2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
Johnny d #1747
jól írod
és még szenvedélyesen imádják a tisztaságot is...
nem tudják hogy mit kell nekünk melózni (már akinek) és az piszokkal jár
igaz, meg kell fürdeni (már amikor kell), de meg kell érteni a mi szemszögünket is -
VolDemortNagyÚr #1746 A nőies tudatosság szélsőségesen befelé forduló. Egy nő önmagában él: parányi világ - a lehető legkisebb - veszi őt körül. Ez az oka annak, hogy egy nő érdeklődését nem igazán tudod felkelteni a hatalmas jelentőségű dolgok iránt. Nem. Nem tudsz vele Vietnámról beszélni, mert nem törődik vele. Vietnám túl messze van, túl távoli. Ő inkább a családjával, a férjével, a gyermekeivel, a kutyájával, a bútorokkal, a rádióval, a tévével van elfoglalva. Csak egy kicsi világ van körülötte: csupán a minimum. Egy férfinak nagyon nehéz egy nővel intelligensen beszélgetnie, mert a nő körül csak ez a parányi világ létezik - más világban él. A nő csak akkor szép, ha csendben van: abban a pillanatban, ahogy beszélni kezd, csupa butaságot fecseg. Szeretni tud, de nem tud intelligensen társalogni. Képtelen filozofikus lenni. Ezek a dolgok túlságosan távol állnak tőle, ezért nem törődik velük. Saját világának kicsiny körében él, ahol ő a középpont. Bármiről is legyen szó, számára csak annak van jelentősége, aminek vele kapcsolatban jelentősége van - egyébként minden más érdektelen. Nem érti, miért foglalkoztat téged Vietnám. Mi történt veled? Hiszen neked egyáltalán semmi közöd a vietnámiakhoz. Hogy dúl-e ott háború vagy sem, az nem rád tartozik. És amikor beteg a gyerek, te akkor is csak Vietnám miatt aggódsz. Nem tudja elhinni, hogy te képes vagy az újságot olvasni, mikor ő ott van melletted.
A nő világa más. Egy nő centripetális, befelé forduló. Minden nő indiai, függetlenül attól, hol él. A férfi ezzel szemben centrifugális, azaz kifelé forduló. Abban a pillanatban, ahogy talál valami kibúvót, elmenekül otthonról. Csak akkor jön haza, amikor már nincs hova mennie, amikor már az összes klub és pub és hotel bezárt. Akkor már mi mást tehetne? Nincs hová mennie, hát hazamegy.
A nő mindig otthon-centrikus. Csak akkor megy el otthonról, ha muszáj, ha nem tehet mást. Egyébként otthon-központú.
A férfi egy igazi csavargó, egy vándor. A családi élet egészét a nő teremti, nem a férfi. Tulajdonképpen az egész civilizáció a nő miatt létezhet - a férfinek ehhez semmi köze. Ha lehetne, akkor a férfi csak vándorolna - otthon nélkül, civilizáció nélkül. A férfi kifelé, a nő befelé törekvő: a férfi extrovertált, a nő introvertált. A férfit mindig jobban érdekli valami rajta kívül álló dolog, ezért tűnik egészségesebbnek. Hiszen amikor túl sokat foglalkozol magaddal, egy idő után beteggé is válsz. A férfi ezért boldogabbnak tűnik.
A nők mindig szomorúbbak, és túl sokat foglalkoznak önmagukkal. Egy kis fejfájás, és máris aggódnak, mert ők belül élnek - a fejfájás egyre csak nő és nő, végül aránytalanul naggyá válik. Egy férfi könnyen elfelejti a fejfájását, mert még sok más dolog van kívül, amiért fájhat a feje. Annyi bosszúsággal és gonddal veszi körül magát, hogy még csak lehetősége sincs arra, hogy észrevegye az igazi fejfájást, és megértse annak okát. Számára ez olyan jelentéktelen, hogy teljesen megfeledkezik róla. Egy nő mindig aggódik - valamit megérez a lábában vagy a kezében, a hátában vagy a gyomrában... mindig történik valami, mert a tudatossága befelé összpontosul. Egy férfi kevésbé beteges, sokkal egészségesebb, sokkal kifelé irányulóbb, jobban érdekli, mi történik másokkal.
Nos ezt persze nem én írtam, hanem Osho A fű nő magától című könyvében. :))
Ettől függetlenül egyetértek vele, és jól rávilágít a helyzet okára. Persze általánosítás, így is érvelhetnének egyesek; én úgy fogom fel, hogy ez a férfi és női alaptípusokat jellemzi, a többséget.
Magamon viszont sok női vonást észreveszek, én introvertált típus vagyok, és sokat rágódok dolgokon. Viszont érdekel a külvilág, és nem képzelek úgy betegségeket magmnak, mint a nők. A fiúkat tényleg egészségesebbnek lehet látni, sokat nevetnek mosolyognak, de abban biztos vagyok, hogy ez a tulajdonságuk az együgyűségükből fakad, és a gondolattalanságukból.
A nők jobban tudnak szeretni, nálam feltétlenül jobban, a gondolkodásban labdába se rúghatnak mellettem :)
A szívüket jobban megélik, ezért bátrabbak. A férfiak gyávábbak, bár magamból indulok ki.
Bátornak kell lennünk fiúk..
" Csak élj lazán és természetesen!" -
ugot2know #1745 Rendben,majd igyekszem!Meghivót majd postázzuk! -
ugot2know #1744 lemaradt a végéről a
SEM! -
#1743 Ha azon mulik elvalok tole es egybol el is veheted. :P -
ugot2know #1742 továbbra is maradok olyan hülye mint voltam...bár innen azért már erősen nehéz lenne a lejtőre kerülni!
Sztem a nézeteltérést nem veszekedésre kell felhasználni,nem egyforma az ujjunk! -
#1741 nem változtál..:D -
ugot2know #1740 Válás lesz a vége,gyerekek! -
#1739 -.- -
#1738 fúúú..te bezsélsz logikáról..olvass utána mit írtam,egyszer talán le esik... -
#1737 HA neked mindegy, akkor minek emlited meg, hogy azert is igenytelenek a ferfiak, mert nem hajtjak maguk utan fel a WC kagylot ? :]
Fura egy logika. -.- -
ugot2know #1736 Netán ifjú házasok vagytok?:) -
#1735 sárdobálás..mintmondtam szetereotípiákat,amit már régóta mondnaka mások is,sárdobálásokat én is tudok írni..ez csupán az lett volna,nekem8 miylen pozícióban avn az a sz**....-.- -
#1734 az élet kifürkészhetetlen dolgai :) -
Gina79 #1733 sziasztok
én ezt a wc-ülőke problémát sosem fogom megérteni:) mindenki a neki megfelelő pozícióba állítja, amikor dolga van, nem? ilyen egyszerű. Egy mozdulat. Mit kell ezen vitatkozni? -
#1732 bazeg akkor durva lehet...
-
vg #1731 Mit keresett Isten a hálószobában c. "mű" egy szarhalom, semmi más! Az én volt barátnőm a könyv miatt kezdett el titokban félrelépegetni, "neki ez jár" címszóval... neveséges az a könyv! -
#1730 egyik hozzászólást sem bírom végigolvasni, annyi marhaság van bennük.. -
VolDemortNagyÚr #1729 Nos más témákban is van véleményem, a franklyn.virtus.hu címen vannak fent még írásaim, Franklyn néven írtam őket.
Érdemes elolvasni a magyar AJ. Christiantól a Mit keresett Isten a hálószobában c. művét. Ő egy megvilágosodott embernek vallja magát, és nagyon szépen ír, csak éppen szerintem inkább nőközelibb álláspontra helyezkedett a könyvében néha. Elég sok helyen látom ezt már, hogy a nőket elkezdik isteníteni ezotériával foglalkozó körökben, meg talán máshol is. Ez így szerintem nem igazságos, mivel az előző hsz-emben mondottak alapján nem érdemelnek meg istenítést, mivel a nők nem jobbak mint a férfiak. A női "energiát" a női "pozitív tulajdonságokat" lehet isteníteni, mint ahogy a férfi "energiát" és férfi "pozitív tulajdonságokat", alapkaraktert, de a nő és férfi mint megtestesült ember sztem már egyáltalán nem isteni, vagy csodálnivaló.
Ennyit erről.
Mondhatok mást is.. eléggé elszörnyedek, mikor azt hallom az utcán férfiaktól, hogy szeretlek, meg mikor összeölelkeznek. Miért mondja a férfi, hogy szeretlek? Mert a nő azt akarja hallani, bármi is legyen mögötte. És miért akarja hallani? Elég hihetetlen, de szerintem azért, mert belül nem érez igazi szeretet, se iránta, se a férfi iránt, de legalább hallani szeretné, hogy van szeretet. Mert ha kimondja, akkor már biztos van szeretet... Közben a férfi csak hazudik, a nő biztat a hazugságra, és mindketten üzletelnek. És közben mosolyognak is. Szóval ezen szörnyülködöm, meg hogy a nők sorban állnak a plasztikai sebészetnél, meg hogy az orvosok ezt szívesen elvállalják, meg hogy a férfiak felől erre van igény, meg sokak szépnek hiszik.Meg azon szörnyülködöm, hogy az anyák és apák hogy ferdítik el a gyereket, az osztály és a tanárok hogy szocializálják, és hogy fejet hajt mindenki az elnyomás felett, legyen az egy barátnő, egy barát, egy tanár, egy anya vagy egy apa elnyomása a gyermek iránt.
Na szóval én elég rosszul érzem át a mai vagy bármikori helyzetet a nemek között, és most is azt tanácsolom magamnak is meg nektek is, hogy ne bízzunk senkiben, csak magunkban, és ne hazudozzunk folyton. Most egy hétig nem leszek, majd aztán írok még.
csaóó -
#1728 Sok altalad leirttal egyetertek. -
#1727 "elutasítod azt a nézőpontot h a nők zöme nem rosszindulató hazug dög,akkor vajon miért is nem kellesz nekik."
Ne kombinalj mar ennyit. Honnan veszed hogy nem kellek nekik ?
Vagy hogy ok akik elutasitanak ?
A WC kagylot meg te hoztad fel, hogy a ferfiak mennyire igenytelenek, nem kell ez a felrebeszeles.
Raadasul elso peldakant, meg az igenytelenseg, mig masodik magyarazatnal, mar a illem hianyaval magyaraztad.
Szrintem mar te magad sem tudod miket irsz. :P -
#1726 kerüldd a FELESLEGES cinizmust..nincs bajoma cinizmussal,csak van amikor nincs helye...mint pl most.
lám-lám te sem tudsz objektív maradni,és nem megsértődni.
your welcome... -
#1725 ha nem is teljesen mindenben,de egyetértek veled,érdekes amit írtál,lekötött.
különös szemlélet,ami elgondolkodtatott.
szerintem különböző emberek vayunk...nagyon is...mi itt mindannyian.
mégis kíváncsi vagyok milyen szemlélettel rendelkezel ezenkívül,szívesen elolvasnám véleményedet más témákban is.
A te írásodat nem tartottam egy percig sem sértőnek,sem azt nem éreztem,h csalódásokból állítottad fel téziseid,ez a legnagyobb különbség közted és jakuza között.
-
#1724 Beleszólok...(bocsi Membrah...)....
#1723 mondhatni kimerítően válaszolt a topik indíto kérdésre. valami ilyesmi kavargott a szürkeállományomban amikor a #1669 es szólásomat megofogalmaztam. Csak sajnos korlátolt és tapasztalatlan elmém még nem volt arra képes hogy összerakja a képet.
Köszönjük a kimerítő hozzászólást. -
VolDemortNagyÚr #1723 Üdvözletem mindenkinek!
Jakuza, örömmel olvastam írásaid a nők meghatározásáról, és nagy hatást gyakorolt rám, amikor a nőket játszi könnyedséggel úgy határoztad meg, hogy eleve bolondok, és viselkedésükkel a saját maguk világképét próbálják meg védeni.
Ezután jöttem rá, hogy a nőket nem komoly elméletekkel kell értelmezni, hanem mint őrült embereket, egyszerű pszichológiával.
Hadd adjak pár hevenyészett állítást a nőkről, amit most gondolok róluk.
1. A nők a saját maguk világában élnek, mindenképp alapvetően szubjektíven, ezért ők a másoknak okozott fájdalmat könnyebben elfelejtik, mint a férfiak, akik inkább törődnek a másikkal. (Ne tévesszen meg senkit a nőkre mondott alapvető empátiakészség, mert empátiakészségük leginkább úgy lenne meghatározható, hogy ők alapvetően érzelmi beállítottságúak, jobban megélik érzelmeiket, mint a férfiak /mégpedig leginkább azért, mert nekik nem okoznak olyan nagy sérüléseket az érzelmi behatásuk a zártabb belső világuknak köszönhetően/, és ez jobb megértést biztosít nekik egy érzelmi kommunikációban, mint a legtöbb férfinek.) Ez a fajta empátia csakérzelmi ráhangolódás a másikra, de nem annak megértése, tehát inkább csak összetartás, nem pedig felfogás.
2. A nők képesek (az előbb mondottak alapján) kegyetlenebbek lenni a férfiaknál, tehát köszönhetően a felületes empátiájuknak, és a biztonságot nyújtó zárt belső világuknak, ami gátolja a tiszta objektív megfigyelést (bár teljesen tiszta megfigyelés egyik nem esetében sem képzelhető el). Ha objektíven képesek lennének megítélni a helyzetet, láthatnák hogy milyen rossz az, amit tesznek, és mennyire nincs igazuk oly sokszor. A férfiak kegyetlensége a biztonságosan elzárt belső világkép és énkép helyett INKÁBB a testi erőre alapozódik, ez ad nekik egy olyan sugallatot, miszerint ők jogosabban cselekedhetnek meg bizonyos dolgot, mint a másik, vagyis hogy nekik van igazuk, és nem a másiknak.
3. A hazugság kérdése.
Minden ember hazudik véleményem szerint, a férfiak emellett képesek tisztábban felfogni a hazugságot, a nők viszont folyton igazolják magukat, miszerint nem is hazudnak, vagy ha hazudnak, az csak kegyes hazugság. Ha belegondolunk, a szépítkezés minden eleme is hazugság, hiszen eltakar dolgokat, amik ott lennének, és úgy állítja be a szépített nőt, mintha ő lenne a szép nő alapjából, pedig csak hazugság árán lett az. Ahhoz hogy megszerezzenek egy férfit, trükköket kell alkalmazni, ami szintén mondható lenne hazudozásnak, de leginkább úgy jellemezhető, hogy a tények meghazudtolása, a tények elferdítésére tett kísérlet. A hazugság és a nő egybetartozik. A nő nem a tényekre kíváncsi, hanem arra, ami tetszik neki. Ezért akarja hogy folyton azt mondják neki, hogy szeretlek, szép vagy, imádlak. Egyébként az az ember, aki erre vágyik, valószínűleg nem képes szeretni, mivel ha szeretne, akkor nem lenne szüksége arra, hogy a másik szeresse őt, és nem is akarna kapni semmit, csak beérné azzal, hogy a másik van.
4.
A nők felületesek.
A mély megfigyelés az, ami igazán elkerüli a női képességeket, helyüket a tudatlan! érzelmi tengerükben való hánykódás, álmodozás veszi át, és az apróságok, például egy pattanás, egy kis folt, stb.
Véget nem érhetne az emberi/női tulajdonságok felsorolása, de elég legyen most ennyi. Úgy vélem a nők és a férfiak mind csonka lények, amik tele vannak hibával, csak a férfiak közül sokkal több a tudatosabb ember, mint a nő közt, és máshogy bújnak ki a feladatok alól, amiket pedig végre kellene hajtania a nőnek és a férfinak is a pszichéjében, "lelkében".
A nőket nem kell misztifikálni. Minden olyan állítás, hogy a nő milyen titokzatos, milyen megfoghatatlan, érthetetlen, pusztán abból az okból fakad, hogy a nők úgy alakítják magukat és a környezetüket, hogy folyton takargathassák azokat a dolgokat, amiket nem szeretnének felszínre hozni, mert vagy szégyenlik, vagy csak félnek tőle, mert kiderülne hogy sokkal inkább Ember, és kevésbé mint egy vonzó csodálatos lény, mint ahogy magát láttatni akarná. A maguk általi, értelmezés nélküli életük így lehetőséget ad nekik, hogy inkább a pillanatnak éljenek, és ne gondolkodjanak annyit a világ dolgain. És mégis a nőknek is sokminden jár a fejükben, például milyen ruhát vegyen fel, mit szólnak majd, tetszeni fogok-e, de ezek csak felületes !!kérdéskörök. A férfiban is ott van a női tulajdonság, a nőben is a férfi tulajdonság. Mit értek női tulajdonságként? Teszem fel egy férfit kiválasztok és látom a női tulajdonságot. Mit látok? a realitást!, az érzelmi nyitottságot, az elfogadást, a passzivitási hajlandóságot, a biztonságkeresést, az odaadást, a türelmet, a törődést, és ezek eltorzult formáit, az elbújást, a csalást, a tetszelgést, a részrehajlást, a könnyűvérűséget, a nem-gondolkodást, a nem-értelmezést, a kicsinyességet, a vakhitet.
A férfi tulajdonságok például a bátorság, az aktivitás, tetterő, a kalandvágy, a versengés, a megfigyelés, az értelmezés, stb, az eltorzult egységek például a lustaság, a gyávaság, a szexfanatikusság, az elcsábíthatóság, az érzéketlenség, a kifinomulatlanság, az erőszakosság, stb. Persze ezeket a tulajdonságokat nagyon nehéz meghatározni, és levetíteni a két nemre, mivel minden tulajdonság előfordulhat valamilyen szinten a férfiben és a nőben is, és erősíthető mindegyik tulajdonság.
Úgy vélem tehát, mivel minden oldal inkább az eltorzult formákat éli meg, és csak rövid ideig az egészséges tulajdonságokat, ezért mindkét fél őrült, bolond. Minden emberben ott a lehetőség, hogy felhasználja a női ÉS férfi tulajdonságokat, hogy mindkét fél pozitív tulajdonságait felhasználva teljesen egészségessé válhasson, csak éppen a társadalom hatására és a tudatlanság következtében ezirányban nem tapogatóznak az emberek, legalábbis a többség. Mind a két fél poztvív tulajdonsága megszerezhető lenne. De a beteg nő rossz hatással van minden emberre, és a beteg férfi is rossz hatással van mindenkire. Ezért nem szabad normálisnak tekinteni az embereket, és bízni bennük. Csak egy a lényeg, hogy magunknak ne hazudjunk. Ha nem hazudunk, akkor megjelenik a cselekvésre késztetés. A nők alapvető passzivitásbeli tulajdonságukat ezért félre kell dobniuk, hogy haladhassanak, ez nem könnyű, de meg kell tenni. A férfiaknak pedig érzékenynek kell lenniük, és meg kell élniük érzelmüket, úgy hogy közben használják a tudatosságukat. -
#1722 nah..a WC üllőkét sépen kitárgyaltuk,jó h még mindig folytatjuka sárdobálást,amiket én felsoroltam sztereotípia az számomra felesleges..nem kell nagy ügyet csinálni..
sosem szúrtam még le egy pasit sem,azért ha elfelejtette,sőt,az igazán trehány pasikat sme oktattam ki soha.
szerintem az emancipációt se tárgyaljuk tovább,mert ott is elbezsélünk egymás melett..sőt,az összes többit illetően.
Neked a nők zöme olyan lény,aki hazudik,átverje a férfiakat.
A te dolgod,felőlem azt hiszel amit akarsz.
Nekem is meg vana véleményem és neked is,jobb ha nem folytatjuk meg nem látom h lenne értelme...
Annyi azért jusson eszedbe,h ha ilyen masszívan elutasítod azt a nézőpontot h a nők zöme nem rosszindulató hazug dög,akkor vajon miért is nem kellesz nekik.
Úgy gondolom,h ha így állsz egy kapcoslathoz,nem is várhatsz túl sok jót.
Sztem azt kell adni,amit elváruk mi magunk is.
És a másik iránti tiszteletből,a legjobbat feltételezni a párunkról
Tény h több csalódás után az ember óvatos,de ott már rég semmi értelme a kapcsolatnak,ahol nincs meg az alapvető bizalo és tisztelet.
de sztem ne folytassuk a vitát,én nem akaork veled vitázni,vezsekedni,a te véleményed,a te életed,mindketten másképp látjuk.
-
Dant0r #1721 Apáám.. azért annyira látszik a két nem közötti vitakulturális különbség!
Az egyik nem próbálkozik racionálisan, tények felsorolásával, ütköztetéssel ÉRVELNI, az észre hatni,
míg a másik szinte teljes mértékben az érzelmekre támaszkodik (örülök h kiragadtál egy mondatot, gratulálok, túlteng benned a sértettség, te egy zseni vagy,egy midnentlátó,mindenttudó! és hasonlók).
Ami alapvetően nem baj, de ebben a formában az "elbeszélés egymás mellett" kategória.
Meg ez a hülye f@sság hogy WC-ülőke..
Kérem, hölgyeim, maguk miért nem hajtják FEL az ülőkét, miután végeztek?
Olyan megerőltető lenne?
Induljunk ki szintén tényekből:
ha le van hajtva az ülőke is, meg a fedő is:
-nőknek a fedőt fel kell hajtani
-ffiaknak mindkettőt fel kell hajtani
ha fel van hajtva mindkettő:
-nőknek az ülőket le kell hajtani
-ffiaknak semmi dolguk
hoppá! szóval inkább "szenvedjen" mindkét fél, ahelyett, hogy a nem-nőnek jó legyen, mi?
:DDD -
#1720 1. Nem kell ismernem ahhoz 10000 not kozelebbrol ahhoz, hogy becsuletuket firtassam, eleg ha ismerek 10000 not kozelrol vagy tavolrol, aki nem vallja be a masik felnek, hogy vege.
Inkabb hitegeti a masikat a nemletezo szerelmevel, mikozben mas ferfival hetyeg.
2.
A lenyegi reszt ragadtam ki, foleg azokat ahol meg az en mondataimat sem tudtad ertelmezni.
Mint ahogy laca103-et sem tudtad s kozben neked all feljebb, hogy "felesleges beleszolnia".
Foleg miutan kikered magadnak, hogy te leirhasd a velemenyed barmikor, s kozben masba beleakarod fojtani a szot.
Nem kicsit alsagos ez a hozzaallas nem gondolod ?
3.
Bizony a feltekenysegnek van alapja, fokent a masik fel magatartasa a kivalto ok, a szemelyes resze masodlagos tenyezo.
Ez a lekurvazas, pedig a te melyen sertettsegedbol fakad, amint olvashattad en csak azokat neveztem meg akik penzert uzik az ipart. (Van beloluk nem keves)
Nem altalanositottam a nokre. De altalaban akit lekurvaznak, az okot is ad ra.
Azt pedig leirtam mar, hogy egy no ugyanugy lekurvazza a masik not, sot van hogy tobbszor, ami raadasul nem is racionalis, legtobbszor a noi irigyseg diktalja.
4.
Arra pedig, hogy miert illik lehajtani a ferfinak a WC-t.
Mutasd meg azt az illemtant, ahol ez irva vagyon. :P
Mert en meg ezt sehol nem olvastam es ilyen teren eleg maradi vagyok.
(Sot most atis olvastam a fellelheto legtobb ilyen olvasmanyt es biza sehol sem akadtam ilyesmire) Ez inkabb noi kitalacio.
Eleve a legtobb ilyen szituacioban a nonek kedvez az illem ezt bekell latnod, de kerdem en ha az emancipacio egyenlosegre hivatott, akkor miert van ez igy ?
Mondjuk nem tartozik ez a temahoz, csak egy kis erdekesseg.
5.
Latod leirod en nem vagyok objektiv, mikozben te irod azt le, hogy provokalsz.
En az en sajat tezisemet irom le, ahogy en latom a dolgokat.
Persze ez ettol meg sok helyen hibas lehet, de a tapasztalat es a kornyezetemben latott dolgok nem ezt diktaljak nekem.
6.
Nem ledegradalom a noket azzal, hogy azt mondom, hogy sokkal anyagiasabbak es hiubbak a ferfiaknal, mert ez a teny. Ezt jol peldazza a valasok statisztikajarol alkotott velemenye az ebben erdekelt jogasznak.
A noi pipiskedesrol meg lehetne orakig beszelni.
7.
Az meg csak kibuvo, hogy a ferfiak tobb balasetet okoznak, mivel sokkal tobben is vezetnek mint a nok, csak magaban a teherjarmuvek aranyaban 95% a ferfiak aranya az 5% nohoz kepest.Ettol meg rosszabban vezetnek a nok, es ezt nem en mondom csak, hanem azok akik a vezetesbiztonsaggal szakmaszeruen foglalkoznak.
8.
Azt hogy nem tudnam mit jelent az emancipacio? (a nemek kozotti egyenjogusag.)
Mondjuk ezt a nok kicsit furcsan ertelmezik.
Szamukra az az egyenjogusag, ami jo nekik abban legyenek egyenloek a ferfiakkal.
Ezert mondtam, ha annyira egyenjoguak akarnak lenni akkor mindenteren legyenek azok, ne csak a szamukra konnyu dolgoknal.
En nekem semmi bajom azzal, ha vezeto posztokra es egyeb magas beosztasu helyeket betoltsek.
Sot azt mondom rajta, hiszen mint ember egyenloek a nok is, mint a ferfiak.
De akkor ne csak olyankor legyenek egyenloek, amikor errol van szo. Akkor ne sirjanak, ha nem hajtjak le a ferfiak maguk utan a WC kagylot, vagy nem nyitnak elottuk ajtot, vagy esetleg nehez fizikai munkat kell elvegezni.
Ez nem jar az emancipacioval csak a masik fel gondoskodasan es a torodesen mulik.
9
No comment, mivel a semmire nem lehet valaszolni.
10.
Nincs itt semmifele boszorkanyegetes, nem akarja senki korlatozni a szolasszabadsagodat.
Ha nem erted a viccet, akkor nagyon sajnalom.
-
#1719 csillapodj,sztem felesleges neked beleszólnod.
egy:nem érted mire céloztam,hiába próbáltam még magyarázni is.
kettő:semmi bajom senkivel,főleg ne veled,szóval ne kedzjünk még egy szóvltásba bele pls.
3.:neveket direkt nem említek,legyen elég ha nyílvén nem rólad van szó,és h azért itt is előfordul jó pár.
ha érdekel,h mik fordultak itt elő,én szívesen leírom neked priviben is akár
4.:jah és nem kerülök ki semmit,max van amire nem reagálok(egyből)....és ennek semmi plusz jelentéstartlama nincs,nem kell mindenért farkast kiálltani.
de sztem te tényleg ne szállj be a vitába,vagy legalábbis ne így.
sosem mondtam h a mondataimnak nincs érzelmi többlete,nincs személyes,szubjektív töltete..ellenben jakuzával,aki objektív akar maradni végig..de kár tagadnia,h a sértettésg (IS) szól belőle..
remélem nem haragszol meg rám,ha valamivel megsértettel én sajnálom,de jó lenne ha megértend nem rólad szólt,és ráadásul nem is konkrét személyekről..csupán szemléltetésként használtam.
és azért mondtam h ne keveredj te is a szóváltásba,mert kezdesz a témától eltérni,és nekem esni.
-
#1718 no..akkor szépen sorban megintcsak.
1.:megint csak az a véleményem h ennyi tapasztalatod nem lehet..10000nyi nőt nem siemrhetsz anynira,h tudj efféle következtéseket levonni.
2.:
örülök h kiragadtál egy mondatot és abból kezdesz visszatámadni.
nevetséges,te bezsélsz arról h nem fogom fel a lényeget,holott ez a mondat is csak a szöveg többi részével együtt teljes.
számtalanszor hallottam már ez,h azért hazudtak,h ne béntsanak meg,de úgy tűnik nem olvastad tovább amit írtam.."Nem tudom elfogadni"
Votlaképp mindkettőnknek uyganaz a véleménye,h ez gerinctelenség,ez aljasság.
Csak te úgy gondolod h inkább a nők iylen ceffetek,én meg azt,h mindkét nemből vannak ilyen emberek..
3.:
érdekes,nekem nem úgy tűnik,mintha számodra lenne tisztességes nő,minek emlegeted,h a nőkre lehet miért féltkenynek lenni..
te magad is elismered,h csak aminek van alapja..Hülyesség,mint mondtam ez személy és szituációfüggő.
Ráadásul két emberen is múlik.
Lehetsz féltékeny,és és lehet h van is alapja,-bár kédés te mit nevezel annak-,lehet h sok ffinak tetszik a barátnőd,de amíg nem csal meg,nem büdös kvázhatod le,nem mentheted el őt szégenytelen csalfának.
Csupán egy kéréds,és nem véleméynnyílvánítás,mielőtt meignt ezt hinnéd,és mondanád, h "jól mellényúltál"..-.-
szóval:te magad,mint privát ember,féltékeny ítpus vagy?
miért?
miért nem tudsz bízni abban,akit szeretsz?
mert szerintem ezen (is) alapszik egy kapcsolat...h megbízzunk egymásban,mert ha nem bízol a apartneredben,a kapcsolatotok halálra van ítélve.
nah ez a tény..nem pedig h a nők zöme álnok kígyó..
4.:
gratulálok,még mindig nem értetted meg h mire mondtam a felesleges sárdobálás kifejezést..
iylen hüylességeket h a ffiak igénytelenek én tudok mondani,de potn ez az...h nem tartom az összes ffit annak,ez egy nyavalyás klisé,direkte azért mondtam h provokáljalak,és be is vált,mert tényleg erre a szarra ugrazs,pedig ez semmi más mint megalapozattlan kijelentés.
tény h némelyik pasi igénytelen,tény h a legtöbb ffi simerősöm elfeledkezik a deszka lehajtásáról.
Tény h ez nem okoz ízületi problémákat h megtezsem helyette.
Nem azért kell a ffikanak lehajtani az a dezskát egyébként,mert egy nő nem tudja megtenni,hanem mert így illik,de neked ezt most nem maygarázom,különben sem tartozik a tárgyhoz.
És ha azok a ffiak akikra igaz az igénytelen jelző,akkor ez a legkisebb része.
Ennek az egésznek az a lényege,h sztreotípiákat tud mindkét oldal állítani,ami van akire igaz,ban akire nem.
de lekötelezel,h képes vagy személyeskedni te is.
Ezen látszik,h az is téves,h azt hiszed h mindig képes vagy objektív maradni..:-)
én legalább nem tagadom.
5.:keresem h hol JELENTETTEM KI h nős voltál vagy vagy-e most is.
ez pustán feltevés,egy provokatív kérdés volt.
És arra próbáltam célozni,csak h lásdd te is,h nem tudsz igazán véleményt alkotni a házasságról,amíg te magad nem voltál.
Lehet h nem a legtisztább dolog,és mint egy előttem szóló mondta,rendkívüll álságos dolog tud lenni.
lehet elkerülni a házassgot,és lehet azt választani is,de jó lenne megérteni a h a sorsod nagyrészét te alakítod.
és h nem midnegyik házasság végződik válással,ha meg igen,nem feltétlen a nő hibájából.
6.:
lényegtelen,h kire gondoltál,a fő,h degradálod a nőket,azt hiszed mindegyiknek szüksége van arra,h egy fiff...sry..a te kedvedért egy feljebb való ffi eltartsa és megvegyen neki ezt-azt.
ami megint butaság.
7.:az meg statsiztikai tény,h a ffiak vakmerőbbek,több közúti balesetet okoznak.
én nem vitatom h a nők rosszabb vezetőek,általában rossz a kordinációs képességük,rossz a térlátásuk,de a vezetés nem tartozik egyébként a tárgyhoz.
de akkor ha akarod ezt is megbezsélhetjük.
mellesleg a tudományos tények ha érdekelnek,nem rég nyílt az emberi agy c topik,ajánlom figyelmedbe.Ott bőven van szó és lesz is,h ki mire hazsnálja,hoygan épül fel,ésatöbbi,ésatöbbi..etcetera..
8.:nah az efféle szövegek miatt mondom,h túlteng benned a sértettség.
ezen látszik h nem ismersz sem enegem,sem sok mást nőt sem.
és a vita innen kezd feleslegessé válni.
de reagálok erre,hadd legyek én a nyakasabb..hadd legyek én a buta nő..-.-
Bmilyen fura tisztában vagyok az emancipáció történetével,a miértjével.Nem úgy mint te...-.-(ha tisztában lennél,nem mondanél efféle hülyességeket-->"ellehet menni a banyaba es hasonlo munkahelyekre.Persze arra mar nem fulik a fogatok"...-.-)
a modernkori emancipációval,amit véleményem szerint túlmisztifikáltak,és arra használják sokszor,h lehessen "hivatalosan" is hisztizni.
Elég régóta fórumozok..emlékszem h anno,a kezdetekkor ezt kitárgyaltam egyik fórumozóársunkkal.
Nem értek egyett a 21.századi emancipációval.
sztem ha tudnád mit jelent nem kezdenél el ilyenekkel oltogatni.
az h a nők is dolgozni akarnak,és akartak,az sosem jelentette azt,h fizikai erejüket is túl akarták lépni..Csupán nem akartak otthon tespedni.
Jah,mellesleg ennek a mozgalomnak köszönhetjük,h szavazhatnak a nők is,és h járhatunk szabadon választott ruhadarabokban,mint például a nadrág.
És képzeld bmiylen fura nagyon sok nőnek nem az a célja,h manikűrűs legyen,vagy hogy odajárjon.
Perpillanat egy olyan ismerősöm sincs aki efféle melóra vágyna.
Én építész akarok lenni,a mérnöki pálya eleve érdekel,akár a gépészetről van szó,akár a statikáról,akár az építészetről...,sok barátom(BARÁTNŐM!!) orvosnak,jogásznak,tanárnak,operatőrnek,ápolónak,tolmácsnak,stb.nek készül.
szóval le lehet állni a sárdobálással,és a degradáló megjegyzésekkel.
Az a nő,aki meg ilyen munkára vágyik,hadd tegye..neked azzal mi bajod?
Az ő dolga,az ő élete,az ő döntése,nincs senkinek joga beleszólni..
Igen..én sem az akarok lenni,többre tartok pár munkát,pályát,de legalább dolgozik.
nem fogom lenézni ezért,mert nem ez határozza meg,h ki milyen ember.
9.:ez megint egy sztereotípia...igenis jó lenne ha végre a saját tapasztalataidról beszlnél...merthogy csak akkor van értelme,pusztán "megfigyelésekkel" nem tehetsz efféle megjegyzéseket.
már maga a téma sem engedi azt,h objektívak maradjunk..minden esetben legalábbis igen valószerűtlen.
és 10.:milyen időből?
talán ki van írva valahol,h ekkor és ekkore meg fog szűnni a topik,vagy a fórum,vagy maga az sg??
:DDD
lol...
Jah,és annyit írok,amennyit jól esik,nem fognak ezért kitiltani,ha neked v bki másnak nem tetszik,vagy lusta vagy az elolvasására,lépj tovább.
én ezen úgysem fogok megsértődni,pláne h nem is tudom meg soha,h végig olvasta-e vki v sem..
ezért épeszű ember nem tesz felesleges gúnyos megjegyzést. -
#1717 helyebítek..a nők ellen! -
#1716 htx h valaki nincs ellenem. -
#1715 nah végre valaki leírta mire célozgatok itt már egy jó ideje..htxtudom h nem mellém v jakuza mellé álltál,csak ez itt a lényeg.
erre akartam kilyukadni,de úgy tűnik ezt nehéz megérteni. -
#1714 sziasztok
hm nem volt sosem szokasom beledumalni masok parbeszedebe,vagy vitajaba,foleg ha az sok ember szamara is sok tanulsaggal birhat,de ez itt mintha kezdene atmenni flame-be,aminek tul sok ertelmet nem latom.
ha megengeditek azert leirnam a velemenyemet a temarol en is.
szoval miert hazudnak a nok/ffiak,vagyis ki a hunyo abban hogy ennyi szettort csalad,maganyos ember letezik?nemigen hiszem hogy erdemes lenne altalanositani sem egyik sem masik iranybol.
sajat tapasztalataimra tamaszkodhatom csupan,ami azert nem is annyira keves,tekintve hogy meglehetosen aktivan probalok elni - ha csak tehetem.
nem olvastam ugyan vegig az egesz topikot,de ez az utolso oldal membrah es jakuza kozti ervek es ellenervek eleg sok gondolkodasra adtak okot.hol egyikteknek hol masiktoknak adtam szinte 100%ig igazat.persze ez nemigen lehetseges,de azert probalok merleget vonni.
szereny foldi palyafutasom egyik legfontosabb tapasztalata az hogy az ember nem egy monogam leny.hiaba mondja valaki azt hogy holtomiglan,egy eleten at,mindig csak te es senki mas-ez butasag,felrevezetes,sok kesobbi nezetelteres forrasa lehet.talan te magad sem ismered fel magadban az osi osztonokkel biro allatot,de idovel hidd el hogy lesz olyan helyzet az eletedben amikor az addig szilardnak hitt elveid fel masodperc alatt megdolnek csak azert mert belenezel egy szemparba.
szamtalan negativ tapasztattal gazdagodtam 'palyafutasom' soran,persze voltak lanyok akik szantszandekkal vagy onzo erdekbol megprobaltak kihasznalni,de a 2.-3.utan azert az ember mar ovatosabb lesz,es nem enged hulyet csinalni magabol.a legutolso par no,akit valoban kozel engedtem magamhoz sem volt kepes tulzottan hosszu ideig lekotni,de ez nagyreszt az en hibam (valtozo izlesem) is volt.szoval egyelore en is keresem az igazit?nem ez igy nem igaz.inkabb megelem a jelent es probalok minel kevesebb embert megbantani es ugy viselkedni masokkal,ahogyan en szeretnem hogy banjanak velem.
megmondom oszinten hogy jol mukodo csaladmodellt manapsag nemigen latok.nagymamam korabeliek vagy szuleink eseteben igen,naluk valahogy meg megvan az 1mas iranti feltetlen tisztelet es szeretet,de lassuk be hogy nekunk ez mar ritkabban adatik meg.talan a vilag valtozott ennyire meg,talan az emberi termeszet.nem is ez a fontos.(boncolgatni lehetne a globalizacio es mediak hatasat,es 'tanito' mivoltat is erre nezve,de nem celom ez sem)
amiert belekezdtem ebbe az egeszbe az nem mas,mint amiket latok es hallok magam korul-barati tarsasagom nagyresze mar nos-stb.nos ugye amiket toluk hallok az meggyozott arrol hogy ez a hazassagnak nevezett intezmeny meglehetosen alsagos dolog tud lenni,es nemfeltetlen csak a noi reszrol./nem terek ki a valoban penzehes szukakra akiknek csupan ez jelent boldogsagot es kiegyensulyozott eletvitelt/
2-3-4-5 evig tokeletesen mukodo kapcsolatok,hazassagok mennek szet,es altalaban a ffi oldal miatt.addig teljes nyugalomban es harmoniaban elo emberek elegelik meg azt amiben reszuk van nap m nap es keresnek valami uj kihivast,valamit amiben addig talan nem volt reszuk,vagy a parjuktol mar nem kapjak meg olyan hevvel.hiaba van ott a pici baba,nem szamit mar az sem ha arrol van szo hogy egy 'uj no jott a ceghez' vagy 'apam micsoda buliban voltunk multkor'.es itt kezd nekem nagyon hanyingerem lenni az egesztol.
nem mondom azt hogy feltetlenul mi ffiak hibazunk mindig.sot.tenyleg vannak lanyok,nok akiknek jobb lenne meg sem szuletni,de azert mi is kepesek vagyunk olyan szinten degradalni es megalazni egy emberi kapcsolatot amennyire az csak lehetseges.ugy tunhet hogy alapvetoen a nok melle allok a vitaban,de nem szeretnem ha ez lenne a konkluzio.nemvagyunk semmiben sem jobbak v rosszabbak a masiknal.
es igen,lehet talalni olyan not is,aki megbizhato,huseges,edes es odaado.
azthiszem az oszinteseg a legjobb mindenre es minden ellen.akkor is ha faj,erdemes annak maradni.
nah peace :)
akinek az lenne a baja hogy nem hasznalok mondataimban nagybetuket,ekezeteket,kimeljen meg a hsz-ektol.felesleges.
koszi. -
Cassell #1713 Most azért van olyan jellegű észrevételem ,hogy ennyire azért nem lehet általánosítani ,hogy "az összes nő kurva". Én se mai gyerek vagyok , szóval láttam ,tapasztaltam már egy-két dolgot de azért ez így nem állja meg a helyét. Ha csak ilyen elemi példát veszek mint a Wc ülőke igenis ha a barátnőd megtisztel ,hogy ott aludj csinál neked kaját és a többi akkor nehogy leszakadjon már a kezem ,hogy lehajtom azt az ülőkét!!!
Na nem írok most többet mert még nagyon belelovalom magam. -
#1712 A kijelentésem első részére még nem kaptam választ ... KI ITT (nem a cseten nem máshol hanem ezen a fórumon...) az aki beletartozik az álltalad említett kategóriába...(a 10-14 éves kis kanos tini fiúk...)(akikkel még semmilyen fórumon nem találkoztam...). Jakuza nem véleményekre alapozza a tézist (legalábbis nekem úgy tűnik...azér én is utánan néztem egy két dolognak...) mert a logika úgy kívánja hogy magáról a tézisről alkossunk véleményt...( mert ha nem téved az értelmező kéziszótár akkor tézis azt jelenti hogy : "tanúlmányok tömör összefoglalása..." ami nem hiszem hogy egy emócionális kijelentéseken alapuló sztereotípia) (nem találtam szebb szavakat csak azér mondom nehogy azt hidd hogy okosabbak akarok látszani...) És nem úgy szürtem le eddig hogy a 10-14 es korosztály kijelentésein alapult volna eddig Jakuza mondanivalója...
A másik...: kinek és minek a véleményére kell hallgatni. A lenti kijelentések közül a tieidnek volt nagyobb érzelmi töltete. (az én eddig semmit sem látott tapasztalatlan agyam szerint...) Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél...
Válások (amit ügyesen kikerültél az utobbi hozzászólások során...)---> a semmiből nem lehet se átlagot vonni se százalékolni... -
#1711 Mar ne haragudj te elolvasod, amit a masik ir.
Pontosabban ertelmezed, amit mas ir ?
Mert nem ugy tunik.
1.
"szerintem uyganezeket a szemétéségeket pasik is követték már el..."
Ezt mondtam en is, csakhogy melletettem, hogy a ferfiak joval nagyobb hanyada becsuletesebb, mint a nok ebben a helyzetben.
Szinte alig akad no aki bevallana. 10000-bol ha egy.
2.
"Nem tudom ki miért teszi,nem értem énsem.
Talán h ne bántsák meg a másikat?"
Ez eleg szanalmas magyarazat.
Azert sugom a fuledbe, hogy szeretlek, mikozben massal kefelek, hogy neked ne fajjon. LOL
Ez kb olyan, hogy azert doflek le most kessel 20 evesen, hogy ne kelljen majd 60evesen szenvedned.
Ha odaallnak eled es megmondjak a frankot, hogy sry de mast szeretlek az sokkal konnyebben feldolgozhato, mint ha mondjuk megtudod valakitol, hogy sry de a baratnodet vagy felesegedet mar vagy 3 eve egy masik pali dugja.
Tehat ennyit arrol, hogy azert teszik, hogy a masikat ne bantsak.
Ennek semmi koze nincs a bantashoz, ez egyszeruen gerinctelenseg.
3.
"Az h ki féltkeny ki nem,az nem attól függ,h az illető nő-e v ffi."
Te feldolgoztad az adatokat ?
Nem azert irtam le a "Van miert" mondatot, hogy csak szemugyre vedd.
A "van miert" arra vonatkozik, hogy eleg okot adnak ra a nok, hogy a ferfiak feltekenyek legyenek rajuk, a habitusukbol kifolyolag.
Tisztesseges noknel egy ferfi se lenne feltekeny, mert tudna, hogy nem csaljak meg.
4.
"de tény,h az is sűrűn előfordul h a koszos gatyát ledobja,ott rothad hetekig,vagy a wc-t nem jahtja le,lepisili nem tölri le.
vagy a körme már centi hosszú,csak akkor vágja le,zsíros hosszú a haja,cska akkor megy el fdrászhoz."
Szerintem te sokat csoveztel, a ferfiak kozel sem ilyenek.
Pontosabban csak egyben ilyenek, abban hogy nem hajtjak le a wcfedot, mert sokkal eszszerubbek mint a nok, csak akkor kell lehajtani, ha szukseg van ra.
Marpedig ha egy nonek szuksege van ra hogy lehajtsa, akkor fogja meg szepen es hajtsa le azt a szart, ne egy ferfi tegye meg neki.
Ha meg nagy dolog lesz, akkor tuti lefogja a ferfi is hajtani a fedot.
5.Sohasem voltam nos tehat ismet mellefogtal.
6.
"Érdekes,nekem apár sosem vett kocsit nekem...de még kerót is csak 10évesen kaptam"
Ismet felfogaszavar.
Apuka, a ferjetekre (vagy baratra) ertendo itt, aki kitermeli legtobbetek szamara az autot, mint ahogy a mumelleiteket is.
Ja es en meg kerot sem kaptam sose,, mondjuk ez nem is tartozik ide.
7.
Hogy a nok tudnak vezetni ?
Igen tudnak, ferfiakat az orruknal fogva. Tudomanyos teny, hogy a nok sokkal lassabb reakciokkal es sokkal rosszabb koordinacios keszseggel rendelkeznek, es bizony a kinutatasok szerint ez igencsak meglatszik a vezetoi tudasukban.
De ez sem tartozik ide.
8.
Noi emancipacio, ha mindenben egyenloknek erzitek magatokat, akkor lehet megfogni a melo nehezebbik reszet is, ellehet menni a banyaba es hasonlo munkahelyekre.
Persze arra mar nem fulik a fogatok, csak a manikuros es hasonlo helyek a frankok nektek, az apuka meg fizesse a szilikoncicit.Legyetek ebben is egyenloek akkor.
Az utso mondat pedig nem provokacio.
Mindig a no akarja kezelni a hazikasszat, mint ahogy a valaskor az az elso amit magaval akar vinni.
Ja es meg valami legkozelebb ne irj egy tizkotetes muvet, mert kifutunk az idobol. :PPP -
#1710 nem lenyúlom:D
hanem idézek,h követhető legyen..
ffiistenség... -
ma 14:51 | Privát | Galéria | Válasz | #1706
Nem bezsélek félre...legalábbis csak szerinted tezsem azt..az meg engem nem zavar.
nem a bűncselekmény a lényeg,de nem baj,tudom logikátlan csak a NŐ lehet.
Válazsoljak a kérdéseidre?
szívesen!
"Miert nem oszintek a nok, miert titkoljak el allandoan a valos tenyeket, amikor bekellene vallani, hogy mast szeretnek."
szerintem uyganezeket a szemétéségeket pasik is követték már el...
Nem tudom ki miért teszi,nem értem énsem.
Talán h ne bántsák meg a másikat?
Nem tudom elfogadni,én mindig az őszinteséget várom el,és ugyanígy cselekszek én is.
Nem fair a másik szemébe hazudni..nem kell a kegyes duma,lényeg h őszintén bökje ki,mit miért tesz.
Sztem nagy balgaság általánosítani és azt hinni sé ahngozatni,h ilyet csak a nők tezsnek....
Ugyanúgy szoktak a férfiak is terelni.
Én az az igazság már nem si nagyon akarom megérteni,h miért hazdnak egyesek...néha bújkál bennem a kíváncsiság,de aztán mégis az győz,h kár az efféle emeberekkel foglalkozni.
Ja hogy a ferfiak feltekenyek ?
Van miert.
Nah ez megint hülyesség,ez személy nem pedig nem függő..
Az h ki féltkeny ki nem,az nem attól függ,h az illető nő-e v ffi.
És hülyesség h van miért...MÁr rossz ha nem bízol meg a tásadban,ha folyton féltkeny vagy.
Én is követtem el azt a hibát h átkozottul féltékeny voltam..de hidd el,sztem butaság..Sajátmagát nem értékeli eléggé,és ezért a féltékenység mögé bújva készíti ki a párját.
A legrosszabb amit tehet...
Szerintem nézz magadba,h mi kiér történik.
Ja hogy igenytelenek ?
Inkabb a nok tulontul hiuak es minden szart rajuk lehet tukmalni ami szepitoszerek kategoriajaba tartozik.
Ezek mint mondtam megint csak sárdobálások,felesleges sztereotípiák,hiszen rengeteg pasi van,aki igenis igényes,sőt..már-már túlontúl is.
de tény,h az is sűrűn előfordul h a koszos gatyát ledobja,ott rothad hetekig,vagy a wc-t nem jahtja le,lepisili nem tölri le.
vagy a körme már centi hosszú,csak akkor vágja le,zsíros hosszú a haja,cska akkor megy el fdrászhoz.
De még akkor sem lehet mondnai,h mindegyik férfi undorító...-.-
ezekt cinikusan mondtam,de úgy tűnik itt szokás magukra venni az embereknek az efféle provokációkat.
az h a nők a kencéket megvezsik..ez sem igaz midnegyikre.
Tény sok oylan nő van,aki egy kis reklám miatt megveszi a legdrágább krmet,ami a valóságban meghatározhattlan vegyület,cska a jóég tudja mit tettek bele..
De ez nem feltétlenül butaság,nem tudod elfogandi még most sem a MÁS szót..más érdekli a nőket és más a ffiakat.
Egy nő nem feltétlenül nézi meg a boxmeccset,vagy a túl alpári filmeket,ellenben megveszi a kozmetikumokat.
amit lehet h te butaásgnak tartazs,de ettől lesz áplt az ember.
A butaság nema krémek megvásárlásávla kezdődik,hanem azzal,h nem válogat,hanem ami a legdrágább és legreklámoztabb,az "a legjobb"...
Téves köveztetés...tudod..uygan az,amiket te hozol..:P
Mondjak valamit, egy ferfi legyen egyszeruen inkabb buszke a peniszmeretere, mint amennire buszkek a nok arra, hogy melyik ferfit hogy csaptak be es mennyi penzel huztak le a valaskor, de a gyerek nem szamit.
Hmmm..Érdekes sosem tlaéálkoztam még iylen nővel...
Te elvált ffi vagy?
Az ex nejed ekkora rin**ó volt?
Ez nem a női ne hibája..sőt senkié..Vannak iylen EMBEREK..Nem nők...emberek.
uyganis fordítva is esett már,h az apát nem érdekelte a gyerek sorsa,az asszonyka adott egy kis suskát,aztán lelépett a fiatalabb husival.
ettől még újra is újra keresünk valakit,aki tlaán más,aki majd nem tezs velünk iylenekt.
Ettől még nem az egész ffi nemzedék csirkefogó.
Mondok egy sarkított példát:
egyszer egy üdülésen a srácok lengyelekkel fociztak.
az egyik lengyel srác,ebédnál,amikor nem fiygelt oda egy barátunk,odajött,és jól képen törölte,mint később kiderült csupán azért,mert ők vesztettek.
Ezért a kis húzásért,én még nem fogom az egész lengyel népet agresszív népnek megítélni.
Nem kepesek rendet rakni ? Mint ahogy a legtobb no sem manapsag, sot mar azt sem tudjatok, 20 evesen, mi az hogy fozni.
Hát erre megint csak azt tudom mondani,h tény-tény h sok fiatal lány nem tud,de én is,és a legtöbb barátom képes rendet tenni,főzni..egy háztattást vezetni.
Miert, tudtoik vezetni ? LOL
pf....elismerem,tényleg túl óvatosak és idétlenek a nők a vezetést illetően,de túlzás lenne azt állítani h egyik nő sme tud vezetni.
Kééépzeld unoktesóm profi sofőr,mindencentijét érzi a kocsinak..és minő meglepetés..nem ffi!:P
Az h vki döngeti a kocsit,még nem jelenti azt,h jól is vezet.
de felőlem,ha ettől ti jobb emebreknek érzitek magatokat.
akkro tessék,a ffiak tudnak vezetni.
Örülök h bezsálltála sárdobálásba,az egészenk nem az volt a célja h az összes idióta sztereotípiát felhánytorgassuk,cska h ezen keresztül személtessem,h h mindkét odlalnak vannak hibái,és kár hülyességeken agyalni,és téves konzekvenciákat levonni.
Benend túltend a sértetség,ezt még a vak is láthatja..
Micsodat? Altalaban azt a jarganyt amit apuka termelt ki nektek ?
Érdekes,nekem apár sosem vett kocsit nekem...de még kerót is csak 10évesen kaptam,azóta sem vettünk újat,tesómmal hazsnálunk egyet közösen,és slussz.
Ha kocsit akarok,vagy lakást,akkor azért megdolgozok.
Melelsleg ugyanúgy megkapja sok fiatal FIÚ is apucitól a járgányt,mint a nők...de nem baj,legyen nekekd igazad...:-D
Nem kell ez a handabanda, nem veletlenul a ferfi a csaladfentarto.
Aham,egészen amíg a pénzről van szó..Anyagiasok vagytok?Hmmmm nem állítanám,de tény,h mindig a suskával jöttök.
Az eszedbe sem jut,h minden feminista dumától eltekintve,tényleg előfordul a mai "modern és felvilágosult" világban is,h a nők ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kapnak a nők,mint a ffiak.
Erre legjobb példa édesanyám,akinek van 3 diplomája,mérnök már 29 éve,és fiatal srác,aki most kezdte a szakmáját,kevesebb melóért másfélszer keres többet nála.
De hagyjuk ezt,ha még ezt nem is nézzük,azt hiszed,h a családfenntartás csak a pasin múlik?
Csak a pénzen?
Ezért nem működnek a kapcoslataid,mert elfelejted ezekszerint mennyi szerepe vana nőnek?
Ő is keres,lehet nem anynit,de a plus pénz ha már gyermek is van,jól jön.
Ezenkívül süt-főz,takarít,mos,vasal,mosogat,rendben tartja az otthont,és neveli a gyerekeket...Persze...a ffi is neveli a gyerkeket,de az emancipáció óta a nők karriert is akarnak,meg a hagymányos női sorsot is követik,azaz az otthonért,a családért felelősek..
ez részben jó,de részben meg vana hátránya is,hisz jó h melózunk,de a család mégiscsak fontosabb,és az viszont tényleg nagy hiba,h ezt egyre inkább elfelejtik a nők.
Csak h az oylan ffiakkal van baj,akik azt hiszik h azér tmert többet keersnek ők a csalédfenntartók,ennek is köze van ahhoz,h a nők is dolgoznak.
Tietek lehet a kassza, ugyis arra fajt mindig is a fogatok. :P
Ez meg üres provokáció,iylemsire nem adok..
-
#1708 Szerinted van itt hazigazda ?
Temaindito van, de nem latok hazigazdara utalo nyomot.
Es miert ismetelsz ?
Az az en szovegem, nem illik lenyulni.:PPP