Fejlesztéshe emberek és ötletek kellenek!
  • Garadin
    Na figyelem tisztelt publikum. Elöször is: az orrotokat fikázzátok ne minket. Tudom a net állarc mögé bújtat, amit az ember ki is használ. A kritika jó, de ha lehet legyen építő jellegű. Másodszor valahol el kell kezdeni. Ha nem jelentkezik seni, akkor meg csináljuk ketten. Én a grafikai részét meg a hangokat be tudom vállalni, programozni meg tanúltam. De ha kell megtanulok egy másikat is. Ötleteket is szerintem eddig csak mi adtunk bele. (ha neagyisten ezen szöveg írása alatt befut egy ártatlan ötlet is, akkor én kérek elnézést) Toborozni, meg azért toborzunk, hogy gyorsabban menjen a dolog. +ötlet meg azért, mert senki sem tökéletes és egyszerre nem jut minden az eszünke. A Diablo 3-hoz is gyűjtenek ötleteket, vagy nem? Kérdem én. Ezekután ha valaki úgy érzi, hogy valami érdemlegeset hozzá tud fűzni a projekthez, hogy legyek "EU komformos", akkor az köszönettel elfogadjuk. Ha pedig valaki úgy gondolja, hogy szeretne nekünk segíteni, ami megintcsak persze nem erőszak, akkor nagyon szívesen várjuk a jelentkezését. Most már világos a dolog, vagy menjek le dedószintre és szájbarágós legyen. A mondás most is él, akinek nem inge nem veszi magára. Ja és Game Maker-es emberkének - talán próbálkoztál volna azzal, hátha sikerül befejezned.