief ruhám felszedegettem cuccokat, beértem Hotan kapuba, megpróbáltam beállni valahogy, hogy ne nagyon támadjanak meg ha megjelennének a thiefjeim és player se tudjon támadni. Miután azt hittem sikerült mert npc thiefek nem tudtak megütni, jött egy 50+os hunter, na mondom pápá.. Megölt, cucc még mindig ott. Elrohantam Janganba bandit scrollért, visszaérek, cucc még mindig ott van. Erre 60+ ruhát vált, thief fel, felszedi cuccokat. Na mondom anyád.. Erre jön szegény Zselic befelé, thiefek meg leölték farkasát.. Tanulság: Mindig legyen nálad bandit scroll.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ezek olyan faszok. mire jó,h van egy szétbotolt karijuk ilyen gyökér névvel? Meg alapból tudja mindenki,h botolnak. LOL
3Ds MAX :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
blocked forever -dieie / haieid / benrerj / bens / comfingcan / nneno / love_99 / hohohao / wad_ly / male001 / mary04 / Irongirl / aienid / angle26 / lily_8 / See_YIYI / Hardiman / tepcon
blocked forever - ZoneBoy / EsCape / hdak / musket / hailsharp / imper / fshjs / nightv / hytvfs / hdsadhj / hdahd / shdsa / party / Bao
blocked forever - HangVu / weaponc / Doo / Fodg / ccwxn / flashman / Aiko / go3dose / W_O_L_F / fghus / Bhgn / bhudsa / Qmimi / Pool / hdajdjhj / djahdj / WOOTANG / COCO / CCTVgirl
blocked forever - MissDestiny / Leorio / 0T_T0 / MOULIN / guiguio / sj1990 / jiaocu / bhuss / ReVoluTIon / Volcanoboy / RedXiii / JF1100 / Scythe / Nu_Ma_Vuong / OnlyChicken
blocked forever - Go999 / Oies / YourBaby / Pue / Zuhes / Povidn / BIBABO / QYQ / PiaoLMM / jayrenzhe / jackzhang / Uosx / Clouded / Avcz / fbxcgrd / MissYang / kingoflov3 / guobo / UC123
blocked forever - CHANO1 / laotouzi / yezhu / chaojinvshen / mengnan / mice / Maiden / canone / fioname / Sapporo / magic_stick / quyrauden / missmeyou / yueye / Wema / Breham / Shat / Dayday
blocked forever - Jose_Rizal / opiopiop / CMEPTb_RUS / csdd / Euisng / QQbaby / XoXo / Soryo / CBR / Ztarblizt / RenjiX / AE86 / Godar / LEMMING /
bnbn / Gieov / fdsfg / Cusa / Summer / Shajoe / H20
blocked forever - HangNga / Kira / ZhenYu_6 / GuRu / ZhenYu_2 / guozheng_1 / MINE / Moon / 10Gurls / Yned / Rchs / gire / sgna / obfrv / fbfd / gF13 / gf014 / JiangXiaoYu / Scvd / Orcn / HAjahs / Gjeha / Huainan / Aecf / Poxm / PASO / oOMarkOo
Ezt naponta el kellene játszani!!!!!!!!!!!!
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]
Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Gruger-sama mosoly 😊
a lootról meg beszélhetnék mind a kettõvel
<#violent>#violent>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
3Ds MAX :)
Cave-ben nem Moleokon szoktak farmolni? vagy azok a 70esek?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
de ha nem sértödsz meg.. 😄 devil ghostokat és silver yachalokat ölök mivel ha rámjön 5-6 diamond/devil.. az elég kellemetlen..
én most tökömtudja mennyi mob-ért kapok 0,01-t mivel a max mastery-m lv 58-ason van , igen igen farmolok .. megvannak a power lvl-nek a hátrányai de igy oránként 1-2k sp-t!! igen jól hallotátok i <3 cave 😄 össze tudok gyüjteni
mangyangot könnyû kiszámolni, mivel kb 12-15. szinttõl 1db XPt kapsz érte... szóval csak összeadod a 70. szintig megszerzendõ XPket, és durván megkapod, h mennyit kell ölnöd. 😊 lv12-ig meg kiszámolod gyorsan, statisztikailag.
és hány mangryangot? 😊
1-67+min-15lv halál+félbe hagyot mob = több mint 1 millárd!! 😛 mob 😛
http://img59.imageshack.us/img59/4025/sro20060627171409620uq.jpg
! 😄 ezt nézze meg mindenki 😊
maala ennyi erõvel eshetne majom minden 1000-ik szörnybõl de tényleg ne vitázunk nézd meg a fenti képet.. 😄
muhahaha, most épp hunterkedtem egy kicsit... igaz, az elsõ csatám elvesztettem... szégyenszemre megölt egy 47-51 thief, mert volt egy kis 10 mps laggom, hehe. 😊 persze elõtte a másik 2t kinyírtam, vicces, h pont az uccsó ölt meg. 😊
utána jött a revans... rájuk találtam megint a kedvenc tífem (aki megölt) megint ruha nélkül, de volt vele másik 3 német, 42-45-47. szintûek (mondták utána...) autopoti 90%, aztán hadd szóljon. elõször az elsõ menet túlélõje adta fel, és nézte inkább a csillagos eget, majd szép sorban a többiek is izgi volt, amikor pár berserk szállt felém. (de a hülyék ezt sem egyszerre, hogy ki tudjanak nyírni, ááá) 😊 meg közben spawnoltak a 2-2 tífjeik, amik okos módon már használtak fagyasztást, nem úgy, mint a PC tífek, a noobok. muha 😊
de aztán meghalt mind a 4 (sajnos nem volt zerkem), pár feltámasztásos akció után... így a megbízom, a 60as fire oxos tíf felkapta a cuccukat, és lelépett. 😊 aztán mondta, hogy menjünk tradelni, én 5*, õ 3*, de inkább leléptem, nincs kedvem tradelgetni. 😊 ennyi a sztori.
Elõfordulhat =)
és csak az a cucc jár körbe de mint irtam amelyiket "kinötted" 😊
haha, egy Babeles régebbi SRO szokott IRCes ismerõsöm csinálta. 😊 de hülye...
-elirta
-a majma vette fel ( márha van )
-õ csinálta csak már fáradt volt
-vagy pedig azt hogy "de tényleg esett.. ha nem hiszed nézd meg"
😛
ja és ma buktam -16%-t 😊 torrentet nem kapcsoltam ki hehe igy most 68%-n vagyok 😞
de viszont eset egy 64es gyürü +1str és 2% frostbitel😊
Nincs mennyország, de minden síron nö virág. - Bocsánat, hogy idehamuztam (saját urnafelirat). - Az ember életének döntö fázisai: hisz a jézuskában, nem hisz a jézuskában, Ö a jézuska.