pemga#5
Idősorra nekem ahhoz van szükségem, hogy értelmet nyerjen az adat. Mivelhogy ezek a párhuzamos időpontban készült statisztikák egymásnak totálisan ellentmondanak... Elég ha ezt az összehasonlítást összeveted pl. a W3C statisztikáival, vagy mondjuk azzal, amelyik europában hozta ki nyerőnek az FF-et. Nekem pontosan a változások kellenek, mert egyedül akkor van értelme a statisztikának, már ha van egyáltalán. Ezekben az abszolut számokban egyáltalán nem bízom, mióta három különböző statisztika három teljesen eltérő dolgot akar nekem bizonyítani... Akkor minimum kettő téves :). Node melyik? :) A gáz az, hogy a idősorból nyerhető tendenciákban is eltérő változásokat mondanak. pl. ez azt állítja, hogy az FF emelkedett, a W3C szerint pedig nyár óta csökken, csak szeptemberben volt egy lokális minimum, de még így is 18-ra mondja (a csúcs 20 volt), ez meg 11-re... Egyszóval: pff, statisztikák :).
Igen, tudom hogy miről beszélsz, ezt mondtam én is. ikszpí alatt nekem is így viselkedik, pedig mindig a legfrissebb verziókat használom rajta. Ami nekem fura, hogy linux alatt meg nem, pedig több, különböző gépen is használom...