Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
A nők szerint minden férfi egyforma
nos ezt bizonyara ismetcsak olyan nöktöl hallottad akikkel kapcsolatba kerültel,bár öszinten szolva ez a mondat is szalloigévé vált,h miert,azt nemtudom.Talan mert a nök bizonyos szazaleka akkor mondja ezt,ha csalodott.De azert hiányzik onnan a kulcsmondat 'Tisztelet a kivételnek'.Mellesleg ugyanez a verzio létezik a masik nemre vonatkoztatva.
Azokra a könyvekre pedig igen kiváncsi lennék.Nézd,en nem vagyok tul jartas az irodalomban,de ugy gondolom az ÍRÓK (itt nem a kutatókra,tudósokra gondolok) a magánvéleményüket írják le,nem pedig kész tényeket,aminek teljes megallapitasa ebben a temaban lehetetlen.Nem igazan ertem a gondolatmenetedet,hiszen attol még,hogy valaki író,nem biztos h reális dolgokat ír,ésszerű forrásokból,és egyaltalan nem biztos,h bekell nyelni amit egy könyvben olvasol.De ha mondasz pár címet,vagy nevet,szívesen utánanézek magam,mert így látatlanba nem tudom,h mire gondolsz pontosan.Van egy kedves ezoterikus ismerősöm,aki ehhez hasonló könyveket is árul,majd kérek tőle segítséget.