Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe. Nem rossz ez a svéd videó, de a remixbe van két magyar srác és egy csaj. Na az nagyon durva. Lehet hogy beszívtak kicsit. <#vigyor2>
sweech
hamár tíf ruha van nálam, akkor teve/ló+bandit scroll is

Maala
te mit akartál bandit scroll nélkül Hotan kapuban?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

sweech
muhaha godar meg lemming 😄 két köcsög

Lord Nomak
Történet:

5 csillagos lvl 44-es trader egyedül elindult Hotanból, giga laggos a player, én öltem thiefjeit mert mire reagált félig meghalt. Miután kifagyott teljesen szóltam Lotyosnak, hogy lehet jönni cuccért mert itt van szabadon. Senki sem jött, felvettem thief ruhám felszedegettem cuccokat, beértem Hotan kapuba, megpróbáltam beállni valahogy, hogy ne nagyon támadjanak meg ha megjelennének a thiefjeim és player se tudjon támadni. Miután azt hittem sikerült mert npc thiefek nem tudtak megütni, jött egy 50+os hunter, na mondom pápá.. Megölt, cucc még mindig ott. Elrohantam Janganba bandit scrollért, visszaérek, cucc még mindig ott van. Erre 60+ ruhát vált, thief fel, felszedi cuccokat. Na mondom anyád.. Erre jön szegény Zselic befelé, thiefek meg leölték farkasát.. Tanulság: Mindig legyen nálad bandit scroll.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Blinkye
hdak / fshjs / nightv / hytvfs / hdsadhj / hdahd / shdsa

Ezek olyan faszok. mire jó,h van egy szétbotolt karijuk ilyen gyökér névvel? Meg alapból tudja mindenki,h botolnak. LOL

3Ds MAX :)

Sugam
mindennap kiszopok a kerdojellel, a vege azlesz hogy hagyom a picsaba a karim... meg a silkroadot is, hát miez? mindennap ujra rakom es akkor meg 1000 ert szopok hogy bejussak..ja igen free.

WuFraZselic
ja bocsánta, nightv beleolvadt az "értelmes" nevekbe, õ nem tom h ki mi és micsinált, mind1, megérdemelte 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hdak / fshjs / nightv / hytvfs / hdsadhj / hdahd / shdsa - ezek mind a heongcheonoknál botoltak, mind1ik 37+ volt, force skillel töltötték az életüket és nem használtak skillt 😄 jövõhavi ban listbe rem efsane és Kiefer is benne lesz ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atti12
köszi szépen sikerült 😊

inter15
Az újabb feketelista:

blocked forever -dieie / haieid / benrerj / bens / comfingcan / nneno / love_99 / hohohao / wad_ly / male001 / mary04 / Irongirl / aienid / angle26 / lily_8 / See_YIYI / Hardiman / tepcon

blocked forever - ZoneBoy / EsCape / hdak / musket / hailsharp / imper / fshjs / nightv / hytvfs / hdsadhj / hdahd / shdsa / party / Bao

blocked forever - HangVu / weaponc / Doo / Fodg / ccwxn / flashman / Aiko / go3dose / W_O_L_F / fghus / Bhgn / bhudsa / Qmimi / Pool / hdajdjhj / djahdj / WOOTANG / COCO / CCTVgirl

blocked forever - MissDestiny / Leorio / 0T_T0 / MOULIN / guiguio / sj1990 / jiaocu / bhuss / ReVoluTIon / Volcanoboy / RedXiii / JF1100 / Scythe / Nu_Ma_Vuong / OnlyChicken

blocked forever - Go999 / Oies / YourBaby / Pue / Zuhes / Povidn / BIBABO / QYQ / PiaoLMM / jayrenzhe / jackzhang / Uosx / Clouded / Avcz / fbxcgrd / MissYang / kingoflov3 / guobo / UC123

blocked forever - CHANO1 / laotouzi / yezhu / chaojinvshen / mengnan / mice / Maiden / canone / fioname / Sapporo / magic_stick / quyrauden / missmeyou / yueye / Wema / Breham / Shat / Dayday

blocked forever - Jose_Rizal / opiopiop / CMEPTb_RUS / csdd / Euisng / QQbaby / XoXo / Soryo / CBR / Ztarblizt / RenjiX / AE86 / Godar / LEMMING /
bnbn / Gieov / fdsfg / Cusa / Summer / Shajoe / H20

blocked forever - HangNga / Kira / ZhenYu_6 / GuRu / ZhenYu_2 / guozheng_1 / MINE / Moon / 10Gurls / Yned / Rchs / gire / sgna / obfrv / fbfd / gF13 / gf014 / JiangXiaoYu / Scvd / Orcn / HAjahs / Gjeha / Huainan / Aecf / Poxm / PASO / oOMarkOo

Ezt naponta el kellene játszani!!!!!!!!!!!!

FaszFejHuN
<#eljen>

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

beatz
tegye fel a kezét az, aki talál benne értelmet <#idiota>

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

FaszFejHuN
az igazából miröl is szól?😊 mer megnéztem de nem értem a lényegét -__-

beatz

FaszFejHuN

Jagi
*XDDD kimaradta "tisztel meg" és a "hogy" 😊

Jagi
Csak engem nem idul el a gamma az "updates ablakra" hivatkozva, vagy most mivan?

Kavácska
ezekszerint h sok fire lvl 1 es eleementem legyen gyakhatom a ghoost soldiereket.. hm, nem fognak örülni ott :S, de sajna kell

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Jagi
Az alakjára gomdoltam... bár úgy vigyorog, mint Freddy az Elm utcából 😊
Gruger-sama mosoly 😊
a lootról meg beszélhetnék mind a kettõvel
<#violent>

Béna? Kicsi LoOT ? <#mf1>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Jagi
az egyiknek hátul van a farka 😊

semmi, a mókus már nem annyira béna...

Blinkye
A mókus és a majom között mi a külömbség?

Lord Nomak
Kurvára leszarom mit hiszel, drop volt kész ennyi.

Blinkye
Tök jó. Ez tetszik,h minden szörny dobál magából vmi tárgyat..

Blinkye
Királyság! Míg nincs VGA-m addig tudom tanumányozni 😄 Köszi!!!!

beatz

Blinkye
Melyik oldalon vannak leirva,h miket lehet gyüjteni a szörnyeyktõl most? A tigris szõr meg csáki nemtom mi.. alchemys bigyók

Maala
gyakran megesik...
Cave-ben nem Moleokon szoktak farmolni? vagy azok a 70esek?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

igen elég poénos amikor a blades karik szó szerint elköltöztetik a szörnyet.. egyik funny esetem az volt amikor egy hunter vs thief csatába "belökött" a safe zone-ba😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

hehe.. ja sajna megtudom öket ölni 😛
de ha nem sértödsz meg.. 😄 devil ghostokat és silver yachalokat ölök mivel ha rámjön 5-6 diamond/devil.. az elég kellemetlen..
én most tökömtudja mennyi mob-ért kapok 0,01-t mivel a max mastery-m lv 58-ason van , igen igen farmolok .. megvannak a power lvl-nek a hátrányai de igy oránként 1-2k sp-t!! igen jól hallotátok i <3 cave 😄 össze tudok gyüjteni

Maala
én 51en (2 ishade = 0,05%) számoltam magamban folyamatosan, "már csak 3200 Ishade/Hashade kell (80%), már csak 440 kell (11%). persze a költöztetés (ishadek esetében van, a giantoknál használtam a knockdown hatása miatt) mindig felborítja ezt a számítást, de minden statisztikában vannak hibák. (a champ ugye dupla XP...)

Maala
ha azonos szintûeket veszed alapul, akkor 30on 0,10% volt egy taoist, 40en (mondjuk ez speciel pont bunwang) 0,05-6% még mindig, 50en az ujigik már 0,02-3%... (nem az nem kivonás, intervallum) emlékeim szerint. 😊 a yetik hallomásból és a többi "ismerõs" elmondása alapján 0,01%, a Diamond Yachákat meg majd te elmondod. ha full intes létedre tudsz egyáltalán ölni olyanokat, hihi. 😊
mangyangot könnyû kiszámolni, mivel kb 12-15. szinttõl 1db XPt kapsz érte... szóval csak összeadod a 70. szintig megszerzendõ XPket, és durván megkapod, h mennyit kell ölnöd. 😊 lv12-ig meg kiszámolod gyorsan, statisztikailag.

tényleg 1-100-ig hány mob-t kell megölni?😊
és hány mangryangot? 😊

számold ki 😛
1-67+min-15lv halál+félbe hagyot mob = több mint 1 millárd!! 😛 mob 😛

Maala
megnéztem, az ilyen karikból van annyi sos cucc... amúgy honnan tudod, h nem dob majmot minden 100milliomodik mob? 😊

http://img65.imageshack.us/img65/1749/sro20060627171141338ag.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/4025/sro20060627171409620uq.jpg

! 😄 ezt nézze meg mindenki 😊

maala ennyi erõvel eshetne majom minden 1000-ik szörnybõl de tényleg ne vitázunk nézd meg a fenti képet.. 😄

Maala
sehol sincs írva, h nem eshet. de nem a cucc item mallos, csak a képessége. az immortal ellen miért nincs kifogásod, azt is lehet venni mallban! hmm, viszont astralt csak immortal után lehet cuccra rakni. mind1. felesleges és hülye vita. 😊

muhahaha, most épp hunterkedtem egy kicsit... igaz, az elsõ csatám elvesztettem... szégyenszemre megölt egy 47-51 thief, mert volt egy kis 10 mps laggom, hehe. 😊 persze elõtte a másik 2t kinyírtam, vicces, h pont az uccsó ölt meg. 😊
utána jött a revans... rájuk találtam megint a kedvenc tífem (aki megölt) megint ruha nélkül, de volt vele másik 3 német, 42-45-47. szintûek (mondták utána...) autopoti 90%, aztán hadd szóljon. elõször az elsõ menet túlélõje adta fel, és nézte inkább a csillagos eget, majd szép sorban a többiek is izgi volt, amikor pár berserk szállt felém. (de a hülyék ezt sem egyszerre, hogy ki tudjanak nyírni, ááá) 😊 meg közben spawnoltak a 2-2 tífjeik, amik okos módon már használtak fagyasztást, nem úgy, mint a PC tífek, a noobok. muha 😊
de aztán meghalt mind a 4 (sajnos nem volt zerkem), pár feltámasztásos akció után... így a megbízom, a 60as fire oxos tíf felkapta a cuccukat, és lelépett. 😊 aztán mondta, hogy menjünk tradelni, én 5*, õ 3*, de inkább leléptem, nincs kedvem tradelgetni. 😊 ennyi a sztori.

mert item mallos cucc nem eshet szörnybõl 😛

Miért olyan hihetetlen?
Elõfordulhat =)

de õ még mindig sro-zik legalábbis ahogy olvasom egy másik forumon ^^

azért jár körbe mert pl ha te találsz egy 64-s glaviet és te mondjuk bow-s vagy akkor odaadod neki érteeed?😊
és csak az a cucc jár körbe de mint irtam amelyiket "kinötted" 😊

Maala
http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=8997
haha, egy Babeles régebbi SRO szokott IRCes ismerõsöm csinálta. 😊 de hülye...

Maala
imho fel sem veszi senki az ilyen piszkálódásokat. 😊 bár ha itt tartunk, én is megkérdezhetném, hogy a 64+8as fegyó minek jár körbe az alacsonyabb szintûekhez, ha egyszer 64es fegyónál egyszerûen nem találsz jobbat. max a "minél gyorsabb fejlõdés" lehet indok. :-p:-p:-p (gecizés off)

hagyd .. csak nagyot akart mondani kiváncsi vagyok mit fog reggel irni azt hogy:
-elirta
-a majma vette fel ( márha van )
-õ csinálta csak már fáradt volt
-vagy pedig azt hogy "de tényleg esett.. ha nem hiszed nézd meg"
😛

ja és ma buktam -16%-t 😊 torrentet nem kapcsoltam ki hehe igy most 68%-n vagyok 😞
de viszont eset egy 64es gyürü +1str és 2% frostbitel😊

Maala
vagy talán stone, franc sem nézi meg most. 😄

Maala
??? a tablet of astral item mallos cucc, tudtommal...

hogy dobhat astralosat ha az item mallos cucc? <#conf><#wow2>

Bajadeer
kezdöknek: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=120703&rid=112519

Nincs mennyország, de minden síron nö virág. - Bocsánat, hogy idehamuztam (saját urnafelirat). - Az ember életének döntö fázisai: hisz a jézuskában, nem hisz a jézuskában, Ö a jézuska.

Lord Nomak
Mindig a csúcson kell befejezni a dolgokat.. Mára elég volt nekem, felléptem, második bunwang dobott nekem egy 42+4 crit 9, str 1, int 1, 1 astral speart.. hát asszem jó éjt =D