kbupdate#42
Nekem nem kell Windows 3-4 havonta se újra rakni. Egyszerűen SOHA nem is kellett eddig (XP-t), pedig már egy jó ideje megvan. NEM azt mondom, hogy amióta XP megjelent nem raktam újra. De úgy még sose kellett újraraknom, hogy "jaj elbaxodott, jaj spyware, jaj vírus jaj..." stb. Eddig mindig csak hardvercsere miatt rakram ujra (mármint szgép csere, nehogy azt higyje már vki hogy egy VGA csere miatt kell ujrarakni a Win-t).
Ez hogy nem kell töredezettség mentesíteni ez elég hülyeség:) Gondoljunk már abba bele, hogyan is működik fizikailag egy merevlemez! Mi van akkor ha pl én sok 16kB-os filellal feltötltöm a partíciót fullra ÉS aztán minden második filet letörlök! majd ezeknek az üres helyére pont egy akkora méretű fájlt akarok bemásolni hogy kitöltse az üres részeket... Ne mondd, hogy ezen nem lehetne töredezettség menttesíteni!
Ez csak akkor lehetséges, hogyha eleve minden fileírásnál töredezettség mentesítést végez el a rendszer! és így valóban nem lenne szükség külön töredezettségmentesítésre... (persze ez sok kis defrag időt vesz el) Máskülönben? De tényleg magyarázd el akkor hogyan működik, mert látod én ilyen buta vagyok...