82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Darkspell
    Kúszóbab:

Az atw.hu-s oldal szigorúan megmarad csak fórumos keretek között, célja pedig a magyar klánok összehozása, esetlegesen kis kereskedelmi lehetősgé biztosítása na és persze hogy jót lehessen beszélgetni.

d.s.
  • Darkspell
    Horakme

Ami azt illeti, a Te hozzászólásod sokkal jobban felhúzza az embereket...
    Miért kell mindenbe belekötni? Ha nem tetszik, hagyd figyelmen kívül pls!
  • Doma #1442
    Mit lepődsz meg #1256 hszben már bemutatkozott
  • Cat 02 #1441
    www.silkroad.cjb.hu :D
  • Horakme
    Mond meg mi a ***** szólsz be?
    Ha nem tetszik a játék akkor miért jársz ide, és húzod fel az emberek agyát? Szoruljon már beléd némi intelligencia ember! Ha nem megy, akkor ne írkálj be semmi hülyeséget.
    Köszi
  • Darkspell
    bebuktuk, a csaj nem tud koreaiul :/
  • FaszFejHuN
    Meddig csinaljak a jatekot?
  • Horakme
    Látom idetaláltál te is. :)
    Sztem nem kell 2 hétig várni. (legalábbis remélem) Ha olyan sok időt kéne várni rá, lehet jópár ember elpártolna a játéktól.
    Újdonság: szerintem a Hotan fölötti terület, Item Mall, (és remélem guild store)

Akit érdekel, hogy fizetős lesz e, az nézzen körül itt (párszor írtunk rá választ), vagy a game főoldalán bal oldalt talál egy szép képet, (szembetűnő)
  • SamuraiJack
    Hi!Azt szeretném megtudni hogy ki jelenleg a legynagyobb magyar és meik szereveren játszik(csak kíváncsiságból).
    És komolyan 2 hétig kell várni?!
    Milyen újdonságok lesznek?
  • kalvin_imarow
    szerintetek a végleges verzió fizetős lesz? Vagy marad ingyenes??
  • Darkspell
    klántag valaki?
    össze kellene fogni a magyar klánokat...
    akinek van kedve, segíthet a guide-fordításban...

további dolgokat találhattok a lentebb említett linken ;)
  • Noxious
    Jonnen de meg itt is pangas van !!
    Se uj tema se semmi csak az idegolo várakozas.....
    Komolyan neha mar ugy erzem fel kene ulnom egy repulore go a Joymaxosokhoz ,ott lerakni par parasztlengost es becipelni a kis sarga fejuket a monitorok elé ,h: -mostmar 10 percetek van utana jon a beton!!
    Utana lenne tema:)
  • Darkspell
    addigis gyertek fórumozni :d
  • Bucser
    A gond az hogy ők isezzel fordítanak így az esetek 40%-ban annyira mellé lőnek, hogy óriásira:)
  • Noxious
    Jo reggelt mindenkinek mar ha ez jo valamire igy silkroad nelkul!
    Én mar egy napja csak a monitort buvolom de semmi.
    Remelem megoldodik hamar.
  • Darkspell
    Renben, amint megtalálom msn-en, megkérdezem :)
  • persil
    Ha komolyan mondod, sztem olvassatok bele a koreai oldalba, és a fórumokba

Az sztem is igaz, hogy oda több figyelmet szentel maga a silk crew is.
  • Darkspell
    Ami azt illeti van egy taivani ismerősöm :D

Esetleg megkérhetem, hogy...
  • persil
    A dátum előtt és után következő "kockák" valójában betűk, és koreaiul van, ez a dátum bármi lehet
  • Bucser
    pff... remélem nem fog két hétig tartani..

18-tól lenne időm játszani egész 30.ig....
  • Holdpro
    hivatalos fórumon 2 hét leállást írnak, jajj anyám
  • Holdpro
    Jóreggelt
    valami hír a szerverről ?
  • Darkspell
    Sziasztok!

Délután indult a www.silkroadforum.atw.hu oldal, mindenkit szívesen várunk egyre bővülő szolgáltatásokkal, valamint rendszerezett témakörökkel.
    Csak klántagok által látható klán-táborhely, tárgy adás-vétel és még néhány apróság.
    Ha valakit érdekli, keresse fel bátran.

Tisztelettel: darkspell
  • Cat 02 #1408
    kínaiak úgy játszanak hogy reegeltől estig aztán csere és estől reggelig ???
  • voodoothursday
    Egy kis offtopik :P : régi fraps

ezt akkor csináltam mikor kezdtem a játékot még , 184 mega semmiről nem szól előre szólok ,pvp nincs benne és semmi érdekes sem , havernak csináltam hogy megmutassam a gémet .
  • voodoothursday
    ha lesz moderátor a tö*ét leizzadja mire ezeket kiszedi.

remélem mostmár én vagyok a most hated, és nem tépitek egymást.
  • voodoothursday
    Ne vegye senki személyeskedésnek kivettem egy leírást a szerelem ösvényei C tv sorozat leírásából és átcseréltem a városok , emberek neveit.

Az egyik helyszín Jagan falu, silkroad város része. A falu leggazdagabb embere, Persil szemet vet a fiatal és szép pincérlányra, Elda-ra. De Elda szereti a fia is, az örökké részeg, teljesen széthullott személyiségû Zed is. Elda azonban ezekrõl mit sem sejtve Horakme, a szegény boltos fiúba szerelmes. Boldogságát azonban megzavarja egy látomás, amelyben Horakme-t halál fenyegeti.Persil és szolgája, megbeszélik, hogy el kellene tüntetni Horakme-t a színrõl. Este Horakme-t holtan találják: megfulladt. A másik helyszín, Hotang. Itt él Gertrud, a piaci árus, aki egyedül neveli két gyermekét. Hirtelen felbukkan Gertrud régi szerelme, Holdpro aki jótékonysági munkát végez: hajléktalan gyermekeken segítenek.
  • Cat 02 #1404
    jaj én leszek a vak kismacska :D

akibe beleszeret a főhös :D(van itt nő ? :D)
  • gertrud
    Ki lesz Carlos? Carlos az mindig kell :-) Vahy Jose, vagy Armando, vagy Federico. Tetszés szeint lehet választani! :-)
  • Cat 02 #1402
    bazzeg mióta nem megy a játék reggel óta (12 óta vok itt+1) cask egymást idegelitek

figyu fórum azért van hogy
  • persil
    Érzelmek..? Ki tetszik?
  • voodoothursday
    Csak úgy csapdosnak az érzelmek .Nemsoká az anyukák a napi brazil sorozat helyett a fórumot fogják olvani.
  • persil
    Grr vmit elrontottam. Szóval az #1397 az neked szól Holdpro.
  • gertrud
    Mi a karid neve? Legközelebb Téged hívlak! :-)
  • Holdpro
    Már átjárok large lötyiket venni
    és barátokért semmi se drága, több is veszett már el csak úgy a semmiért
  • persil
    Horakme #1308 - Halottam egy ilyet is, de mondom nem vagyok benne biztos. Sztem is jó lenne.

Penge #1313 - nézd én próbálok úgy válaszolni, hogy megüssem azt a szintet amire reagálok, tudok anyázni én is, de mikor veled vitatkozom pl egy szabály miatt, azt próbálom kultúráltan tenni, mert te is úgy írsz, sztem ezzel nincs is semmi baj, ezért van a fórum.

Cat 02 #1320 - semennyibe mert ha jól tudom még ilyen nincs bent, persze ez lehet baromság Venni tuti nem lehet, mert hotanban csak 6 degree-s vumót kapni, a többit mobból kell kiütni.
    Amúgy lvl 52es cuccot már látni néhányat(sztem minden
    szerveren)
  • Holdpro
    Kevés az ilyen ember ? tegnap Hotangból mentem Janganba gyalog hogy élesszek mert a srác könyörgött, én meg küldibe voltam igy teleport kilőve felvettem a nyulcipőt igaz 15 perc út volt és 30K elment lötyikre de legalább nem kellett visszamennie a világ végéről..
  • Horakme
    Be vagy azonosítva. Előszőr nem tudtam ki lehetsz de beugrott.
  • gertrud
    Szerintem zed jófej, de ne mondjátok neki, mert még tovább nő az egója :-) Zedről annyit: nem ismertem előtte, de most meghaltam a sivatgaban, ő meg otthagyta a downhangos stallját és rohant felém engem feléleszteni. Kevés az ilyen meber, úgyhogy én csak becsülni tudom. Ha gyilkos az életben, így jártam:-) És hajnal2kor jót leeht vele kommunikálni :-)
  • Horakme
    Ez az utolsó hozzászólásom ehez a témához. Mert ha másoktól elvárom, hogy ne tépjék egymást akkor magamtól is el kell hogy várjam ugyanezt.
    Ti elmentetek, én megadtam az esélyt egy új próbára de ti nem éltetek vele. Ti nem adtatok esélyt zednek. Ez van. A klán erősebb magja kiállt mellette. Én figyelmeztettem, több ien esetre nem volt példa. Sőt. Sztem rendes játékos. Mindenkinek segít, tradelünk, bosst ölünk, éleszt.... (ráadásul rendesen húzza a guildot)
    Amiatt mert neked nem szimpatikus egy ember, viszont egy csoport el tudja fogadni csak te nem, azért ne minősítsd a csoportot ha kérhetlek. (amúgy teljesen igazad van, feketék vagyunk mint a föld, szerinted miért az a nevünk ami? :D)
    Elbuktunk volna 4 20+ membert? Akkor a 3 napkor. Azóta van 4 25 körüli emberke rakat GP-vel.
    Nem lennék eleget a játékban? Ember, attól hogy ha te kérdezel valamit amire nem válaszolok az nem azt jelenti hogy nem vagyok ott. (véletlen 10 tao vesz körül, akkor nem fogok neked irogatni) Amúgy ha anyám szólását kéne leírnom akkor a 24 órából8-at játszok. (hétvégenként 16)
    Meg miért is kéne mindennel törödnöm? Ott vannak a kinevezett vezetők, majd ők megoldják ha akarják.
    Utolsó mondatom: engem nem érdekel ki megy ki jön. Alapításkor az volt a cél, hogy egy jó társaság összejöjjön azt élvezzük a gamet ezért nem is érdekel igazán a dolog mert én ígyis-úgyis jól érzem magam. Veled se volt bajom, az már más kérdés hogy neked volt bajod mással.....
    Pont