Silkroad Online (iSRO)
  • gvarga12
    na akkor engedjétek meg hogy én is mondjak valamit
    mondjuk én már vagy 1 hónapja befejeztem a játékot 23-as szint körül
    de olvastam én is a tavernen található cikkeket és nekem is az jött le hogy a pure strenght, int karik messze vernek mindent
    amit a kóreaiak/kínaiak ott leírtak az röviden annyi hogy a 2 osztályt ugye amint itt is leírták többen a HP és a varázstámadóerő különbözteti meg

aki pure ST az orbitális mennyiségű HP-t tankol és feltudja fogni az intes kari hatalmas sebzéseit, röviden oda tud érni hozzá és egy ütéssel megöli

aki pure INT az meg hatalmasat tud ugye sebezni de ennek fejében egy ütéstől hal

a köztes karinak nincs se sok HP-je se sok támadóereje szóval vakarássza az ST-s srác HP-jét és nem 1 hanem 2 ütésből hal az INT-es meg szintén 1 ütésből/varázslatból öli ennyi nincs létjogosultsága

ez az amit a koreaiak tapasztaltak amit olvastam , a fegyverekről meg annyit hogy ott vagy varázsolnak vagy GLAVIE/FIRE combóval ütnek a fent említett harcmodor miatt mást nem nagyon látni (tournament videókat néztem)
    és igen van kardos/pajzsos, íjász kari is de azokat inkább csak karavánok védésére támadására használják

amit még érdemes kihangsúlyozni az az hogy a kóreaiak nem a te punnyadt lvl 50 alatti kariaidról beszéltek (ők mondják ezt) ők botolnak vagy gép elött megöregedős technikával leveleznek mint állat és mind ez a 80 körülre kimaxolt karikra igaz addig valami hasonlóról írtak
    lvl 1-30 semi látható különbség a karik között
    lvl 30-50 az intesek gyorsan ölnek fejlődnek int powwa
    lvl 50-80 a pure ST GLAVIE/FIRE (ezt istenítik) lassan átveszi a hatalmi pozíciót a HP-jából adódóan fogja a szörny ütéseit amíg az INT-es karik a háttérből fogyasztják a szörny HP-jét, PvP-ben a HP kezd több lenni az INT támadásánál és ezáltal a HP-s karik tudnak érvényesülni

azt írják hogy a 70-80-as szörnyeket már nem egészséges intel írtani mert sűrüen borulnak kell nekik a parti

egyébként a pure ST kari erősségét szerintem az adja hogy nincs rendesen kiegyensúlyozva a HP/varázstámadó erő a játékon belül
    tehát az INT-es kari nem is tud akkorát támadni hogy 1 ütésből ölje a pre ST karit neki viszont nincs elég HP-je hogy a másikat kitankolja

mind ez nem 30 alatt hanem 80 körülre igaz de ezt itt közülünk úgy se éri el soha senki szóval nem érdemes ennyit vitatkozni

remélem penge ez elég alapos magyarázat ennél jobban nem tudom én se elmondani

a másik meg hogy a kóreaiak mérték ezeket az adatokat egymás sima ütlegelésével

PvP-ben (tournament) viszont az ügyesség sokat számít ki mennyire tud potizni nagyon fontosnak tűnik a fagyasztás leszedésénél pl.

ja és nem szeretnék a flamehez csatlakozni szóval erre légysz senki ne reflektáljon