• soulhunter
    nos...
    én is láttam :)
    yuhuuu,lehet tapsolni :)
    vélemény:
    az ALIEN 2-n kivül még nem láttam olyan filmet,aminek a 2. része jobb volt az 1.nél...
    eddig...
    EZ A 2. RÉSZ TYŰŰŰŰŰŰHAAAAAA :)

szal átnyálaztam 52 hsz-t
    OFF (mingyá lesz ON is) :)
    vki - aki nem látta mind a 4 részt- irta,h az ALIEN filmek le vannak zárva,van végük...

na akkor (1 kis kötekedés):
    a 4. rész abszolute nincs lezárva,nem értek haza biztonságban,csak a Föld közelében vannak ("hazafelé"),de természetesen tudjuk,h 1 ALIEN KIRÁLYNŐ csücsül a nénikében,tehát az valszeg vmikor ugy dönt,h ki akar / fog kelni... FELTEHETŐLEG a FÖLD NEVŰ BOLYGÓN (ami nem lenne hátrány)... :)de mivel S.W. nem vállalta X millio dolcsiér ujra a szerepet,ez még kérdés marad... (ez feltételezi,h látta a forgatokönyvet,és nem akar meghalni,amikor kikel az ALIEN) :)

továbbá 1ik rész sincs lezárva,mert 1 rész végén sem értek vissza a Földre,tehát ez már alapbol magában hordozza azt a tényt,h nem érhet véget a történet ugy,hogy vmi hibernáló kamrában utaznak az ürben IDEGEN GALAXISBAN... ez igy hülyeség lenne valljuk be :)

ezzel kapcsolatban a flém elkerülése érdekében PÜ-ben várom a válaszokat

ON:
    ez a film überkirályszuperkuuulaaabbb,mint az 1. rész :)
    a végén belefolytam a székbe,amikor megláttam az utolso helyszint :)
    sztem kötelező darab,a felirat is tökéletes, és ez a film tényleg leköti az embert :) (csak az elején gyujtottam rá, aztán csendben ropit majszolást is elfelejtve ültem a sötét szobában,és néztem,mint Jani a moziban :) annyira lekötött,h a ropi se fogyott,meg a cigim se) :)
    deeeee tisztázzunk le vmit:
    NEM HORROR, SZIMPLÁN THRILLER

na,ha horrort akartok látni,akkor nézzétek meg: Fortress - 33 emelet mélyen a pokolban c. filmet :) -ide vehetők az ALIEN filmek is

szal mindenkinek csak ajánlani lehet,mert ez: jobb,pörgösebb,meglepőbb,rejtélyesebb,logikusabb,és tényleg csak és kizárolag a végkifejletben jön le az embernek,hogy mi is volt ez,mikor volt ez,és mire is volt jó ez az egész hercehurca :)

GAME OVER ;)