Silkroad Online (iSRO)
-
Kéne egy moderátor és nem lennének gondok .Más...
Tegnap kipróbáltam a merchant életet hogy megnézzem milyen is az .21 es szinten indultam el vettem magamnak pacit , meg vagy 40 ló-kaját.Elindultam Downhal felé,
elején már dörzsöltem a markom mikor túlvoltam az első 2-3 thief-en.Aztán a kompnál már két piros thief jött egymás után , és meg a tigrisek is beleszóltak.A túloldalon meg maga a rémálom volt , nekemjött 2 agro cucc , meg szerencsére mellémért egy teve karaván , hogy onnana e vagy én kaptam de 1 csillagal sikerült 2 thiefet kapni meg még a agro cuccok is , szóval megfdöglöttem. SZerencsére jött egy arra járó hunter és felrezelt , meg leverte a dolgokat, a lovat már félig megették a monszták meg a thief -ek ...
Szóval kínkeservesen de sikerült eljutni a másik városba szinte minden cucc rózsaszín volt és agro a város körül.Sikerült keresnem rajta egy kicsit de aki ilyen szinten próbálja javaslom várjon vele legalább amíg a város körül mindent 2 ütéssel ki tud nyírni.Azért volt ez jó mert sikerült este úgy lefeküdni hogy dagatak az erek a nyakamon az idegtől .A legjobb hogy a b*zi árusok az ajtóba nyitnak boltot hogy be se tudj menni a városba.
Ha nincs az a rendes hunter akkor ott elvesztettem volna mindent meg ígyis buktam pár % -ot , azért jó móka volt.