Revolver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. be fog kdrülni, csak senki nem hiszi, hogy megérné neki, így várnak míg olcsóbb lesz. gondolom. 2. az alapján döntik el, hogy ahol bemutatták/kiadták, hatalmas bukás volt, így senki nem akarja kockáztatni a pénzét.
a film magában lehet, hogy annyi, de mivel kábé 3-4 filmet másol, sajnos összességében max 4/10
Igaz, hogy (mivel itthonra nem hozták be) csak feliratosan, de az engem hál' Istennek nem zavar!!!
Nagy kár, hogy nem hozták be, bár a két ismert Guy Ritchie filmhez képest Szerintük nagy bukás lett volna, de nekem nagyon tetszett, pláne hogy Jason Statham (aki az elõzõ kettõben csak mellékszereplõ (esetleg fõszereplõcske) játsza a fõszerepet...
Kiváncsi lennék, hogy mi alapján döntik el, hogy melyik kerül be és melyik nem kerül be kis hazánkba? És mi alapján???
Ha az eddig látott Ritchie filmekkel kellene összehasonlítanom, akkor:
1. Blöff
2. Revolver
3. Ravasz, az agy és a két füstölgõ puskacsõ
Szvsz. a film magában 9/10!!!!
Gratula Mr. Ritchie csak így tovább!!!!
be fogják hozni - idõvel. egyelõre nem nagyon erõltetik, mert nagy bukta volt a film.
Egy látszólag jónak ígérkezõ film, és nem merik behozni???
Szerintem a Ravasz,... és a Blöff nem volt olyan szörnyû, hogy akkorát buknának rajta
Sehol sem találom!
Az egyetlen erre utaló helyet ahol egy keveset találtam róla: http://www.mozinet.hu/index.nof?filmid=1915&nyelvid=1&k1=1&k2=43, de semmi rendelhetõség, stb.
Az eddig olvasott kritikák és hozzászólások alapján nem egészen olyan, mint a ravasz... és a blöff, de azért igéretesen tûnik! Az meg csak egy plusz hogy egyik kedvenc színészem Jason Statham is játszik benne!
Akkor is. Szóval ha nem értjük a filjmet az nem baj. Vagy rosszul értelmeztem. Akkor jó. MAgyarázz meg pár dolgot. Jó, az nem baj, hogy a film nagyon nagy része másolat. Nem zavar, mert egész jó kis mozi volt, olyan színészi játékokkal, amit mostanság nagyon, sõt szinte lehetetlen láttni. De egy értelmes történet akkor is kell, különben az egész szart sem ér.
Légyszives magyarázt meg, hogy mi is történt itt. Még rendben, talán jól gondolom, hogy a fekete énekes, kibõl színész lett, meg a maffiozó nagydarabb az mind mister Green fejébe létezett csak. De akkor a rendörök miért keresték a két eltünt rabot. És mi köze van Machnek az egészhez? Teljesen úgy tünik hogy Green és Mach is egy és úgyanaz a személy volt, pedig ez lehetetlen. Green-t a film elején is felkísérik
Machez.. végig Greent láttják és keresik és ismerik a fimben mint az elk övetõt. Akkor miért van hogy Greenhez ugyanúgy hangok vannak Mach vagykiafene fejében hgoy parancsol neki hogy fejbelõvi magát. Mi ez az eégsz és mi az értelme. tényleg nem értem!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
durva, most nézem, hogy a poszteren lévõ tagline is majdnem szû szerint a közönséges bûnözõk egyik jellemzõ mondatát nyúlja. (the greatest trik you ever pulled...")
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kettõ: Sorter, a dadogó, kopasz, szemüveges bérgyilkos beindul. Azt hiszem ez a jelenet viszi az egy percre jutó fejlövések számát. Szenzációs a fickó, az egész film legnagyobb karaktere. Felvisítottam, amikor berakta a kibõvített tárat a Glockba, nem véletlen. Nagyon-nagyon stílusos jelenet.
Három: Liotta áll a liftajtó elõtt, elõreszegezi a pisztolyt (késõbb ugye más értelmet nyer ez a jelenet), és könnyel a szemében, szinte hisztérikusan mondogatja maga elé: Fear me.... fear me!.... - Liotta legnagyobb színészi alakítása a szememben
Aki meg azért fikázza a filmet, mert nem érti, bátran nézzen több "érthetetlen" filmet. Talán megszereti õket. Pl. én a Mulholland Drive-val voltam így. Az is hatalmas.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Viszont a színészi játékok.. az hatalmas!
Nem értem miért kéne hasonlitani az elözö kettöre? Miért ne csinálhatna most más filmet?
Én is leírnám a saját véleményemet. A film története ostobaság. Szerinted.
Szerintem meg nem értetted a sztorit. 😊
miért ne mondhatná bárki, hogy jellegtelen vagy üres. és, hogy nem hasonlít a revolver a régiekre? rengeteg olyan aspektus van, amiben hasonlít.
Szerintem szörnyû volt a film. Az ismétlés meg leginkább a film vizuális megvalósításaira utalt. A film töténete meg ostobaság. Olyan mintha egy ovodás valami hatalmas csavart szeretett volna a filmbe tenni.
"The trees move. Do you not see it?"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mert kezdek olyan hibába esni, mint anno a Mulholland Drive-nál .)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy az nekem tetszett. Nem értem miért kell szerencsétlen Guy Ritchie-t beskatulyázni, azért mert csinált két tökös gengszteres filmet. Pl a Hullámhegy vége szvsz annyira baromi jó volt, hogy majdnem elbõgtem magam.
De persze az ilyen filmeket nehezen nyelik le az emberek...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
NEM SPOILER: De persze javítsatok ki ha tévedtem és egészítsétek ki, ha tudjátok! Nekem nagyon tetszett a film, de ha meg is érteném minden elemét akkor mégjobban értékelném.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
a masik, hogy vegig abban a tudatban eltem, hogy a ket rab letezett, hisz mutattak, hogy keresik oket, de a vegen egy kisse elbizonytalanodtam
inkbb megnezem meg1x h ne hulyesegeket beszeljek😊
attól eltekintve, hogy tele van nagyon jó képekkel, ha megnézem másodjára, akkor talán sikerül teljesen összeraknom a filmet, mert most akárhogy agyalok sok a kérdõjel és az olyan dolog ami nem igazán logikus...
Csak haladóknak!!!
Jason Statham legnagyobb alakítását láthatjuk egyébként, én nem néztem volna ki belõle ilyen aktori affinításokat.
Mindent egybevetve: nálam 9.5, talán az év filmje.
dráma/krimi, szerintem nem volt rossz!
Guy Ritchie új filmje elképesztõ operatõri megoldásokkal, jó zenékkel, faja alakításokkal.
Cell Shade jelenetért pirospont ^^
Inkább dráma/krimi, az emberi lélek belsõjérõl, vívódásról, valamint ki kit ver át.
nekem 8.5/10 Ray Liotta + Jason Statham <#worship>#worship>
amelyikben madonnát is játszatta?
mi a címe, kijött egyáltalán nálunk? 😊
eddig 4-bõl 2, az még mindig 50%, de úgy tûnik, hogy inkább jobb, ha madonnázik, minthogy filmet rendez...