Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halottnak tetettem magam 😊 ...ééééss a legváratlanabb pillanatban lecsapok rá amikor nem számít rá 😊
Az állvány nehéz és egy csomó kép "bemozdul", ha én is mozgok, fekve meg könnyebb bewállítani a SOM+7-es ojjektívet 😊 Igazad van Kavácska 😊
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Na, "csapom le" mondom,
erre rámspawnolt 5 elite és fekve néztem ahogy kifektetik 😊
aztán látom a hülye Uru baktat épp 😄
ekkora mákerem meg akkor tuti nem lesz ha én keresem a Unique - okat, h lezúzzam 😄 elég hamar odaért néhány high lvl,de én addigra berserker módban már rég kivégeztem és már a cuccokat szedegettem 😛
na jó, de az eleje télleg igaz volt <#nezze>#nezze>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
68-s str-s kari keritett kb 20-25db 19+-s blade-rt és megkérte öket hogy az 1ik rugja fel és a többi egyszere szurja le 😄😄
52+-s felrugta erre egyszere 20-25db kis low lvl blader nekiment szurni.. nagyon kész volt együtt a 68-asba összesen 4k-t sebeztek 😊)
nagyon kész volt látni ahogy ott fekszik és mindenki nekimegy 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
vélemény az új designról ?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
3Ds MAX :)
spear skillek kb soul cutnál kezdenek értelmesek lenni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
sztem a tigrisek miatt kell húzni elõször
persze a sos fegyó az ilyenkor alap...
Vagy azért nem ezeket kell ütni? [csak felvettem, még nem néztem igazán, a bowmanokkal szopok)
akkor meg pláne, 30-as a mob WTF, LOL, OMFG!
kb ennyi, amúgy is utálom õket... fejük sincs, de észrevesznek 😛
amúgy nem azért, de ha ti is az adatbáziskezelõs cuccot használjátok, akkor azt szépen el lehet menteni is. 😊 (feltöltés, etc mivégett)
Egyébként szar az a piás küldi, meg a lvl41-es patkós is.
Miért jó az, hogy "Henci"ket kell gyakni 10+ lvl-en<#nemtudom>#nemtudom>
ezt sosem fogom megérteni...
én meg egy IRCs gyerekkel USA-ból indítottam egy poénkarit Athensen, már 9es szintû. 😊 8kor kezdtem... tök lol, 8ig mentem az alap bowwal, most meg már 8as SoS bowwal nyomatom. muhahaha, 1hit/kill. (full int/light/2.szintenként.powerlvl)
izé, Lotyos, ha kellek, Thrawn néven találsz. ha mégsem, akkor kidõltem aludni. (Guild Message r0x)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.