BlackRose#28
Ó dehogynem, ezek vannak túúúúúlnyomó töbségben, de akkor meg miért sírnak ha valaki menti őket és még azért képzeld el PÉNZ VESZ EL, MÉGHOZZÁ SOKAT... és soknak elmondtam ugyanazt a mesét, hogy ide figyelj komám... (na nem épp mindenkinek így), de jobb lenne ha fizetnél XY-nak (én ugyan ilyen dolgokkal nem foglalkozom - nincs időm, de van a kontaktlistámon egy tucat ember aki ehhez ért és örül neki ha valakinek segíthet viszonylag csekély ellenérték fejében), akkor ugye átadom nekik valamelyik nevét és telefonszámát (persze előre megvan ezeknek az engedélyük), és a userek meg bólintanak, hogy OK, meg anyámtyúkja. Aztán ugyan pontos statisztikát nem készítettem, de kb. 1/5-öde fogad szót, na ezeknek a gépei rendben vannak, viszonylag kevés problémával meg stb. A többiek meg gondolják magukban, na ne má csak nem gondolod, hogy fizetek valakinek... és egyszer csak jönnek, hogy ledöglött a gép, segííííítség. Na én akkor átadom ismét nekik a telefonszámot, csak ebben az esetben remélem, hogy jól, de úgy Istenigazábból lenyúzza róluk a bőrt a koléga. Persze nem mindég így történik. Végeredményben, ma a felelőtlenség világkorában élünk, ugyanis az atomkorszak után a felelőtlenség és az szélsőségek korszaka következett... és miért lenne ez alol kivétel a számítógép. Éljen a hülyeség! Különben érdekes, de Kürti Sándor éppen olyan dolgokat sűrget ami a cégének vékonyítaná felhasználói körét, éppen ezért nagyon pozitív benyomásom van róla.