2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#1947 bezzeg a hímsoviniszták mennyivel jobbak. :-) -
#1946 Itt pontosan arról van szó,hogy te tudatosan ráeröszakoltál a női nemre egy olyan jellemsorozatot,amit mindösszesen tapasztalataid alapján próbáltál felvázolni.Hogyan is tudnál mást mondani,vagy állítani,mint amiben részed volt.Ez teljesen érthető.De továbbra sem értem,hogy állíthatsz ilyen teljes kegyetlenséggel és bizonyossággal olyan megalázó és lekicsinyítő dolgokat,amik szerinted a nők velejárói.Most őszintén úgy érzem magam,mintha egy alacsonyabbrendű osztályba sorolnál bennünket.Nem tudom te hol hagytad az emberségedet,de azzal,amiket most leírtál,és amikre azt hiszed,hogy a nők természetes tulajdonságaik,azzal nyilvánvalóvá vált számomra,hogy a szemedben minden nő olyan,mint amilyennek leírtad.Én kívánom neked,hogy egyszer összefuss egy olyan nővel,akinél ezeknek ellenkezőjét tapasztald majd.Nem azért,hogy boldog légy,mert ilyen gondolatokkal úgy gondolom nem is érdemelnéd meg,hogy találj magadnak egy normálisat.Valószínüleg nem is úgy szoktál belépni egy párkapcsolatba,hogy tiszta lappal indulj,hanem ezek szépen lassan felgyülemlenek,és lehet,hogy a legapróbb gondokat is olyan világméretű pofátlanságnak ítéled,amiket tán te is elkövetsz csak nem veszed észre.Azért kívánom neked,hogy egyszer majd belásd,hogy mennyire nem így van,hiszen minden ember más,férfi között sincs egyforma.
Végül a kedves egós mondandódra kitérve csak annyit fűznék hozzá,hogy nem én próbáltam hosszú sorokon keresztül besározni a másik nemet,és azt bizonygatni,hogy mennyi sok negatívummal rendelkezünk,én csupán védelmezni próbálok.Ez a különbség kettőnk között.Ezután tűnödj el a meggyötört lelki világodon,és próbálj meg emberként gondolkozni. -
#1945 feministáktól csak értelmetlen és szánalmas lecseszést lehet kapni. érveket nem. -
#1944 Nem azért, de ilyen szintű érveket simán kaphatsz mondjuk feministáktól is, akik ugyanúgy hiszik a saját igazukat. -
#1943 figyi, hagyjuk a rabló dumát. mindenki tudja h amit leírtam az sajnos teljesen úgy van. attól h elkezded osztani h "jelentkezz a Vatikánnál,hogy szentté avassanak" meg ilyenek, mert (mint előzőekben már leírtam) nőként képtelen vagy belátni bármilyen hülyeséget vagy hibát amit csinálsz vagy írsz, még mindenki tudja h így van ahogy leírtam. persze most elkezdesz majd osztani, mert nektek, nőknek akkora egótok van, h egyszerűen nem bírjátok elviselni ha nincs igazatok, és valaki nem nyálgép stílusban farokcsóválva hízeleg nektek, hanem fehéren-feketén leírja h mi is a szürke valóság a témával kapcsolatban.
és mielőtt folytatnád a "te úgy gondolod,hogy külömb vagy" témát, nem. nem gondolom h külömb vagyok, pontosan tisztában vagyok a hibáimmal és próbálok rajtuk változtatni. és ez az amire ti nők képtelenek vagytok, lásd: #1926. csak szánalmas egoista módon beszólni is osztani bírtok, értelmesen megnyilvánulni még elvétve sem. vagy mutass ellenpéldát, ha tévednék... -
#1942 ez nem mennyiség kérdése... -
#1941 Szamomra az tartható szanalmasnak,hogy csak mert volt dolgod 9 (hűha) csajjal,akkor már felhatalmazod magad arra,hogy a lehető legegyszerűbb dolog felé nyúlj.Általánosítani igen könnyü,de milyen kár,hogy nem birtokoltad a világ nöinek több,mint 50%át,akkor azt mondom,hogy merdd kimondani,amit eddig.Ugy gondolom,hogy az emberek nemtől függetlenül egyformák,ne meséld már be nekem hogy te több vagy emberileg,mint egy nő,mert azt úgysem hiszem.A barátnőid hazudoztak neked? Igen szomorú.Te nem szoktál hazudni?Á,biztosan nem.Gondolom te úgy ahogy vagy,csak a szenvedő alany szerepét töltöd be.Olyan ember nincs,aki nem hazudik.Ettől még nem mondom azt,h minden férfi egy rohadt görény.
De ha ezen felül te úgy gondolod,hogy külömb vagy,akkor jelentkezz a Vatikánnál,hogy szentté avassanak.
Olyan párkapcsolat pedig nincs,vagy nagyon kevés van,amiben csak az egyik fél a ludas.Lehet hogy te pont egy ilyenben szenvedtél,de az is lehet hogy csak 'A másik szemében a szálkát is észreveszi,a sajátjában még a gerendát sem' -
#1940 biztos azért volt eddig 9 bnőm, mert nőfóbiás vagyok :P -
#1939 nem adom őket nőfóbiások kezére. :D -
#1938 küldj egyet :) -
#1937 csak az nem igaz, hogy mind ilyen. ahhoz viszont részvétem, hogy eddig ilyenekkel hozott össze a sors... talán máshol kéne keresgélned. pl. az én baráti köröm is normális csajokból áll, akik nem csinálnak ilyeneket, amit leírtál. -
#1936 ok, amúgy elfogadom h nincs igazam, de akkor mondd el h mit nem látok jól. vagy mi az ami nem igaz abból amit írtam. -
#1935 egy bizonyos fajtáját, nem az összeset. :P -
#1934 :D én és a nőfóbia. inkább túl sok csajjal volt dolgom és megismertem őket. -
#1933 főleg nem az igazság. :) -
#1932 ez akut nőfóbia, nem általánosítás. :)) -
#1931 Még ha a világ nagy része balga, szánalomra méltó, menthetetlen, semmirekellő is lenne, annál inkább a kivételt kéne védeni azzal, hogy nem az átlagot nevezzük férfinek, nőnek, embernek, nem belőlük vezetjük le a kivételeket, hanem a kivételeket tekintjük normálisnak.
Neked ezt jelenti a nő:
"ennek van egy átfogó magyarázata, mégpedig az, h egy nő soha semmit nem tesz az életben. nem képes erőfeszítésre h megteremtsen valamit, csak elvárásai vannak, azok pedig nem kicsik. egyetlen dolog van ami érdekli, h ő legyen a försztlédi, aki után döglenek a pasik. persze ennek érdekében max annyira képes h órák hosszat terpeszti a seggét a sminkkészlete felett, 6cm vastagon kimeszeli a pofáját és beöltözik kurvának, majd picsarázó stílusban végigsétál a klubban és megállás nélkül fikáz minden nőnemű élőlényt maga körül. ennek persze mind tudatában van valahol, de ezt a szánalmas magatartást egyedül mások hibáinak keresésével, illetve kreálásával képes ellensúlyozni, mert ehhez ugye nem kell semmi erőfeszítést tenni."
ok, de ne várd el, hogy én ezeket nőnek hívjam, ahhoz nem elég, ha valakinek p*nája, meg cs*cse van. Neked? -
#1930 sztem épp elég baj az h általánosításról kell ilyenkor beszélni. mert ez az általános. -
#1929 Bens: Te olyanokat gondolsz komolyan, amikkel én viccelni szoktam, de akkor nagyon kihangsúlyozom az általánosítást, nehogy valaki komolyan vegye. :-) -
#1928 egy: valszeg nem tudnád pofán rúgni, úgyh ne is mondj ilyet mert szánalmas.
kettő: amit írt teljesen igaz. a baj az, h egy mai nőben nincs annyi tartás és becsület (semennyi) h felvállalja a hibáit. ahelyett h belátná h igen, ő sem tökéletes, csak egy átlag nő sok hibával, inkább elkezd hőbörögni, és akkor is neki áll feljebb ha ő hibázott. általános tény, hogy egy nőben a lustaság és az önző egoizmus egyenes arányban van a pofátlanságig elmenő fikázással és mások (létező vagy nem létező) hibáinak felnagyításával és előhozatalával. ez a fikázás főleg akkor jön elő, ha a nő hibázik, vagy kiderül róla h hülyeséget csinált, esetleg meg akarja csalni a párját. na akkor kitör belőle a pofázhatnék, ami 90%-ban arról szól h ő tuljadonképp nem csinált semmi rosszat, a férfi viszont milyen rossz hozzá és ha jogos ha nem, megállás nélkül ugatja és elvárja h még tőle kérjenek elnézést, miután idióta p.csa módon viselkedett. persze azt nem veszi figyelembe h a férfi ideje 80%-át arra fordítja h a nőnek mindenféle feltétel nélkül megteremtse amire szüksége van. szimplán természetesnek veszi h neki mindent meg kell adni, mert ő nagysága méltóztatott világra jönni. ennek van egy átfogó magyarázata, mégpedig az, h egy nő soha semmit nem tesz az életben. nem képes erőfeszítésre h megteremtsen valamit, csak elvárásai vannak, azok pedig nem kicsik. egyetlen dolog van ami érdekli, h ő legyen a försztlédi, aki után döglenek a pasik. persze ennek érdekében max annyira képes h órák hosszat terpeszti a seggét a sminkkészlete felett, 6cm vastagon kimeszeli a pofáját és beöltözik kurvának, majd picsarázó stílusban végigsétál a klubban és megállás nélkül fikáz minden nőnemű élőlényt maga körül. ennek persze mind tudatában van valahol, de ezt a szánalmas magatartást egyedül mások hibáinak keresésével, illetve kreálásával képes ellensúlyozni, mert ehhez ugye nem kell semmi erőfeszítést tenni. ez az kedves Zillo, ami egy nőben megvan de egy férfiban nincs. meg ne sértődj, de ha magadra tekintenél egy pillanatra mit látnál? azt h nem vagy képes észérvekkel reagálni (mert ugye az fárasztó lenne és az egy nőnek nem való, nehogy használni kelljen az agyát egy kicsit), csak (nő létedre) ilyenekkel dobálózol h te pofán rúgod, meg te úrihölgy vagy. na ez az, ami miatt soha nem fognak egyenlő szinten tekinteni egy nőre és egy férfira. -
#1927 'a férfiak álltalában véve hazugok'
most ennyi erővel. -
#1926 'a nők álltalában véve hazugok'
hiaba van utana a szokasos kiveteles duma , most legszivesebben pofán rugnálak de uriholgy vagyok igy nem teszem.ferfi es nö kozott nincs kulonbseg emberseget tekintve. -
#1925 és miért hazudnak a férfiak. -
#1924 az igazság néha fájdalams :) -
#1923 ez a fokú általánosítás már fájdalmas. :/ -
#1922 ilyennek születtek :D -
#1921 sose mondják meg,ezen nincs mit érteni az ilyet agyon kellene verni :-C
örülj neki hogy megszabadultál tőle,és fel a fejjel haver,nefoglalkozz az ilyennel és ne bántcson ;) -
Kiddo #1920 hali! Írnék egy példát a női hazugságra: jártam egy lánnyal, aki 1hónap után bejelentette egyszer csak, hogy megerőszakolták, és pár nap múlva szakított velem mondván nem bírja elviselni a dolgot, és egyedül akar lenni. Ez idáig érthető is, de aztán meg kiderült, hogy nem is erőszakolták meg, csak szimplán megcsalt. Szerintem egy büdös hazudozos qrva. Szerintetek? Én csak azt nem értem miért nem lehetett ezt egyenesen megmondani. -
#1919 -
#1918 hát azok. és riszpekt -
#1917 -
Ace McCloud #1916 Nos ez bizonyos körülmények miatt nem valószínű, de sosem lehet tudni.
Az ördög sohasem alszik, és mint tudjuk, a nők álltalában véve hazugok - tisztelet a kivételnek. -
Cmdr #1915 Ki tudja, lehet már pofára ejtett párszor, csak te nem tudod! -
Ace McCloud #1914 :o)
Voltam annyira normális hogy a másikkal is csak addíg voltam amíg jólesett. Azóta elvettem egy rendes lányt, és 6 éve boldog házasságban élek. Remélem nem ejt pofára. -
#1913 meg ostoba is vagy :D bár.. igazad van hogy kicseszted a 2. csajt.. de:
1. ha normális pasi lennél akkor nem csinálnád azt hogy megdugod az elsőt és kész.. és ezt sokszor..
2. ha egy normális pasi vagy akkor dugd meg csak és éjjen. élvezd az életet :D -
Ace McCloud #1912 Csá !
Ez tök furi !
Volt csajom aki nem hazudott és nyíltan megvallotta hogy 5 - 6 pasija állandóan van, de mindíg rá lehet venni egy kis új sexre. Szal mindíg nyitott és profi sexes volt, és ez abszolút nem zavart. Jó volt vele bár kissé ijesztő néha, de nem vettem volna soha feleségül.
És volt "csajom" aki azt hazudta hogy még szűz, és senkivel nem volt, de amikor behatóbban ismerkedtem vele rögtön megéreztem a szűzességének hiányát, és nagyon hamar lepattintottam felhasználva ellene a hazugságát. Minden bizonnyal nem ő volt a nagyobb ribi, mégis inkább maradtam volna az 1. verziójú csajjal. Érdekes hatással vannak ránk a hazugságok :O)... -
#1911 Na igen a nem tudom az nc...
A félek, hogy megint megszivatnak-ban van némi igazság,csak hát pont ezért szívatják őket...
-
#1910 Ebben igazad van...hallottam már indokokat arra, hogy miért hazudnak:
-Nem tudom...
-Félek, hogy megint megszivatnak...
-Ezt az oldalam nem is ismertem... -
Torry #1909 Azért hazudnak, mert megtehetik. -
horgas #1908 Egyszerűen a nők nem őszinték. Persze tisztelet a kivételnek ha van, de én bizony nem ismerek nagyon iylet... :o( Mindent kerülővel mondanak, mindent ki kell találni hogy mit miért mondanak... Nem lenne egyszerűbb kimondani, hogy új kabát kell ahelyett, hogy 1 órát beszéljen másról? Különben meg jó politikusok lennének, mert a kényes témákat mindig diplomatikusan ki tudják kerülni...