Silkroad Online (iSRO)
-
Horakme #1388 Ez az utolsó hozzászólásom ehez a témához. Mert ha másoktól elvárom, hogy ne tépjék egymást akkor magamtól is el kell hogy várjam ugyanezt.
Ti elmentetek, én megadtam az esélyt egy új próbára de ti nem éltetek vele. Ti nem adtatok esélyt zednek. Ez van. A klán erősebb magja kiállt mellette. Én figyelmeztettem, több ien esetre nem volt példa. Sőt. Sztem rendes játékos. Mindenkinek segít, tradelünk, bosst ölünk, éleszt.... (ráadásul rendesen húzza a guildot)
Amiatt mert neked nem szimpatikus egy ember, viszont egy csoport el tudja fogadni csak te nem, azért ne minősítsd a csoportot ha kérhetlek. (amúgy teljesen igazad van, feketék vagyunk mint a föld, szerinted miért az a nevünk ami? :D)
Elbuktunk volna 4 20+ membert? Akkor a 3 napkor. Azóta van 4 25 körüli emberke rakat GP-vel.
Nem lennék eleget a játékban? Ember, attól hogy ha te kérdezel valamit amire nem válaszolok az nem azt jelenti hogy nem vagyok ott. (véletlen 10 tao vesz körül, akkor nem fogok neked irogatni) Amúgy ha anyám szólását kéne leírnom akkor a 24 órából8-at játszok. (hétvégenként 16)
Meg miért is kéne mindennel törödnöm? Ott vannak a kinevezett vezetők, majd ők megoldják ha akarják.
Utolsó mondatom: engem nem érdekel ki megy ki jön. Alapításkor az volt a cél, hogy egy jó társaság összejöjjön azt élvezzük a gamet ezért nem is érdekel igazán a dolog mert én ígyis-úgyis jól érzem magam. Veled se volt bajom, az már más kérdés hogy neked volt bajod mással.....
Pont