• Athlon64
    "Miért, hogy lehet egy filmet máshogyan nézni, mint "FILM"??????????"

Hát mindenesetre egy ilyan műfajban készűlt filmről, olyan forum hozzászólást írni, hogy "nekem nagyon tetszett! aki szereti az ilyen mozikat, annak kötelező darab" vagy "Az eslő rész nagyon jó volt. A második remélem az is ilyen durva lessz!".
    Hát lehet, hogy nem csak a rendezés és a szinészi alakítás az amit értékel, hanem maga a brutalitás.

Én egyébként az ilyeneket még ha tetszett is a rendező-író reális sztoria, csak egyszer néztem meg, mert így is annyi a mocsok a világban,hogy szörnyű!

Tudod van az ismeretségi körömben, olyan akit amúgy normális embernek ismertem meg és egy beszélgetés folyamán nagy vidáman mesélte, hogy amikor még gyerek volt, milyen jópofa dolog volt egy macskát benzinnel leöneni és felgyújtani élve, aztán röhögött!

Egyébként a Fűrész-ben is volt egy-két dolog ami sántított és érezni lehetett, hogy a rendező a gyilkos vagy micsoda kedvére alakítja a sztorit.

A StarWars-okat meg kifejezetten rühellem, de mindegy.

És igen, a jónak kell mindig győznie!
    Pl.: az ALIEN mind a négy része nagyon jól meg lett csinálva. Minden eggyes rész egész és lezárt és mégis van összefüggés közöttük!