Silkroad Online (iSRO)
  • Elda
    Soladi mar megbocsass, de tudod mi az a armor, protektor, es ruha, mert nem ugy nez ki mint aki tisztaba volna vele hogy mire jok mivel a vedelem ezek fuggvenye pont a tiszta str, int karik egy nagy 0-k, mert hiaba van nagy fizikai vagy magikus vedelmed, es meg erre is vagy otozve akkor a masik erteke a beka segge alatt lesz, ha meg ero alapu karikent ruhat vezsel fel akkor tok ugyanakkora vedelmed lesz neked, mint nekem protektorban, es ne haragjatok, egyedul csak Doma valasza er valamit, mert a tobbiek olyanok mint a birkak, indoklas az nulla, en leglabb vettem a faratsagot es megneztem pure ero/intes karikat es nem vettem eszre semmi kulonbseget, vedelem teren mert mind2 a pure eros protban meg ruhaban maszkalt, a pure intes meg prot es armorban, szoval vedelem kihuzva, valami igazan jo ervet szeretnek hallani.
    Azt pedig jo ha tudjatok hogy minden 3 ero es minden 3 int ad +1/+1 a vedelmekre
    es ez a hordott vertekhez kepest elenyeszo ertek ha netlan + cuccot viselsz akkor meg eszre sem veheto.