Silkroad Online (iSRO)
-
Kedves Mink írta
köszönet neki
Következő kérdésed ugy is ez volna
Akkor leirom, hogyan működik az egész. Magyarországról is lehet silket venni. Tehát a lényeg mindenképpen kell rendelkezned egy dombornyomott VISA, MASTERCARD vagy olyan kártáyval amit a PayPal.com elfogad. Semmilyen más kártya nem jó rá Visából sem jó a Visa elektron csak a Visa klassik. Silkroad.com-on sajnos simán Visával nem tudsz fizetni, mert Magyarországról nem lehet regisztrálni a Visa kártyádat a Silkroad oldal pedig csak a Visa.com-on regisztrált Visa kártyát fogad el. Tehát Magyarhonból egyenlőre csak a PayPalos fizetési mód marad.
Ha rendfelkezel a fenti kártyák valamelyikével banktól függően 2-8 napot fog igénybe venni az ügyintézés. Bocs ha egy kicsit szájbarágós vagyok.
Tehát. Első lépés ha megvan a kártyyád felmész a www.paypal.com oldalra. Itt regisztrálnod kell magad. regisztrálásnál nagyon kell ügyelned arra, hogy olyana adatokat adj meg amik valósak, illetve a bankkártyához tartozó adataokat és a számlaszámhoz tartozó adatok legyenek. tehát ha anyuka-apuka kártyájval akarsz fizetni, akkor a biztonság kedvéért az ő adataikkal kell regisztrálni, bár halottam olyat hogy elfogadták a regisztrációt, mivel a vezetéknév éa a lakcim megegyezett.
Amint a paypal oldalon regisztráltad magad ptt először Unverified státuszú leszel, mivel a bank megakar győzödni arról, hogy valós e a kártya e vagy nem. Ezt ugy fogja megtenni, hogy fog egy próba tranzakciót inditani és a számládat megfogja terhelni 1,50 Euróval ez nállam 350 ft körül volt, nem egy ökör ára. Elvileg ezt visszaadják azonban valszeg nem fog működni mivel magyarországróla paypallal egyenlőre csak fizetni lehet pénzt fogadni nem, de ennél több is veszett már.
A következő lépés, hogy Verified legyél az, hogy meg kell várnod 2-4 napot amig a számládra megérkezik a terhelés. Azok vannak előnyben akik rendelkeznek vagy internetes vagy mobilos bank ügyintézéssel, mert akkor rögtön meg tudod nézni azt a 4 jegyű számot amit a terhelés mellé a
paypal küld. ezt legkésőbb hó végén a számlakivonaton megkapod postai uton de ez lehet 1 hónap is gondolomk addig meg senki nem akar várni. tehát akinek nincs online banki hozzáférése az b 4 nap múlva balagjon be a számlavezető fiókjba ahol megfogják neki mondani azt a 4 jegyű számot, amit a paypal küldött a terhelés mellé. mnamármost ha megvan a 4 jegyű szám, akkor sinen vagy mint József Attila, addig nem.
Ezt a 4 jegyű számot kell bepötyögni a bankkárrtyaszámod mellé és onnan Verified ügyfél leszel tehát mint ebayon, mint máshol pl Silkroad tudsz fizetni.
Innen könyű a menet irány a Silkroad.com item melos része ahol rákattintasz a Paypal vásárlásra és ha be vagy jelentkezve és itt fontosd hogy a játékbeli Acc-oddal jrelentkezz be, hogy tudják hova akarod a silket rakni. Innen már csak kattingatni kell és a következő belépésnél nállad lesz a megfelelő mennyiségű silk.
Azt nem tudom hopgy meg lehet e csinálni, hogy bejelentkezel ismerősöd acc.jával és neki veszel a te kártyádra a silket, de elképzelhető-
Remélem nem baj ha nagyon hosszú vltam, És remélem segítettem