103
Fejlesztéshe emberek és ötletek kellenek!
-
Morpeus #23 Neked köszönöm az építő jellegű kritikát! Jó játékot! (ha érdekel tudok adni címet honna tudod letőlteni!) -
#22 Hát én sok sikert szeretnék kívánni hozzá. Remélem sikerül valamit elintézni. Ötletet nem igen tudok mondani, mert bevallom, nem igen játszottam az 1-el, de majd kipróbálom, és akkor majd esetleg mondok ötleteket. Addig is hajrá! -
#21 Én legelőször azt ajánlanám, hogy ne Starforce védelem legyen rajta! -
Garadin #20 Na figyelem tisztelt publikum. Elöször is: az orrotokat fikázzátok ne minket. Tudom a net állarc mögé bújtat, amit az ember ki is használ. A kritika jó, de ha lehet legyen építő jellegű. Másodszor valahol el kell kezdeni. Ha nem jelentkezik seni, akkor meg csináljuk ketten. Én a grafikai részét meg a hangokat be tudom vállalni, programozni meg tanúltam. De ha kell megtanulok egy másikat is. Ötleteket is szerintem eddig csak mi adtunk bele. (ha neagyisten ezen szöveg írása alatt befut egy ártatlan ötlet is, akkor én kérek elnézést) Toborozni, meg azért toborzunk, hogy gyorsabban menjen a dolog. +ötlet meg azért, mert senki sem tökéletes és egyszerre nem jut minden az eszünke. A Diablo 3-hoz is gyűjtenek ötleteket, vagy nem? Kérdem én. Ezekután ha valaki úgy érzi, hogy valami érdemlegeset hozzá tud fűzni a projekthez, hogy legyek "EU komformos", akkor az köszönettel elfogadjuk. Ha pedig valaki úgy gondolja, hogy szeretne nekünk segíteni, ami megintcsak persze nem erőszak, akkor nagyon szívesen várjuk a jelentkezését. Most már világos a dolog, vagy menjek le dedószintre és szájbarágós legyen. A mondás most is él, akinek nem inge nem veszi magára. Ja és Game Maker-es emberkének - talán próbálkoztál volna azzal, hátha sikerül befejezned. -
#19 -
#18 Vagy mind? -
Aspyrin #17 Mindent elmondtál amit szerettem volna :)
(Grat a stadionhoz:DD)
-
#16 "Ehhez keresünk olyan embereket, akik értenek programozáshoz, grafikához, hangokhoz"
Khm... akkor ti mit fogtok csinálni? Ti vagytok az ötletgyár?
Ja, még az sem, mert "Fejlesztéshe emberek és ötletek kellenek!"
Ez a fellángolás kicsit arra emlékeztet, mikor tizenegynéhány évvel ezelőtt elkezdtem írni plus4-re "A Város" című programot (enyhe Sim City befolyásoltság alatt, tízen1-2 éves fejjel) BASIC-ben, és egy dolgot lehetett benne építeni: stadiont (circle 200, 200, 20). Eddig jutottam. Aztán befulladt a projekt. Pedig ajj, de meg akartam írni!
Szóval szép dolog a lelkesedés, de ez azért nem ilyen egyszerű. (Na jó, a fenti példában én voltam a hibás, nem voltam elég kitartó...)
De azért sok sikert!
U.i.:Miben írjátok? C++? ASM? Delphi? Vagy esetleg a Game Maker legújabb verziójával? -
Morpeus #15 Kössz! Elmondom 1001-szer: Mindenkit szivesen várok! Legyne az programozó, hangtechnikus vagy grafikus! De az ötleteket is várom! -
#14 Grat, szép nagy fába van vágva a fejsze! :P
Anno még én is toltam a tycoonokat, P1-es gépemen, isten nyugosztalja szegényt ^^,
ugyhogy remélem jó kis gémet hoztok össze! -
Morpeus #13 Itt ez hülyeség lenne! Most Need for Speed lesz vagy egy normális tycoon játék! -
#12 De sok másnál igen. És ha normálisan van megcsinálva, akkor nem is kell hozzá nagy gép. -
Garadin #11 Tudom a világ most már azt követeki meg, hogy minden 3D-s legyen. De akkor a gyengébb gépekkel rendelekző egyének kiesnek a körből. Amit szeretnél ahhoz ultrabrutális-terminátor gép kell. Meg a játékélmény elvész. Meg ki az aki, vasútépítés vagy épp aszfaltozás közben át szerené repüli a fél pályát? Biztos van aki igen. De az vagy csak heccből mondja, vagy max 1x-2x-er használná. Úgyse lenne rá ideje. Felesleges erőforráspazarlás. Ez a Dungeon Keeper-nél sem jött be. -
MrTressy #10 Én a TTD-t Full 3dben képzelném el ma már, esetleg beülhetö és vezethetö jármüvek miegymás,rendes közlekedés látható emberek ilyesmi(bilibelóg a kezem je).De ettöl függetlenül uaúgy szeretem a régit is.Persze a 2.0ás ttdpatchal :) -
Piko888 #9 Sok sikert srácok! -
Morpeus #8 Mi ötleteket és jelentkezőket várunk! -
Morpeus #7 Nos a transport tycoon 2 fejlesztéséhez! Eddig úgy látszik nem teljesen ez lessz a címe de ez még majd elválik! -
Garadin #6 Hello a nemzetnek! Pár napja Morpeussal elkeztünk gondolkodni, hogy a méltán híres Transport Tycoon játékot továbbfejlesztenénk. Kicsivel szebb grafikával több épülettel, lehetőségekkel, de mindezt úgy, hogy ne menjen a játékélmény rovására. A grafika hasonló maradna. Ehhez keresünk olyan embereket, akik értenek programozáshoz, grafikához, hangokhoz. Ötleteket is szívesen várunk, amivel még jobbá tehetnénk a játékot. Ahol jelentkezhettek: [email protected], [email protected] . -
#5 "Fejlesztéshe emberek és ötletek kellenek!" Ez a topic alcíme, gondolom erre. Biztos sokminden lesz ebből is:D -
Morpeus #4 Garadin barátomhoz is lehet küldeni ötleteket és ott is lehet jelentkezni!
Címe: [email protected] -
#3 Fejlesztéshe emberek és ötletek kellenek! -
#2 Mihez? -
Morpeus #1 Lehet jelentkezni a következő email címen: [email protected]