Miért hazudnak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
Ezt nem igazán értem hogy mirõl beszélsz, pont azt írtam le, hogy mennyire hiányzik.....és hogy eddig azt hittem hogy csak az érzés és közben még sem....
Na mind1....:S leszarom az egészet én már nem tok semmit....már belefáradtam a dolgokba....

xD

[Jakuza]
Nem is arrol van szo, hogy mit muszaj elfogadni nekik, hanem arrol, hogy milyenek, mint ahogy a tema cime is mutatja. 😛PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Kesobb se valtoznak meg, szal nem hiszek az elveidben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gercse
szerintem ilyen korban elég hullámzó még a hangulata az embernek...és eszerint cselekszik
, ebben szerintem van szerepe a kornak, biztosan

hykao
A nõk mindig hamarabb, és kevesebb sérülésel vészelik át az ilyen dolgokat. Ezért nem szabad haragudni rájuk, muszáj elfogadni, hogy ilyenek...vagy lehet még buzinak is lenni, de azok szvsz általában még farsabbak... 😊))
[Jakuza]
Mi van igy ?
Az hogy szerelmi banata van es alig egy het mulva mar massal smarol ?
Nagyon szerelmes az ilyen ember.
Aztan lehet 15 eves vagy 40 annak kb nulla szerepe van.
Erdekes en ilyen helyzetben kajalni se tudtam 12 napig, nem hogy smarolni.
Szoval helyeselj csak.

krisztike
így van

gercse
nem tudom mi probléma...
15 éves asszem, vagy nem?
ráér még másmilyennek lenni...

ÁjjLe BoBBi
picit írtad le magad csak.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[Jakuza]
Erdekes meg alig egy hete szerelmi banatban szenvedtel, ahhoz kepest eleg jol viseled.
Na ennyit arrol milyenek is a nok.

Brigicsaj
körbevettek jobbnál-jobb srácok, az egyikkel smároltam is meg na nem részletezem de nem volt olyan mint az Istvánnal, vagyis ha jobb lett volna fasz bánná a dolgot...😄DD meg hiányzik a beszélgetésünk, nálam az is nagyon fontos hogy tudjak a sráccal dumálni....meg eleve a nézése az arca, a szavai,......úgy az egész srác....:S És hogy nem másé hnem az õ közelsége kellene....:S de csak kellene....😞

xD

laca103
öszintén mi volt ami rádöbbentett?

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Brigicsaj
Jah egy normális férfi nekem is kéne....tegnap is össze veszett rajtam két srác.....:S És az a vicces hogy fõleg az pattogott amelyiknek van csaja..😄
Ááááá basszus..😞(
Engem a tegnapi nap döbbentett rá hogy még sem az érzés hanem tényleg a volt btom hiányzik...:S Ááá faszom tiszta szar.....
és ráadásul minnyá elalszok..😄D

xD

krisztike
természetesen ez a férfiakra is vonatkozik 😊

laca103
jaja küld át lécci majd a DNS kódját !

ÁjjLe BoBBi
egyet tegyél félre nekem is pls 😉

[Jakuza]
Es ki mondta, hogy en egyedul szeretnek meghalni ? 😛
Varom a csodat, hogy en leszek az elso ember aki feltalalja a hazugsagmentes not.

laca103
ijj de szépen írtam 😄 egy hete nem láttam billentyûzetet...de remélem tartalmi hibát nem vétettem...

laca103
Szívbõl javaslom minden embernek aki nem zárja el magát 50 méteres beztonfallal és materialista elvek miatt a vallást... Éppen innen jövök http://www.ifjusagizarandoklat.hu/ és életemben elõször beszélgettem élõben jól kinézõ jófej értelmes és vallásos csajt....csak én nem tatszettem neki 😄 de sebaj már megszoktam...Jó tudni azért hogy vannak normális emberek is.
JAKUZA peg túlságosan álltalánosít amit megértek, de nem tartom helyesnek...én is kurvára csalódtam az utóbbi néhány évben az ellenkezõ nemben, de mégsem szeretnék egyedül meghalni...

laca103
A számból vetted ki a szót!!!!

ÁjjLe BoBBi
én sem tudtam meg az igazi okot...😉

ÁjjLe BoBBi
én sem a legfényesebb véleménnyel vagyok itt.
de az nem fog megváltozni azért mert páran írkálnak itt olyanokat amikrõl fogalmuk sincs

Brigicsaj
Hát jah.....remélem legközelebb egy normálisabbat fogok ki...😊
Én nem tom hogy minek szidni a nõket.....tényleg vannak kivételek nõknél is, meg pasiknál is akik normálisak....és én egyre több normálisat ismerek...szerencsére..😊

xD

gercse
Elsõsorban emberek vagyunk, aztán férfiak és nõk. valahogy így van a mondás, nem? 😊

krisztike
sajnálom ,hogy megtörtént ez veled .
sajna ez velem is megtörtént 1 párszor ,amikor még nagyon fiatal voltam .

krisztike
az miatt mert 1 másik pasi volt a képben
de olvasd végig még egyszer #1596 és #1597 hozzászólást !

[Jakuza]
Valoban nem csak a nok csinaljak, en ezt nem is allitottam.
En azt allitottam, hogy jo ha a nok 0,000001%-a szokta ezt bevallani.
Ergo hazudnak.

Brigicsaj
Jah persze, nálam pont nem így volt btom még a képembe is hazudott amikor rákérdweztem hogy egy másik nõ van-e benne, azt mondta hogy nem dehogy, és a bnõmtõl kellett megtudnom hogy még is.....és nekem se mondta meg a szakítás okát......errõl ennyit,.....ez megint csak ember függõ a dolog hogy mennyire van gerince egyeseknek és nem csak a nõk csinálják ezt amit mondtál, szal....

xD

Brigicsaj
köszönjük...😊)

xD

[Jakuza]
Ez miatt ?
Mi miatt ?

krisztike
ez miatt Én egyszer szakítottam hapsival és elmondtam neki ,hogy más tetszik de azt hozzá kell ,hogy tegyem addig amíg nem voltam szabad addig nem kezdtem másik hapsival.

[Jakuza]
Engem ugyan nem bantasz meg.
raadasul leirtam, hogy nem az en sajat tapasztalatom csak, amit leirtam.
A tobbi tobb ezer ember ugylatszik ugyanolyan peches. 😛

Amugy hany, no szokta megmondani a szakitas igazi okat, ha egy masik ferfi van a kepben ?
Kb. egy sem. Ez a valaszom arra, hogy a ferfiak becstelenebbek.

krisztike
hát örülök neki ,hogy valaki nem csak K-nak látja a nõket ...de hát a kivétel erõsíti a szabályt.

Én nem akarlak bántani, de nem lehet, hogy csak te voltál marha peches, vagy ügyetlen és valamit elcseszel a lányoknál? Hát nekem messze nincsenek ilyen rossz tapasztalataim, sõt ami azt illeti a férfiakat ilyen téren becstelenebbnek tartom, mert lelketlenebbül átkurják a lányokat, mint fordítva.
Sajnálom, hogy így látod a dolgokat, pedig rengeteg értékes, becsületes lány futkos a földön.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Brigicsaj
Na ebbõl is látszik, nektek a haverok az elsõk utána jön a párotok, én ezt mindig fordítva csináltam, és lehet hogy ezért is basztam el a dolgot, nekem mindig a barátom volt az elsõ, a haverok meg a család mindenki csak a második....na mind1...

xD

Brigicsaj
Na ja, ez is egy nagy igazság....

xD

Brigicsaj
Na figyelj ne a sztárokból induljá ki.....
Azok b@zmeg nem kapnak elégpénzt vagy eltûnek mert nem tetszik a közönségnek, azok fognak vmi gazdagfickót kizsebelik aztán boldogan élnek amíg meg nem halnak.....azok pénz éhes kisdisznók....
Most ne akard már egyszinre hozni a hétköznapi embereket ezekkel, légyszives!

xD

Brigicsaj
jajaja.....általánosít a drága....

xD

Brigicsaj
Ez egy hazugság hogy a nõk csak a pénzre hajtanak, csak hülye kurvák hajtanak a pénzre...
a másik dolog hogy hazudoznak, jó lehet...félnek a reakciótól meg egyebektõl az biztos hogy itt is a legtöbb nõ ilyen.....
mondjuk én pl ha megcsalnám barátomat szemébe mondanám neki akármi lesz nem bírnék ezzel a tudattal együtt élni, a másik dolog hogy a férfiak is ilyenek hogy nem mondják meg a nõnek....vagy rájön magától, vagy nem....

xD

H0ri
mert ilyenek azé :// de azé jó hogy vannak ^^'

ÁjjLe BoBBi
ahogy olvasom a soraidat, úgy ugranak be a dolgok az utolsó kapcsolatomról...

ÁjjLe BoBBi
ennyi!
nem kívánok semmit hozzátenni^^

banok
ez olyan vita mint a "mi volt elõbb a tyúk vagy a tojás".... XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

krisztike
nem hiszem ,én biztos ezt nem mert ezt nem tartom viccesnek sõt undorítónak tartom ,ha ilyen 1 pali .

[Jakuza]
Na ha igy van, akkor en nem tudom miert latom ezeket a millios vagyoni megosztast, 2 eves hazassagok utan.
Amugy veletlenul, nem te incselkedtel a fonokkel, amit mashogy ertelmezett ?

krisztike
a pénz nem boldogít de jó ,ha van .
ha válásnál pénz és gyerek közül kell választanom hát számomra ez nem kérdés mert akkor leszarom a pénzt de az én gyerekemet 1 pasi se fogja tõlem elszakítani .
férjhez mehettem volna 1 üzletemberhez (megkérte a szüleimtõl a kezem és pénze,lakása és kocsija is volt és van )de én a csóró férjemhez mentem hozzá mert õt szeretem és nem a pénzét ,ami nincs .
Nem az összes ff fõnököm akart megdugni eddig csak 3 és ebbõl 2 volt 15-20 évvel idõsebb 1 pedig 2 éve volt nõs és 1idõs velem .

[Jakuza]
Hany fonokod is volt aki azt akarta, hogy bukjal le ?
Talan az osszes ferfi fonokod ?

Ezzel en nem akarom vedeni az ilyen embereket, csak mint kerdes felvetodik bennem.
(Amugy szanalmasnak tartom, ha ilyen vagy mas helyzetet akar kihasznalni egy "ferfi") Azert az idezojel, mert ezek inkabb az eticsiga vagy pondro kategoriaba tartoznak.

Amugy a tobbi felvetesre sem valaszoltal? Pl, penzre utazas, vagy valotarsi kereset, amikor a penz a lenyeg, nem a gyerek.
A 20 eves nok a 80 eves milliomosokkal stb.
Kivancsi vagyok azokra tudsz e valaszt, ha arra nem miert uzik ennyien a kurvalkodast. (mondjuk ezt mar en megvalaszoltam)

krisztike
bocs rosszul fogalmaztam ,nem pont TE miattad ûzik a bélmozgató elfoglaltságot...
Nem tudom ,hogy miért van ennyi nõ ,aki a pénzért dug úton-útfélen.
De az úgy szintén mondták már ,hogy 1 barát v. barátnõ többet ér ,mint 1 f@sz ...
Miért van az ,hogy azért lettem kirúgva az egyik munkahelyemrõl mert nem szoptam le a fõnökömet ? -és még örülhet neki ,hogy nem vertem be neki a pofáját ...

[Jakuza]
Hat hogyne pont en miattam uzik az ipart, nem a penzert, hanyingert kelto elfoglaltsagukkal. 😛

A valasz pedig.
Valoszinuleg oka van annak ha egy not lekurvaznak.
Ok nelkul nem kurvazzak le a leder noket. 😛
Valoszinusitheted, hogy a sok szazeves tapasztalat ragad meg a ferfiakban.
Raadasul nem csak a ferfiak kurvazak oket, legalabb annyi no kurvazza le a masik not, mint amennyi ferfi.
Az meg magasan nem igaz, hogy a fonokok az osszes not megalazzak es sexualis ajanlatokat adnak nekik uton-utfelen.
De visszaterve miert is van ennyi szanalmas kurva, aki penzert mindenre hajlando ?
Erre valaszolj, ha tudsz.
Nem kell a szanalmas mellebeszed, hogy azert mert a ferfiak nem becsulik meg oket.
Hiszen a sajat onbecsulesen mulik a dolog, hogy penzert eladja magat barkinek vagy sem, ennek semmi koze nincs az "oket nem becsulo" ferfiakhoz.

Vajon miert van olyan mondas, hogy egy barat fontosabb mint barmilyen no.
Ez forditva nem igaz. En ezt az elvet vallom, ilyen norol viszont nem hallottam meg aki ezt vallotta volna.

krisztike
talán az ilyen hapsik miatt üzik az ipart ,mint te is vagy ,hogy nem becsülik meg a nõket és csak 1 kúrvának ,1 tárgynak tekinti õket ...továbbá amikor melóhelyre jelentkeznek azt kérdezik ,hogy miért váltogatja évenként a munkahelyét amikor kiderül ,hogy a becsületes fõnök bácsi vagy megakarja dugni vagy elfelejti bejelenteni vagy pedig abban talál hibát ,hogy barátja vagy férje van ...
Mondd meg ,hogyan tud 1 illyen világban tisztességes maradni 1 nõ ,amikor már a barátja is lekurvázza csak mert hirtelen megszûnik a munkája és az nem is érdekli ,hogy miért ?
Na fõ okos erre válaszolj !
1 hapsinak minden nõ kúrva az egyik mert megvolt ,a másik pedig azért mert nem .