82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #1345 mi az a Tomb ???
1ébként lehet csinálok magyar klánt benne lenne valai ???
nem Guild csak úgy felveszük egymást akar valaki kereskednio segítünk neki stb -
Horakme #1344 Mégvalami: megfogják nyitni a tombokat? -
Horakme #1343 Akar a franc fizetni a koreaiaknak. Van olyan marha aki ebből akar meggazdagodni. (a Kalban is volt :D) Majd megveszem tőle azt utszu neki. Amúgy egy alap 14 blocking lvl32-es pajzs +5-el több mint 2M. -
#1342 Ez így igaz!! Nem nézlek hülyének!! de melyik játékban éri meg felhúzni a fegyókat ahol nincs CCF-er? Inkább veszek egy +5-ös pajzsot drága játék pénzért minthogy fizessek egy cent-et is a koreaiaknak:) -
Horakme #1341 Most lehet hülyenék nézel, de ez meg így nekem nem biznisz. Ha 700K-t nem költöttem el azért, hogy legyen egy +5-ös pajzsom akkor semmit sem. (és nem jött össze) -
Harpoon #1340 Penge te itt is Ostoba vagy :D -
#1339 Szerintem max olyan lesz ami növeli a siker százalékát:) a biztos elixírezés nekik nem lenne biznic:D -
Horakme #1338 Akkor remélem lesz olyan is ami elősegíti a biztos elixirezést. (vagy csak szimplán nem mennek le a +-ok.) -
#1337 Olyan mint a Kal shop. valódi pénzért tudsz majd speciuális játékban nem megtalálható cumókat venni. -
Horakme #1336 Na arra várhatsz.... Hotanban ha minden igaz akkor csak 6 degrees cuccokat lehet venni. -
Horakme #1335 Remélem még ma végeznek, szeretném még ma meglépni azt a fránya lvl32-őt.
Másik dolog: valaki aki tudja pontosan mondja meg nekem, mi az az Item Mall? -
Cat 02 #1334 VALÓDi pént ???
sztm Hotan-ban sima boltban lesz majd :D -
#1333 Ahogy vége a 2nd closed beta-nak jön a következő egy gyors server check után valószínűleg. MÉgegyszer mondom Char wipe nem lesz se most se később mikor official lezs. Szerintem Item Mall lesz most majd tesztelve. -
Cat 02 #1332 én 16 os +1 iron stronbow 10k ért melelte a botlban a sima 17k volt megfodultam eladtma cuccom viszafordultam és elivtték :D
SilverMoon meik serveren nyomod és nincs valami kinőtt cucod áron alul ???:D -
#1331 JA a témához az utsó hozzászólásom: Penge még mindig nem válaszoltál a kérdésemre: meddig játszottál Fire/glavie/pure strength karival??? -
#1330 Tegnap láttam egy +3as 16 lvl-es Seal Of staros ijjat de 750K-t sajnáltam érte pedig azzal nagyon hentelnék.. viszont a másik az hogy ha nem lett volna mikulásos mizéria negyede sem lenne meg nem hogy 750K-m -
Horakme #1329 Ez a játék "kincs". Igen ritka dolog. Jobb mint a vele egyszintű cucc. Minnél magasabb a tárgy szintje annál többet is ér. -
#1328 Szerintem a 20 alatti Seal of Star cumók irreálisan drágák és annyira nem is jók. a különbségek magasabb szinten jönnek ki. ahogy észrevettem a statok jóval erősebbek rajtuk mint a normál cuccokon. Szóval afféle unique itemek.
Én max 30 felett vennék seal of star cuccot vagy ha pofátlanul olcsón látok.
HA eladásra szánod akkor a normál ár (piaci ár nem amit az NPC adna érte) 3-4-szeresét is kérheted.
De penge majd úgyis kiigazít mert ő itt a "majd én meg mondom a tuti-t emberke" -
#1327 Hello mindenkinek!
Lenne 2 db kérdésem amik a következőképpen hangzanak:
Mi az a seal of star?(amikor egy csillaghoz hasonló valami köröz a tárgyon)
Ez ilyen tárgy mennyivel ér többet a sima megfelelőjénél?
-
#1326 Asszem elég régóta nem szóltam hozzád te faszparaszt...
De nem is fogok... De legalább kibújt a valódi személyiséged te kis álszent bosszúálló tuskó. -
Elda #1325 Nezd szerintem erre a kerdesre csak a jatek fejlesztoi tudjak a valaszt, leglabbis szerintem, de gondolom egy nap, vagy napok kerdese, vagy esetleg egy het, azt nem hinnem hogy tobb het lenne, mert ennyi ido alatt sokan elpartolnanak a jatektol, szoval legy turelemmel, ha mukodni fog a jatek ugyis tajekoztatva leszel a forumon keresztul, vagy az is lehet hogy a fejlesztok kuldenek e-mail neked az uj nyitasrol. -
Elda #1324 Nem hinnem hogy lenne ara, leglabbis bolti, mert szerintem vagy a szornyek fogjak dobni, vagy az is lehet, hogy meg lehet majd valodi penzert az itemshopban, ha a szornyek dobjak akkor biztos milliokba fog kerulni a piacon mas jatekosoknal, ha meg valodi penzeert adjak akkor is lesz vagy 5-10 k penz. -
Horakme #1323 Hello, This is Silk Road.
We would like to thank all of you for your participation in the 2nd Closed Beta Test which will be ending January 9, 2006 at 3:00 pm (Korean standard time)
We were able to focus on network issues and gather much data due to your extremely helpful assistance and participation during this 2nd Closed Beta Test. Using this data, we will be able to make the next testing round and future experiences more pleasant and safer experiences.
The plans for the next round of testing have not been finalized as of yet; however, when they are, we will post details in the notice section of our homepage.
Again, we at Joymax would like to thank all of you for your assistance and participation in this 2nd Closed Beta and will strive to make your playing experience better.
Today, at the end of the 2nd Closed Beta, you will once again be able to register new accounts. However, you will not be able to make changes to existing accounts at this time.
Thank you.
ez van az oldalon. Vajon meddig fog tartani? -
Horakme #1322 Szerintem milliós nagycságrendben gondolkozz. -
Elda #1321 Nezd teljesen igazad van ezert is lesz erre mostantol kulon forum :) -
Cat 02 #1320 mennyibe kerülhet ???
-
Elda #1319 Nyugi a vita mostantol az uj forumon fog folytatodni, szerintem a nev pont odaillo :) -
Horakme #1317 Valami, meghalt a silken.... -
Elda #1313 Saru, amugy ne haragudj, de az hogy lehet hogy te is, meg masok is tudnak kulturaltan valaszolni a kerdeseimre, mig van aki erre keptelen, ez nem Kal-os dolog egyszeruen van akinek nincsen onuralma, es itt duhongi ki magat a forumon. -
#1312 köszi ,a troy szerveren kéne hogy legyél :D .lehet hogy érdemes volna átmennem aege re mert a szuper pervert öregembernek amit gyártottam kicsit ferde statjai vannak. -
#1310 áh igen az olyan szívás , nekem eddig a legjobb üzlet az 500 hp up scroll volt 3 darab 2 ezerért (nem darabja hanem 3).Íjjaknak iszonyat áruk van a többi fegyverhez képest is.24 es szint feletti cuccokért azért érdemes egyszer sima lóval átmenni a sivatagos városba .Kerekedett a szemem a 35 ös seal of moon cuccok láttán. -
#1309 Már alig várom én is hogy gyurhassak a hunter cuccra :)
Majd segítek ha high level leszek :) -
Horakme #1308 Énis rájöttem, hogy a köztes karinaak pvp-ben nincs esély. Új karit nem akarok csinálni, tehát marad az áttérés. (máramennyire lehet) Mivel az intem van többségem,így arra fogok menni. Az intes karik mit használnak? (skillek)
Persil: igen az Item mall-ra gondoltam. Ezek szerint ha az benne lesz akkor lesz Guid store-is? Mert az nagyon jó lenne. -
Cat 02 #1307 láttam Iron ijjat 10k éetrt boltban 17k gyors elementme botlba (10m)eladtma két cuccom visszamenetem és már megvették :D -
Cat 02 #1306 na akkor 14 esen asszem még várok egy picit :D -
#1305 Kéne egy moderátor és nem lennének gondok .Más...
Tegnap kipróbáltam a merchant életet hogy megnézzem milyen is az .21 es szinten indultam el vettem magamnak pacit , meg vagy 40 ló-kaját.Elindultam Downhal felé,
elején már dörzsöltem a markom mikor túlvoltam az első 2-3 thief-en.Aztán a kompnál már két piros thief jött egymás után , és meg a tigrisek is beleszóltak.A túloldalon meg maga a rémálom volt , nekemjött 2 agro cucc , meg szerencsére mellémért egy teve karaván , hogy onnana e vagy én kaptam de 1 csillagal sikerült 2 thiefet kapni meg még a agro cuccok is , szóval megfdöglöttem. SZerencsére jött egy arra járó hunter és felrezelt , meg leverte a dolgokat, a lovat már félig megették a monszták meg a thief -ek ...
Szóval kínkeservesen de sikerült eljutni a másik városba szinte minden cucc rózsaszín volt és agro a város körül.Sikerült keresnem rajta egy kicsit de aki ilyen szinten próbálja javaslom várjon vele legalább amíg a város körül mindent 2 ütéssel ki tud nyírni.Azért volt ez jó mert sikerült este úgy lefeküdni hogy dagatak az erek a nyakamon az idegtől .A legjobb hogy a b*zi árusok az ajtóba nyitnak boltot hogy be se tudj menni a városba.
Ha nincs az a rendes hunter akkor ott elvesztettem volna mindent meg ígyis buktam pár % -ot , azért jó móka volt. -
#1303 Úgy tudom 80 a max lvl, de ezt csak a hivatalos fórumon mondták az okosak.
Aege szerveren elég sok a magyar. De sztem már mindegyiken van annyi, hogy találj segítséget kezdéshez. -
Cassell #1302 Aloha emberek!
Láttam a hivatalos honlapon ,hogy újra lehet regelni akkor egy megnézést adok a gémnek mert az L2vel sokat nyomultam régen ez meg hasonlónak tűnik. Na egy két kérdés:mennyi a max level? És melyik servert ajánlanátok egy új karinak ahol ha vannak magyarok az csak még jobb?Köszi -
#1299 Hát tök jó hogy benézek és megy az egymás pöcizése =)
Nyugi gyerekek ez csak egy játék nem éri meg "szétanyázni" a fórumot és mindenki csak a tehetetlen dühöt érzi semmi mást..
Take it easy =)
Én is összevesztem Soladival csak rájöttem hogy fölösleges mert nincs értelme fujni egymásra egy játék miatt -
#1298 Az elixirezésről nem láttam még semmilyen táblicskut, de ha sikerül szerzned szólj
Kb az van hogy +1 100%, +2 50% és a +3 nagyon kicsi...ezt nem kiszámoltam meg nem is vettem sehonnan, csak mikor én elixirezek akkor az első mindíg, a második már volt hogy nem sikerült és harmadik még nem jött össze soha.
A beta utáni vásárlós dolog...Item mall-ra gondolsz? Van egy olyan elképzelés miszerint ott nem cuccot vásárolsz majd, hanem klánok közti tárgy küldözgetés.
Erről még vmi az in-game helpben is le van írva.
De az is lehet lesz shop, tényleg nem tudom, hivatalos fórumon még azt pedzegetik, hogy wipe nem lesz, hát ezt remélem én is