Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
ide bemenni és a host fájlba beírni:
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
fukin gooks -_-
Ui: már 2x ujraraktam azóta 😞
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Meg teszem hozzá szebb a képem is, és még gyorsabban frissít.. Viszont, én catalystet leszedtem géprbõl. Csak ez van fent.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
<#banplz>#banplz>
nincs userlimit - nincs ??? = 5-10sec lagg
userlimit - nincs ??? = 5sec lagg
userlimit - sok ??? = 0-1s lagg
😊 legalábbis szeritem.
A másik pedig szerintetek a játékok honnan érzik azt hogy amire nagyon nagy szükséged van az ne essen? pl. bent voltam a cave-ban éppen irtogattam és egy csomo hp pot esett aztán ugy 2-3 órával késõbb elfogytak a potijaim elötte ugy min 50 esett ahogy már csak 2db maradt a potijaimból és elkezdtem magamba mondogatni hogy essen már hp pot ezt a giantot még le akarom ölni EGY DARAB SEM esett.. ez méért van? tuti a játékfejlesztõk minden játékba beletesznek egy ilyen modult ami ezt figyeli! 😛
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
egyébként a venicevel az a gond hogy lassan lagosabb lesz mint az Aege :/
Huhoannal ha iszol ezt kapod... nem nagy csalogatás.. 187 000 sp xp = 467,5 sp
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
sztem nem gáz ha kihagyom, épp azt számolgattam... inkáb ölök black robbereket, vagy nemtom, azok se nagy gáz, meg küldi is van rájuk...
nem érzem h le kéne gyilkolnom vagy 600 kõgecit, h kiszedjem a 200 szart belõlük (és akkor még a 600al optimista voltam...), inkább ölök télleg skorpit, yeowát, vagy robbert , esetleg virágot, mert azokat lehet pörgetni mint a gép 😄
a másik szar, annyi tabletem van, h Dunát lehet velük rekeszteni... de element meg alig, fõleg pl fire lvl 1 -es... pedig felszedem a bigyókat mindig... sõt cuccokat is szoktam disjointolni. szóval kezdhetem kistallozni a rengeteg tabletet. 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
a végén ad 500 sp-t nabum... inkáb kimek hentelni vmi egyszintût és simán öszejön..
mert h kõgeciket keljen ölni 35-40 esen.. ez hihetetlen, és mégcsak nem is dobják itemeket..
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
és abból a zsbõl veszek egy +3-mat vagy +4-et 😛
kecsegség...
de a legjobban akkor szoktam nevetni, amikor látok vmi fegyó-t crit+10 -el, 1es astrallal, 6os immortallal, és még csak plusz sincs a fegyón. "you really facked up with this weapon, haha". 😊 vmiért nem szoktak válaszolni, ki érti, miért nem... 😊
De például az internetes fejállomás helyétõl is függhet ez a történet (sztem), szomszéd srácokat egyszerre bassza ki a játék általában, stb... és ugyanazzal a Chellós kapcsolattal Guent például nem (õ a város másik végén lakik😊. So minden faszságon múlik, hogy épp kibasz a server vagy sem....De ez csak egy magánvélemény..
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.