Transport Tycoon 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg elõreláthatóan kb 5 hónapot itthon leszek van net korlátlanul és szeretném ujrakezdeni ami itt félben maradt ..Ha valakinek van kedve akk írjon erre a mail-re : [email protected]
Köszöntem és várok mindenkit!
UI: Idõm van elég amennyi csak kell :):(...programozni sajnos elég gyengén de gyorsan tanulok ebben kérnék segítséget plus van lehetõségem honlapot nyitni ezt a szolgáltatóm álja fix ip-m is van ha kellene vmire . elsõsorban Morpheusnak szolt mert láttam h gyengén érnek rá :( szal e-mail-on vagyok
Üdv: Phonyx
JetiRulez
Én benne lennék ebben a TT2 készítésben, de nem vagyok jártas a programozás terén, sõt semmit se tudok róla.
JetiRulez
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
RIP (Rest In Peace, azaz Nyugodjék Békében)
Nem ti vagytok az elsõ, és az utolsó csapat, aki kudarcot vallott. Nehéz dolog egy sok tagú csapat meg "véróka" programozó nélkül összehozni...
Amúgy ha valaki akarna vmit, inkább locomotion-t kéne átalakítani, hogy nagyobb pályákat kezeljen és hogy ne csak 16 féle ipar meg 224 jármû lehessen pályánként, és hogy iszonyat nagy pályák legyenek...
http://pecsbynite.atw.hu ..::PecsByNite::.. nem csak pécsieknek!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
1.Egyre kevesebbszer jutok nethez.
2. Az én írányításom alatt nem halad semmi.
BElátom nem vagyok jó a vezetésre.
Aki akar jelentkezzen. Az a lényeg, hogy jól értesen a géphez és jól összet tudja a tartani a csapatot!
cím: [email protected]
(nyomjuk itt a melóhelyen ezerrel ;))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
mozdonyok ->M40, M44, MDMot, BTX, BZMot, V43, V46, V63, M61, M62 és még sok más
vagonok -> tartályvagon, konténerszállító vagon (ami mindent visz, csak konténerben), piros rövid távú utaskocsi, fülkés utaskocsi, utas/posta kocsi, IC kocsi aut. ajtókkal, BZ kocsi
teherkocsik -> Tatra, IFA W50 és L60, Liaz, MAN, Mercedes, Renault, KAMAZ, Ural (ezek ilyen nagy méretû teherkocsik, amik 2,5 m szélesek és platósak, és C kategóriás jogsi kell hozzájuk :D)
Fiat Ducato/Peugeot Boxer/Citroën Jumper, Opel Movano/Renault Master Opel Vivaro/Renault Traffic/Nissan Primastar, Ford Transit, Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, VW Transport 5., VW LT széria (LT28 vagy LT35), GAZ Daewoo Lublin, Pickupok (Toyota, Mazda, Mitshubishi, Nissan, Ford, Chevy, Dodge, Daewoo-FSO Roy vagy mi, ami egy platós polonez), nameg ®uk, Uaz, Barkas a korábbi idõkre.
Buszok ->
trolik -> IK 260T, IK 280T, IK 412T, IK 415T, IK 435T, ZIU-9, ©koda 14Tr, ©koda 15Tr
villamosok -> UV, Bengáli, Ipari, Tatra T5C5, TW6000
repülõk -> TU-154, Boeing 747, Boeing 757, Boeing 767
Lehetnek más cuccok is, csak tippeket adtam.
Pár ötlet: grafika nagyjából ok. A Locomotion, a TTDPatch és az OpenTTD jó tukajdonságait kéne ötvözni. Egy TTD-grafika, busz, villamos, troli, teherkocsi, vonat, hajó, repülõ, helikopter. A teherkocsik legyenek adott típusúak, és a felépítmény egy külön alkatrész legyen, és mindegyik vihessen pótot (bármilyen pótot) Pl. ha lenne benne IFA W50, akkor legyen pótja, és vihet gabonát, ha billencs platója van, meg a pót is, de ha tartályos felépítményt teszel rá, akkor folyadékot tud vinni. jah és legyenek csuklós buszok, meg csuklós villamosok. és trolik.
!!!HALA MADRID!!!
Hamarosan nekilendülhetünk!!
Jó lenne ha megint beindulna a fórum!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ui.: tud valaki, valamilyen szoftveres vinyóbuherálót, ami haldokló drágaságról tud még valamennyi adatot visszanyerni? Fontos lenne. Elõre is kösz a nép és az árvák nevében. Sziasztok!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Egyébként csak olyanok kellenek akiknek van tapasztalatuk!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
remélem ezen a fórumon már nem akarják a nagykést a hátmaban látni!
már van benne elég :(<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Morpeus! Próbáltalak titeket fölvenni, de nem tudtalak.