Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • bens
    :D ne aggódj az én lelki világom miatt.
    valamit féreértettél. én egyáltalán nem agonizálok amiatt h a nők ilyenek mint amit leírtam. mondhatni egyáltalán nem érdekel. kb az első kapcsolatomnál (amennyire emléxem) még megpróbáltam alkalmazkodni, csak a nők olyanok a hülyeségeikkel, h ha megváltozol a kedvükért, akkor meg megunnak, mert papucs vagy. ezért egyáltalán nem éri meg még csak foglalkozni sem a dologgal, és ami azt illeti elég hamar bele is lehet fáradni. a legjobb amit tehet egy férfi egy nővel amikor behülyül az, ha szépen kirakja mint macskát. aztán a csaj vagy elgondolkozik h mégis csak vissza kéne venni, vagy olyan hipertrófiás az egója h még eddig se jut el, és akkor megy bosszantani a következő férfit. az a baj h ebben a "mindenkinek mindenhez joga van" világban a nők annyira beképzeltek lesznek és annyira sokat hiszenk magukról, h mindent megengednek maguknak (lásd ismét a szájbarúgós-keménykedős témát). egy nőnek az lenne a dolga h kussol és megteremti a harmónia alapját egy kapcsolatban, nem az h bepózol meg besértődik. nem tudom miért kell egy nőnek keménykedni, annyira szánalmas amikor megpróbálnak úgy beszélni mintha ők valamit is képesek lennének megteremteni maguknak, vagy képesek lennének megvédeni magukat. (ide hozzátenném h van ilyen nő, nagyon ritka, de az nem is jártatja a száját sehol) egy férfi természeténél fogva erős és képes logikusan gondolkozni. a nő egyszerűen nem erre való. ettől egyébként még nem is lenne rosszabb egy nő egy férfinél, a baj ott kezdődik amikor ahelyett h végezné a dolgát, elkezd belepofázni a férfi dolgaiba. nem tudom, mi férfiak soha nem pofázunk bele a nő dolgába. elvégezzük a kötelességünk, ugye egész nap gürizünk a családért, vagy a nőért és rohattul nem csipogunk h most mi a nem jó. ez miért van?
    és akkor még megemlíteném ennek az ál-liberális világnak a gusztustalan melléktermékeit, azokat a "férfiakat" akik még a nőknél is rosszabbak talán, mert lenyelik az a sok hülyeséget amit a nők árasztanak, és -ahelyett h helyreraknák őket- elkezdenek nyáladzani mert hát egyenjogúság van és a lányoknak is legyen joguk beszólni. persze arról van csak szó h szánalmas módon így próbálnak bevágódni, hátha sikerül és összejön valami.
    úgyhogy nem kell engem féltened Zillo, mert rohattul nem izgat az h milyen hülyék a nők, nekem ennél sokkal fonotsabb és érdekesebb dolgok vannak az életemben, és úgy gondolom h érek el sikereket anélkül is h nyálgép módon próbálkozok bevágódni a nőknél. érdekes amúgy h szemben azokkal a "férfi"társaimmal akik nyáladzással próbálkoznak soha nem volt gondom a nő-ügyeimben. soha nem volt olyan érzésem h most hú de nincs bnőm és jajj de szegény vagyok :P
    lehet azért mert próbálok férfiként viselkedni, nem pedig papucsállatkaként...?