Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
fogtam láki pûder nékul +4 rol +5 ot alkottam 😄 blédet 😄

azazel
huhúú köszi ez nekem is megoldotta pedig eddig még semmi parája nem volt

beatz
há nemtom nekem megszûnt a hiba és elsõre be is engedett xD

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

ez stem kifejezetten csak az õ problémájára jó

beatz
mindig is ki akartam ezt próbálni h használ-e valamit, de olyankor sose volt baj, viszont amikor probléma volt magától megjavult hamar, vagy nem találtam ezt a helpet...thx

sweech
találtam ma egy 5 luckys speart, bepakoltam mellé még egy lákipúdert és besült ^^ ennyi a történetem

c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
ide bemenni és a host fájlba beírni:
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

beatz
hát én most emiatt nem fogom ujrarakni ha nem akarnak, nem engednek fel..ha akarnak majd felmegyek, nem elõször basznak át
fukin gooks -_-

azazel
én is próbáltam ip megújítást, de nekem sem ment
reinstallt szted érdemes?

beatz
vga-driver csere..régebbi, ujabb..valamelyik talán jó lesz

Atti12
légyszi valaki segitsen

beatz
ip cserét nyomtam, arra tippeltem h ipcím range szerint blokkolják az usereket..dehát nem..nembaj ugye esti traderõl még enm csúsztam le<#rolleyes>

Atti12
SZiasztok! Nekem az lenen a problémám, hoyg letöltötem a játékot felraktam, updateltem játszottam vele, de másnapra elinditottam kiirt valamilyen hibát, le okéztam és azóta állandóan azt irja hogy hibajelentés küldése. Valaki találkozott már iylen problémával? Esetleg tud segiteni?
Ui: már 2x ujraraktam azóta 😞

WuFraZselic
nekem nem irja ezt, szal télleg hazudnak, rohadékok!!! de miért???!!! próbálj egy ujrainditást, csodákra képes 😊))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
😄😄😄😄😄😄😄😄😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

azazel
jajám ez így nem oké

beatz
már megin órák óta nemtok feljutni órák óta azzal a kifogással h update van és tudom h hazudnak a mocskok -_-

datango
hmm... ma elkellet mennem olyan delutan 2 kor ! ott maradtam hotanba siman return skrollal mentem oda haza, mert rögtön kellet menni , igyhagytam a gépem es most egy jó háromnegyed órája jöttem a gépemhez és még mindig ott voltam ! nem dobott ki! (Meglepõdtem!!!) azután most hogy bejöttem jáccok mondom hajnalig , hagy fejlõdjek ... eddig birta ! ki is dobott ! :==(((

Lord Nomak
Holnap lehet feltolok ftp-re egy drivert, mármint azok leszedhetik majd akiknek ATI kari van.. Igaz ez állítolag CS játékosoknak lett kifejlesztve igazán, mert annyi beállítás van benne.. Hát nem tudom, mindegy. A lényeg az, hogy ma meg holnap délután tesztelgetem, ha nem dob le akkor megosztom veletek a cuccot. Eddig faszán ment, megy. Sõt, legalább értem is hogy milyen beállításaim vannak mert magyar =D
Meg teszem hozzá szebb a képem is, és még gyorsabban frissít.. Viszont, én catalystet leszedtem géprbõl. Csak ez van fent.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Sugam
ujra rakom bazdmeg es kerdojel, hat a ...

tpisti24
Venicére be akarok, menni, szerencsére nem kellett sokat próbálkoznom, 10.re kb beengedett VOLNA! csk épp mikor elsötétül a képernyõ, és jönne a karakterválasztó hely, pont ott kifagyot ????ekkel! Ezt eddig már 6odszorra jáccotta el, és nem tudok belépni!!!!

Carmang
Meséljetek még néhyén alkemis ápgrédet, kíváncsi vok mire jutottatok. A "Big Update"-ben leírtak szerint egy tárgynak ugyanis megvan, hogy meddig húzhatod fel. Ha ezután próbálod húzni, akkor Failed. Én pl. sehogy nem tudom a SoS nyakláncomat +1 fölé vinni.

gameplusz
Kérdõjelre reinstall.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

circa
a rohadt kurva annyukba mennyenek el ezek a faszok a kérdõjeles szarságaikkal, basszameg, így nem lehet játszani, ilyen nincsen, ha még véletlenül be is enged, utánna fél óra mulva megint kidob a hülye ????????????? buziságával, legalább valami normális szöveget írna ki...<#boxer>
<#banplz>

WuFraZselic
természetesen én THIEF voltam, õ meg hunter***

WuFraZselic
ja, és miután ismét visszaléptem, kimegyek hunterkedni, röhögünk egy uniós sráccal aki pont hunter, és 54 körüli, erre poénból elkezd ütni, mondom ok, aztán zerkbe meg belémbasz egy nukeot, 9k belém... hát, most minden összejött

WuFraZselic
na, asszem most kötöm fel magam... (ja, kben PERSZE meghalt a fari mala, uruba egy lövést nem eresztettem , ja...) kimegyek ujigizni a 4.(!!!) dc után, már -8%ban vok... ujrainditottam a gépet, gondoltam hátha jobb lesz... heh ölöm õket, ismét csak dc, de most jön a java, az inventorymból kiesett mind a 42 ret scrollom <#szomoru1> most nem zavarna az a 210k minusz, (42x5k) de még dropom sem volt ma... ugyhogy ennyire még nem voltam felbaszva idegileg egy játék miatt, legszivesebben chuck norris féle roundhouse-kickel basznám le a monitorts és vele együtt minden ami az asztalon van @@@

egyébként ??? csak azért van mert userlimit nagyon alacsonyra van téve és sok stallozo kari bent marad mint észrevettétek sokszor ha stallt akarsz nyitni egyszerüen fogja magát és kivág (99%)-ban és igy amikor téged kivág más bejöhet aki játszik is. magyarán szolva ez egy körforgás 😊
nincs userlimit - nincs ??? = 5-10sec lagg
userlimit - nincs ??? = 5sec lagg
userlimit - sok ??? = 0-1s lagg
😊 legalábbis szeritem.

A másik pedig szerintetek a játékok honnan érzik azt hogy amire nagyon nagy szükséged van az ne essen? pl. bent voltam a cave-ban éppen irtogattam és egy csomo hp pot esett aztán ugy 2-3 órával késõbb elfogytak a potijaim elötte ugy min 50 esett ahogy már csak 2db maradt a potijaimból és elkezdtem magamba mondogatni hogy essen már hp pot ezt a giantot még le akarom ölni EGY DARAB SEM esett.. ez méért van? tuti a játékfejlesztõk minden játékba beletesznek egy ilyen modult ami ezt figyeli! 😛

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Kavácska
Aege most jó, csak maradjon server korlátozás

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

egyébként a legjobb amikor elnyomsz egy return scrollt és akkor dob ki 😊

"a legtöbb hi lvl" nem az összes.. ^^ de nagyon sok igy a server "int paradicsom" 😊
egyébként a venicevel az a gond hogy lassan lagosabb lesz mint az Aege :/

Kavácska
320,000 exp, 187,000 sp exp and 340,000 gold

Huhoannal ha iszol ezt kapod... nem nagy csalogatás.. 187 000 sp xp = 467,5 sp

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
bocs kõgecibõl csak 100 szar kell .. :S

Kavácska
jah 😄

sztem nem gáz ha kihagyom, épp azt számolgattam... inkáb ölök black robbereket, vagy nemtom, azok se nagy gáz, meg küldi is van rájuk...

nem érzem h le kéne gyilkolnom vagy 600 kõgecit, h kiszedjem a 200 szart belõlük (és akkor még a 600al optimista voltam...), inkább ölök télleg skorpit, yeowát, vagy robbert , esetleg virágot, mert azokat lehet pörgetni mint a gép 😄

a másik szar, annyi tabletem van, h Dunát lehet velük rekeszteni... de element meg alig, fõleg pl fire lvl 1 -es... pedig felszedem a bigyókat mindig... sõt cuccokat is szoktam disjointolni. szóval kezdhetem kistallozni a rengeteg tabletet. 😞

Maala
35-36on még normális XPt kapsz a Hyeongcheonokért meg az Earth Taoistokért is... érdemes addig megcsinálni, gyorsan ölöd õket, és SPt is kapsz rendesen, nem csak feleannyit, mint 37+ -osan. persze ez már nem neked szól, aki 38as... 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nade ha oda jutott volna... <#wilting>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Kavácska
szerintetek ezt a likõrös szart érdemes megcsinálni?
a végén ad 500 sp-t nabum... inkáb kimek hentelni vmi egyszintût és simán öszejön..
mert h kõgeciket keljen ölni 35-40 esen.. ez hihetetlen, és mégcsak nem is dobják itemeket..

Maala
mindenki káromkodik, amikor meghal... nem értem, miért. full str ki szokott bírni 30-40 MPs lagot... ha nem, hát istenem. (mellesleg Zselic meghalt ma Uruchivadászat közben is, Dead Ravine-ben érte utol a laghalál, bele sem tudott lõni Uruba, és õ is meg a farija is kifeküdt... ill a farija passz, lehet, h csak eltûnt a gazdi halála után)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jagi
ez is jogos...

keressetek rá a "kurva" szóra érdekes lesz 😊

Jagi
point +3 de inkább +2 után nincs alchemy, szarom rá eladok mindent 😊
és abból a zsbõl veszek egy +3-mat vagy +4-et 😛
kecsegség...

WuFraZselic
15 perc alatt bejutok, kimegyek mujigizni, dc, -2%... belépek, kimegyek mujigizni, dc, -2%... A JÓ BÜDÖS KURVA ANNYUKAT IGY NEM LEHET JÁTSZANI!!! KÖVETELM VISSZA A SCROLLOMBÓL A 2 DC ALATT ELTELT kb 25-30 PERCET! ROHADÉKOK!

sweech
én is felraktam tegnap a drivert, simán felengedett és semmi lagg

Maala
pajzs sima +3... legtöbb fegyó 3 v 5 elixirbõl +3. éxerek, cuccok +2ig ált. megvannak. +3 után létezik alchemy? 😄

de a legjobban akkor szoktam nevetni, amikor látok vmi fegyó-t crit+10 -el, 1es astrallal, 6os immortallal, és még csak plusz sincs a fegyón. "you really facked up with this weapon, haha". 😊 vmiért nem szoktak válaszolni, ki érti, miért nem... 😊

csõ srácok....azt vettem észre hogy a login a játékba az internet kapcsolattól is függ (Chello, axelero, tv-net). Chellos ismerõsöm (jarlaxle😊például állandóan fél órát szarakodik miközben én ugyanakkor 5perc alatt bent vagyok, persze nem mindig...de általában ez a helyzet😊
De például az internetes fejállomás helyétõl is függhet ez a történet (sztem), szomszéd srácokat egyszerre bassza ki a játék általában, stb... és ugyanazzal a Chellós kapcsolattal Guent például nem (õ a város másik végén lakik😊. So minden faszságon múlik, hogy épp kibasz a server vagy sem....De ez csak egy magánvélemény..
Jagi
számomra nem létezik az alchemy...

Maala
maradtak a káromkodáshegyek... nekem az 56 blédbõl sikerült +2t kicsikatni, most +1es 😄

belelendültem és megcsináltam, így mondjuk 1ik ékszer már 0-as. viszont, hogy a +3-at beadta +4, úgy hogy máskor amikor még lucky volt rajta ledobta +3-nál...el is mentem sorsjegyet venni és nyertem 600 Ft-ot (igaz 550-ért vásároltam). ez ma elég mókás nap, megyek is sos-t ütni😊

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

Lord Nomak
Nekem is az van felrakva, reggel egybõl ledob válatszóképernyõnél aztán utána semmi.. Meg most megint ledobott, és este 9 felé fog megint ledobni ha felmegyek.. Már kitapasztaltam =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
most 1 perc alatt +1rõl +4 lett a fegyód? és még powder nélkül is felhúztál mellé minden accessoryt? káromkodáshegyek + gratula? 😊

Maala
mellesleg tegnap a kariválasztó képernyõ után mindig kidobott ??? el, aztán tegnap este meccs elõtt felraktam Ati Catalyst (itthon ATI vga van) 6.66-ot (asszem ez a legújabb, de szóval a legfrissebbet), és ezzel ma meg felengedett simán, ??? sem volt... de lehet, h azért van, mert újra van NProtect, és mivel nem csítelek, simán felenged. 😊 (6.66, hehehehe)