Silkroad Online (iSRO)
-
üdv egy kérdésem volna , nem kötözködök mielött valaki olyannal reagálna , kérdés amire nem tudtam egyedül rájönni eddig az hogy : A cold, lightning , fire force ok legelső skillje ami a fegyverhez ad elemental sebzést , az magic bázisú ? Tehát a magic attack szabja meg hogy menyit ad a sebzéshez ?Én általában úgy megyek hogy valamelyik element sebzést rakom be és néha ha gyorsan kell ölni az ellent ,akkor arra még szoktam használni a lándzsa skilljeit és elég kellemes damage et lehet vele elérni.Tehát a kérdés az hogyha mondjuk spear -t használok aminek magasabb a magic attackja az vajon több + ad az elemental sebzéshez ?Eddig próbáltam tesztelni de mivel összevissza sebez ezért elég nehéz megálapítani hogy van e eltérés , valaki el tudná mondani hogy mi a helyzett ezzel ?
Az előző hozzászólásoktól teljesen függetlenül , mivel mikor elkezdtem nem olvastam semmilyen infót csak nyomtam a pontokat a karira ahogy éreztem: 2:1 arányban str int osztottam pontot ha mondjuk kombinált sebzéssel rohangálnák tehát spear skillek , meg elemental akkor számítana azaz int amivel nekem több van egy full str karihoz képest , vagy inkább inentől (lvl 19) nyomjak csak full str -re ?