Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
1. Nem kell ismernem ahhoz 10000 not kozelebbrol ahhoz, hogy becsuletuket firtassam, eleg ha ismerek 10000 not kozelrol vagy tavolrol, aki nem vallja be a masik felnek, hogy vege.
Inkabb hitegeti a masikat a nemletezo szerelmevel, mikozben mas ferfival hetyeg.
2.
A lenyegi reszt ragadtam ki, foleg azokat ahol meg az en mondataimat sem tudtad ertelmezni.
Mint ahogy laca103-et sem tudtad s kozben neked all feljebb, hogy "felesleges beleszolnia".
Foleg miutan kikered magadnak, hogy te leirhasd a velemenyed barmikor, s kozben masba beleakarod fojtani a szot.
Nem kicsit alsagos ez a hozzaallas nem gondolod ?
3.
Bizony a feltekenysegnek van alapja, fokent a masik fel magatartasa a kivalto ok, a szemelyes resze masodlagos tenyezo.
Ez a lekurvazas, pedig a te melyen sertettsegedbol fakad, amint olvashattad en csak azokat neveztem meg akik penzert uzik az ipart. (Van beloluk nem keves)
Nem altalanositottam a nokre. De altalaban akit lekurvaznak, az okot is ad ra.
Azt pedig leirtam mar, hogy egy no ugyanugy lekurvazza a masik not, sot van hogy tobbszor, ami raadasul nem is racionalis, legtobbszor a noi irigyseg diktalja.
4.
Arra pedig, hogy miert illik lehajtani a ferfinak a WC-t.
Mutasd meg azt az illemtant, ahol ez irva vagyon. :P
Mert en meg ezt sehol nem olvastam es ilyen teren eleg maradi vagyok.
(Sot most atis olvastam a fellelheto legtobb ilyen olvasmanyt es biza sehol sem akadtam ilyesmire) Ez inkabb noi kitalacio.
Eleve a legtobb ilyen szituacioban a nonek kedvez az illem ezt bekell latnod, de kerdem en ha az emancipacio egyenlosegre hivatott, akkor miert van ez igy ?
Mondjuk nem tartozik ez a temahoz, csak egy kis erdekesseg.
5.
Latod leirod en nem vagyok objektiv, mikozben te irod azt le, hogy provokalsz.
En az en sajat tezisemet irom le, ahogy en latom a dolgokat.
Persze ez ettol meg sok helyen hibas lehet, de a tapasztalat es a kornyezetemben latott dolgok nem ezt diktaljak nekem.
6.
Nem ledegradalom a noket azzal, hogy azt mondom, hogy sokkal anyagiasabbak es hiubbak a ferfiaknal, mert ez a teny. Ezt jol peldazza a valasok statisztikajarol alkotott velemenye az ebben erdekelt jogasznak.
A noi pipiskedesrol meg lehetne orakig beszelni.
7.
Az meg csak kibuvo, hogy a ferfiak tobb balasetet okoznak, mivel sokkal tobben is vezetnek mint a nok, csak magaban a teherjarmuvek aranyaban 95% a ferfiak aranya az 5% nohoz kepest.Ettol meg rosszabban vezetnek a nok, es ezt nem en mondom csak, hanem azok akik a vezetesbiztonsaggal szakmaszeruen foglalkoznak.
8.
Azt hogy nem tudnam mit jelent az emancipacio? (a nemek kozotti egyenjogusag.)
Mondjuk ezt a nok kicsit furcsan ertelmezik.
Szamukra az az egyenjogusag, ami jo nekik abban legyenek egyenloek a ferfiakkal.
Ezert mondtam, ha annyira egyenjoguak akarnak lenni akkor mindenteren legyenek azok, ne csak a szamukra konnyu dolgoknal.
En nekem semmi bajom azzal, ha vezeto posztokra es egyeb magas beosztasu helyeket betoltsek.
Sot azt mondom rajta, hiszen mint ember egyenloek a nok is, mint a ferfiak.
De akkor ne csak olyankor legyenek egyenloek, amikor errol van szo. Akkor ne sirjanak, ha nem hajtjak le a ferfiak maguk utan a WC kagylot, vagy nem nyitnak elottuk ajtot, vagy esetleg nehez fizikai munkat kell elvegezni.
Ez nem jar az emancipacioval csak a masik fel gondoskodasan es a torodesen mulik.
9
No comment, mivel a semmire nem lehet valaszolni.
10.
Nincs itt semmifele boszorkanyegetes, nem akarja senki korlatozni a szolasszabadsagodat.
Ha nem erted a viccet, akkor nagyon sajnalom.