Legújabb Guy Ritchie film
  • Kmarha
    #41
    Akkor most : Spoiler spoiler spoiler!!! Aki nem látta a filmet, az neeeeee olvassa tovább! NEEE!

    Akkor is. Szóval ha nem értjük a filjmet az nem baj. Vagy rosszul értelmeztem. Akkor jó. MAgyarázz meg pár dolgot. Jó, az nem baj, hogy a film nagyon nagy része másolat. Nem zavar, mert egész jó kis mozi volt, olyan színészi játékokkal, amit mostanság nagyon, sőt szinte lehetetlen láttni. De egy értelmes történet akkor is kell, különben az egész szart sem ér.

    Légyszives magyarázt meg, hogy mi is történt itt. Még rendben, talán jól gondolom, hogy a fekete énekes, kiből színész lett, meg a maffiozó nagydarabb az mind mister Green fejébe létezett csak. De akkor a rendörök miért keresték a két eltünt rabot. És mi köze van Machnek az egészhez? Teljesen úgy tünik hogy Green és Mach is egy és úgyanaz a személy volt, pedig ez lehetetlen. Green-t a film elején is felkísérik
    Machez.. végig Greent láttják és keresik és ismerik a fimben mint az elk övetőt. Akkor miért van hogy Greenhez ugyanúgy hangok vannak Mach vagykiafene fejében hgoy parancsol neki hogy fejbelővi magát. Mi ez az eégsz és mi az értelme. tényleg nem értem!