Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
A kijelentésem első részére még nem kaptam választ ... KI ITT (nem a cseten nem máshol hanem ezen a fórumon...) az aki beletartozik az álltalad említett kategóriába...(a 10-14 éves kis kanos tini fiúk...)(akikkel még semmilyen fórumon nem találkoztam...). Jakuza nem véleményekre alapozza a tézist (legalábbis nekem úgy tűnik...azér én is utánan néztem egy két dolognak...) mert a logika úgy kívánja hogy magáról a tézisről alkossunk véleményt...( mert ha nem téved az értelmező kéziszótár akkor tézis azt jelenti hogy : "tanúlmányok tömör összefoglalása..." ami nem hiszem hogy egy emócionális kijelentéseken alapuló sztereotípia) (nem találtam szebb szavakat csak azér mondom nehogy azt hidd hogy okosabbak akarok látszani...) És nem úgy szürtem le eddig hogy a 10-14 es korosztály kijelentésein alapult volna eddig Jakuza mondanivalója...
A másik...: kinek és minek a véleményére kell hallgatni. A lenti kijelentések közül a tieidnek volt nagyobb érzelmi töltete. (az én eddig semmit sem látott tapasztalatlan agyam szerint...) Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél...
Válások (amit ügyesen kikerültél az utobbi hozzászólások során...)---> a semmiből nem lehet se átlagot vonni se százalékolni...