Fejlesztéshe emberek és ötletek kellenek!
  • DJ Bee18
    Na nehogy meg dögöljön a fórum. Jó az ötlet. De konkrétan mit akartok csinálni? A Locomotion már hozott újítást. A grafikán nem akartok változtatni, ok. De akkor mit?? Mert valaki meg azt írta be, hogy a játékmeneten nem kell változtatni. Pedig szerintem azon kéne, ha már a Grafikába nem akartok nagyon változtatni. Pl. be kéne vezetni a járművezetőket, azaz alkalmazottak is kellenek. A garázsban akik szerelnek, stb. Továbbá a menedzsmentet kicsit realisztikusabbá kellene tenni, pl. a gyárakkal, bányákkal szerződést kelljen aláírni, ne csak úgy elszállítani kelljen. Reklámozni is kelljen magunkat stb. A közúti közlekedést is meg kéne oldani, közlekedési lámpákat a kereszteződésbe, meg útépítésre kapjunk állami támogatást pl.. Új iparágak, pl. autógyártás, és a szalonokba kéne szállítani, stb stb. Ötletem van rengeteg, mint mindenki másnak, de szerintem ezt úgy hobbiszinten nem lehet kivitelezni. Nem hiába készülnek a játékok évekig, ráadásul ott csak ez az egy dolga van a fejlesztőgárdának. Ötletgazdának szívesen jelentkeznék, mert nem vagyok profi programozó :)