2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
IXEMGabeo #1987 azért azt leszögezném, hogy vannak olyan emberek, akik meg tudják csinálni, hogy anélkül, hogy kihasználnák őket egyszerűen ennek érdekében nem hazudnak a másiknak, hanem időben észreveszik, ha gond van és a párja sunnyog mondjuk...szóval a hazugság nem mindig célravezető. -
#1986 Valószínű... Nem szeretem, amikor a férfi és női nemet szembeállítják, aztán röpködnek az általánosítások és vádaskodások. Egyik részről sem bírom.
Különben is csak egy-egy csepp vagyunk a tengerben. Honnan tudnám, hogy miért hazudik vagy mit miért csinál egy másik nő? Vagy az összes? Pláne egy férfi? Hagyjuk egymást békében, örülök, ha saját magamat meg tudom fejteni. :D Senki más nevében nem szeretnék nyilatkozni. -
IXEMGabeo #1985 nem csak megjegyeztem:D
te már akkor elmondtad Zilloval, amit akartál felesleges új vitákba belemenni úgysem értenél egyet -
#1984 Ez most célzás, hogy olvassam el én is reagáljak, vagy véletlenül válaszoltál nekem? :) -
IXEMGabeo #1983 végigolvastam ezt az oldalt és nagyon érdekesnek találtam bens véleményét. Félig meddig igazat adok neki, de voltak azért benne túlzottan negatív jelzésű kritikák a nők felé és néha eléggé durva, de sok igazságot mondott sajnos, nem sajnos. -
#1982 Ha együtt laktok, akkor teljesen normális, ha felezitek a rezsit, nem? Vagy nem teljesen értem.
A többi részével egyetértek. -
IXEMGabeo #1981 ez 2013:)
2005-ben még fel sem merültek ilyesmi vélemények a topiklakók körében. Érdekes -
KandurExe #1980 Meg mielott bmilyen hszt elolvasnek (nem akarok befolyasolva lenni) leirom az elso eszembe juto valaszt a kerdesre:
En alapvetoen nagyon egyenes es oszinte vagyok, igy ha mar vki belekenyszerit a hazugsagba akkor annak oka van. Mint mondottam, belekenyszerit a masik szemely: 1. amikor tulzaba oszinte vagyok allando harccal kell szembesulnom. Megy a vita, az idiota nyafogas, a vadaskodas, a gyerekes hozzallas. Megoldas: ahelyett h leallsz velem vitatkozni mindig mindenben, ulj le velem, fogd meg a kezem es tedd fel az egyszeru kerdest: Mi az oka annak, h ezt mondod? Ha nem akarod h hazudjak, hagyd hogy oszinte legyek es ne akadj ki minden szaron. 2. Azert hazudok a penzugyekrol mert jobb ha nem tudsz rola. Eddigi taasztalataim alapjan ahogy elarulom mennyit keresek, ahogy megtudod van penzem, nem hogy nem koltesz ram egy fillert sem azutan, de meg kibaszott penzt is kuncsorogsz Tolem. Eloszor csak jossz a kifogassal, h most nem kerestel annyit, utana meg elkezded elkerni a szamlak es a lakas berles aranak a felet.
Ezek az en okaim... -
#1979 A nőkre ez éppen úgy igaz. -
#1978 "Nincs tökéletes férfi"
Dehogynem Ééééééééén -
enigmasanyi #1977 Nincs tökéletes férfi,ahogy tökéletes nő sem létezik.Lehet tisztelni,szeretni egymást,gondoskodni a másikról és...diszkréten keresni egy szeretőt,akivel a szex is szuper jó.Mindez beleilleszthető az értékrendembe,amiből egy percig sem csinálok problémát,csak arra kell ügyelni,hogy ne tudja meg a partner. -
#1976 amúgy az a csaj aki meg ilyet hazudik egy elmebeteg, nem szabad ezzel viccelődni, elég szomorú, hogy történnek ilyen dolgok. -
#1975 igazán nem akarok senkit védeni, de a nők mellett legyen szólva, és amikor a sok hülye fasznak kapuzárási pánika van??? és meg vannak vadulva?? az alapjáratos megcsalásról már nem is beszélve, és utána beül a haverjaival egy két sörre és elhenceg hogy hány kurvát dugott meg, stb....gyerekek nem vagyunk ám egyformák -
Rundstedt17 #1974 ezt már nekem is bedobta az egyik -
Rundstedt17 #1973 -
#1972 -
#1971 máris hazudsz :) -
#1970 azta értelmes volt aki ezt a témát elinditotta, szerintem semmivel sem hazugabbak a nők mint a pasik. ha tiz kezem lenne sem tudnám megszámolni hány hazug faszkalapot láttam már. egyik sem jobb a másiknál, se a nők, se a pasik.maximum a nők diszkrétebben csinálják, ennyi.... -
saw123 #1969 minden nő hazug ....lesz előbb utóbbb. -
#1968 hmmm... van benne valami -
#1967 önáltatás, önismereti zavar esetleg. nem feltétlen merő rosszindulat. -
#1966 "Az ég kék, a fű zöld, a víz meg nedves és a nők titkolóznak..."
Joe Halleback -
#1965 Sziasztok! Neked ezidáig egy barátnőm volt aki rettentő sokat hazudott. Nem nagy dolgokban, hanem csak kis pitiségekbe, hogy képességei mennyire nagyok meg ő mi minden meg tud csanálni amikor nem is. Szakítottam vele, és még akkor is hazudott...Na ennek szerintetek mi értelme van, hogy azért hazudok, hogy elhidd mikre is képes vagyok amikor a másik nagyon jól tudja hogy nem? -
#1964 én is arra gondoltam amiket én írtam :P
sztem is röhelyes h ez a helyzet -
#1963 én arra gondoltam, amiket te írtál. :D -
#1962 hát sztem is az :D -
#1961 ez röhejes. :))) -
#1960 Sajnos valahol igazad van, de a logika igenis azt diktálja, hogy az átlagos, legygyakrabban előforduló viselkedési minta a normálsi, és ne ma kivétel, ugyanis ez alapján a homoszexualitásra is azt mondthatod, hogy az a normális, pedig egy szexuális deviancia mindössze.
És Én kivételnek tartom magam a korosztályomhoz képest stílusban, érettségben, viselkedésben, mégsem az a normális, pedig lehet, hogy jobban járnánk.
-
#1959 Én ezt gondolom az írásaid alapján. Te biztos másképp látod. -
#1958 rohattul félremagyarázod ám azt tudod -
#1957 És szerinted milyen nőnek jön be az olyan férfi, aki ilyen eszméket vall a nőkről? Azoknak, akikről beszéltél, akik szeretik, ha megalázzák őket.
Egyszerű stratégia: Neked van barátnőd, aki erősíti benned ezt a felfogást, és mert ezt a felfogást vallod, jönnek a barátnők.
9. 18. 36.. igazad van, ilyenből sok van. -
#1956 nem azért nem hiányzott bnő mert ezek az általános tapasztalatok, hanem mert mindig volt. amikor elegem lett és elhatároztam h most szünetet tartok mert nem hiányzik egy nő tarsasága, akkor is max egy hónapig sikerült egyedül lennem. minden nagyképűség nékül, hiába hőbörögnek meg fújnak rám a nők, mert megmondom amit gondolok, azért valahol érzik h nem vagyok papucs és ez bejön nekik. inkább választanak egy ilyet mint egy nyáladzó pucsautómatát. -
#1955 Még csak nem is azokra nézve sértő, akikere bens írása épült. -
#1954 Én ha érdemesnek látom,akkor kiállok magamért és a nő társaimért,nem várom el,hogy a férfiak álljanak ki ilyen témában értünk,mivel nem az ő emberségüket kérdőjelezik meg,és ők valószínüleg nem érzik azt a megalázottságot,amit ilyen kedves esetekben mi átérzünk. -
#1953 Nem csoda, hogy ilyen nézetek, tapasztalatok mellett soha nem hiányzott barátnő. Főleg ha kilencszer sikerült ilyet kifognod. -
#1952 Tehát az elképzelésed szerint a férfi erős, képes logikus gondolkodásra, nem pofázik bele a nő dolgaiba, kötelességtudó, képes észrevenni a hibáit, és azon változtatni.
A nő pedig bosszantja a férfit, egoista, beképzelt, sokat képzel magáról, mindent megenged magának, sértődékeny, lusta, pofátlan, nem képes magának megteremteni semmit sem; ahelyett, hogy végzi a dolgát belepofázik a férfi dolgaiba, nincs meg a belátási képessége, nem képes a hibáin változtatni. Nincs benne tartás és becsület, soha semmit nem tesz az életben, nem képes erőfeszítésre, elvárásai viszont vannak, és azok nagyok. Órák hosszat terpeszti a seggét a sminkkészlet felett, kimeszeli a pofáját 6 cm vastagon, beöltözik kurvának, picsarázó stílusban fikázza a többi nőnemű lényt, mások hibáját fürkészi, és kreálja.
És nem utolsó sorban, ha ezzel a nézettel nem ért egyet, akkor mindezt bizonyítja.
Azért ez ..nem semmi. -
#1951 csak ehhez az kéne h a nők ne szóljanak be... -
#1950 ideális esetben a férfiak állnak ki a nőkért -
#1949 Nos,azt hiszem en megprobaltam amit lehetett,ugy gondolom soha nem fogod es talan nem is akarod megerteni,amit mondtam.Vagy talán majd ha lesz olyan nö,aki felér majd személyedhez,és te is másnak találod majd öt,mint a többit.Bár ahogy teged elnezlek,ilyet ugysem fogsz majd talalni,mert mindnekiben talalsz majd vm hibat.A pofanrugost felreertes elkerülese vegett nem azert irtam,h kemenykedjek hanem mert felhaboritonak tartom ezt a fajta altalanositast tudom nemkellett volna ilyen csunyat irnom es ha megbantottam vele az illetöt akkor elnezest kerek majd megvedi ö magát talán van ö is olyan kemeny mint te ;)
Viszont azt a mondatodat miszerint egy nönek az lenne a dolga h kussol és megteremti a harmóniát inkabb megprobalom elfelejteni,mielött arra mernék következtetni h szerinted csak a ferfiaknak van joguk kiallni magukert. -
#1948 :D ne aggódj az én lelki világom miatt.
valamit féreértettél. én egyáltalán nem agonizálok amiatt h a nők ilyenek mint amit leírtam. mondhatni egyáltalán nem érdekel. kb az első kapcsolatomnál (amennyire emléxem) még megpróbáltam alkalmazkodni, csak a nők olyanok a hülyeségeikkel, h ha megváltozol a kedvükért, akkor meg megunnak, mert papucs vagy. ezért egyáltalán nem éri meg még csak foglalkozni sem a dologgal, és ami azt illeti elég hamar bele is lehet fáradni. a legjobb amit tehet egy férfi egy nővel amikor behülyül az, ha szépen kirakja mint macskát. aztán a csaj vagy elgondolkozik h mégis csak vissza kéne venni, vagy olyan hipertrófiás az egója h még eddig se jut el, és akkor megy bosszantani a következő férfit. az a baj h ebben a "mindenkinek mindenhez joga van" világban a nők annyira beképzeltek lesznek és annyira sokat hiszenk magukról, h mindent megengednek maguknak (lásd ismét a szájbarúgós-keménykedős témát). egy nőnek az lenne a dolga h kussol és megteremti a harmónia alapját egy kapcsolatban, nem az h bepózol meg besértődik. nem tudom miért kell egy nőnek keménykedni, annyira szánalmas amikor megpróbálnak úgy beszélni mintha ők valamit is képesek lennének megteremteni maguknak, vagy képesek lennének megvédeni magukat. (ide hozzátenném h van ilyen nő, nagyon ritka, de az nem is jártatja a száját sehol) egy férfi természeténél fogva erős és képes logikusan gondolkozni. a nő egyszerűen nem erre való. ettől egyébként még nem is lenne rosszabb egy nő egy férfinél, a baj ott kezdődik amikor ahelyett h végezné a dolgát, elkezd belepofázni a férfi dolgaiba. nem tudom, mi férfiak soha nem pofázunk bele a nő dolgába. elvégezzük a kötelességünk, ugye egész nap gürizünk a családért, vagy a nőért és rohattul nem csipogunk h most mi a nem jó. ez miért van?
és akkor még megemlíteném ennek az ál-liberális világnak a gusztustalan melléktermékeit, azokat a "férfiakat" akik még a nőknél is rosszabbak talán, mert lenyelik az a sok hülyeséget amit a nők árasztanak, és -ahelyett h helyreraknák őket- elkezdenek nyáladzani mert hát egyenjogúság van és a lányoknak is legyen joguk beszólni. persze arról van csak szó h szánalmas módon így próbálnak bevágódni, hátha sikerül és összejön valami.
úgyhogy nem kell engem féltened Zillo, mert rohattul nem izgat az h milyen hülyék a nők, nekem ennél sokkal fonotsabb és érdekesebb dolgok vannak az életemben, és úgy gondolom h érek el sikereket anélkül is h nyálgép módon próbálkozok bevágódni a nőknél. érdekes amúgy h szemben azokkal a "férfi"társaimmal akik nyáladzással próbálkoznak soha nem volt gondom a nő-ügyeimben. soha nem volt olyan érzésem h most hú de nincs bnőm és jajj de szegény vagyok :P
lehet azért mert próbálok férfiként viselkedni, nem pedig papucsállatkaként...?