Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
Itt pontosan arról van szó,hogy te tudatosan ráeröszakoltál a női nemre egy olyan jellemsorozatot,amit mindösszesen tapasztalataid alapján próbáltál felvázolni.Hogyan is tudnál mást mondani,vagy állítani,mint amiben részed volt.Ez teljesen érthető.De továbbra sem értem,hogy állíthatsz ilyen teljes kegyetlenséggel és bizonyossággal olyan megalázó és lekicsinyítő dolgokat,amik szerinted a nők velejárói.Most őszintén úgy érzem magam,mintha egy alacsonyabbrendű osztályba sorolnál bennünket.Nem tudom te hol hagytad az emberségedet,de azzal,amiket most leírtál,és amikre azt hiszed,hogy a nők természetes tulajdonságaik,azzal nyilvánvalóvá vált számomra,hogy a szemedben minden nő olyan,mint amilyennek leírtad.Én kívánom neked,hogy egyszer összefuss egy olyan nővel,akinél ezeknek ellenkezőjét tapasztald majd.Nem azért,hogy boldog légy,mert ilyen gondolatokkal úgy gondolom nem is érdemelnéd meg,hogy találj magadnak egy normálisat.Valószínüleg nem is úgy szoktál belépni egy párkapcsolatba,hogy tiszta lappal indulj,hanem ezek szépen lassan felgyülemlenek,és lehet,hogy a legapróbb gondokat is olyan világméretű pofátlanságnak ítéled,amiket tán te is elkövetsz csak nem veszed észre.Azért kívánom neked,hogy egyszer majd belásd,hogy mennyire nem így van,hiszen minden ember más,férfi között sincs egyforma.
Végül a kedves egós mondandódra kitérve csak annyit fűznék hozzá,hogy nem én próbáltam hosszú sorokon keresztül besározni a másik nemet,és azt bizonygatni,hogy mennyi sok negatívummal rendelkezünk,én csupán védelmezni próbálok.Ez a különbség kettőnk között.Ezután tűnödj el a meggyötört lelki világodon,és próbálj meg emberként gondolkozni.