Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • Membrah
    :D

még jó h van okom,de amúgy mindkét oldal elfogult valamilyen szinten,nem gondolod...?
    egy ilyen kérdésben nem lehetsz objektív,hiszen személyes tapasztalatok alapján vonsz le következtéseket,ugyebár..
    csak azt nem szeretem,h beállítjuk akár a pasikat,akár a nőket olyan lényeknek,akik csalfák és igyekszenek a másik nemet megbántani..
    a nők is feltudnak sorolni efféle sztreotípiákat,és a ffiak is.
    de sztem bőven vannak kivételek.
    ugyanúgy tudnék én is sorolni rossz tapasztalatokat mind a saját,mind ismerősök köréből a ffiak kapcsán.
    igaz,a nők között is vannak,akik nem érdemlik meg h egy szinten emlegessük őket.
    tény és való,h rengeteg nő csapodár,csalfa,hiú,és sokszor megbízhatatlan,de nem hinném h ez a túlnyomó többség..bár igaz,nem vagyok férfi..én a másik oldalról tudok csak mesélni.nah meg magamat ismerem.

nyílván senki nem vitatkozik veled a férfiak köréből,hisz rengeteg hapsit ért csalódás,de ez fordítva is igaz.

jah egy kérdés!
    szerinted annak ellenére,h a férfiak és a nők is találkoztak már olyan emberrel,társsal,aki átverte,kihazsnálta,megbántotta,hitegette őket,nem éri meg?
    nem éri meg mégis megkeresni azt az embert,aki úgy látja avilágot,mint mi?nem éri meg rátalálni a másik felünkre?arra aki a jövőt tekintve hasonló elképzelésekkel rendelkezik?
    tudom h bőven pasi,aki ugyanúgy szeretne megállapodni egyszer.
    én 20 éves vagyok csak,de várom h olyan komoly kapcsolatom legyen,amit házasság pecsétel meg ,legyen gyermekem,családom,szép,harmonikus otthonom.

Szóval tartom,h kivételek márpedig vannak.