Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mind1....:S leszarom az egészet én már nem tok semmit....már belefáradtam a dolgokba....
xD
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
, ebben szerintem van szerepe a kornak, biztosan
Az hogy szerelmi banata van es alig egy het mulva mar massal smarol ?
Nagyon szerelmes az ilyen ember.
Aztan lehet 15 eves vagy 40 annak kb nulla szerepe van.
Erdekes en ilyen helyzetben kajalni se tudtam 12 napig, nem hogy smarolni.
Szoval helyeselj csak.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Na ennyit arrol milyenek is a nok.
xD
Ááááá basszus..😞(
Engem a tegnapi nap döbbentett rá hogy még sem az érzés hanem tényleg a volt btom hiányzik...:S Ááá faszom tiszta szar.....
és ráadásul minnyá elalszok..😄D
xD
Varom a csodat, hogy en leszek az elso ember aki feltalalja a hazugsagmentes not.
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
JAKUZA peg túlságosan álltalánosít amit megértek, de nem tartom helyesnek...én is kurvára csalódtam az utóbbi néhány évben az ellenkezõ nemben, de mégsem szeretnék egyedül meghalni...
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
de az nem fog megváltozni azért mert páran írkálnak itt olyanokat amikrõl fogalmuk sincs
Én nem tom hogy minek szidni a nõket.....tényleg vannak kivételek nõknél is, meg pasiknál is akik normálisak....és én egyre több normálisat ismerek...szerencsére..😊
xD
sajna ez velem is megtörtént 1 párszor ,amikor még nagyon fiatal voltam .
de olvasd végig még egyszer #1596 és #1597 hozzászólást !
En azt allitottam, hogy jo ha a nok 0,000001%-a szokta ezt bevallani.
Ergo hazudnak.
xD
Mi miatt ?
raadasul leirtam, hogy nem az en sajat tapasztalatom csak, amit leirtam.
A tobbi tobb ezer ember ugylatszik ugyanolyan peches. 😛
Amugy hany, no szokta megmondani a szakitas igazi okat, ha egy masik ferfi van a kepben ?
Kb. egy sem. Ez a valaszom arra, hogy a ferfiak becstelenebbek.
Sajnálom, hogy így látod a dolgokat, pedig rengeteg értékes, becsületes lány futkos a földön.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
xD
Azok b@zmeg nem kapnak elégpénzt vagy eltûnek mert nem tetszik a közönségnek, azok fognak vmi gazdagfickót kizsebelik aztán boldogan élnek amíg meg nem halnak.....azok pénz éhes kisdisznók....
Most ne akard már egyszinre hozni a hétköznapi embereket ezekkel, légyszives!
xD
a másik dolog hogy hazudoznak, jó lehet...félnek a reakciótól meg egyebektõl az biztos hogy itt is a legtöbb nõ ilyen.....
mondjuk én pl ha megcsalnám barátomat szemébe mondanám neki akármi lesz nem bírnék ezzel a tudattal együtt élni, a másik dolog hogy a férfiak is ilyenek hogy nem mondják meg a nõnek....vagy rájön magától, vagy nem....
xD
nem kívánok semmit hozzátenni^^
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Amugy veletlenul, nem te incselkedtel a fonokkel, amit mashogy ertelmezett ?
ha válásnál pénz és gyerek közül kell választanom hát számomra ez nem kérdés mert akkor leszarom a pénzt de az én gyerekemet 1 pasi se fogja tõlem elszakítani .
férjhez mehettem volna 1 üzletemberhez (megkérte a szüleimtõl a kezem és pénze,lakása és kocsija is volt és van )de én a csóró férjemhez mentem hozzá mert õt szeretem és nem a pénzét ,ami nincs .
Nem az összes ff fõnököm akart megdugni eddig csak 3 és ebbõl 2 volt 15-20 évvel idõsebb 1 pedig 2 éve volt nõs és 1idõs velem .
Talan az osszes ferfi fonokod ?
Ezzel en nem akarom vedeni az ilyen embereket, csak mint kerdes felvetodik bennem.
(Amugy szanalmasnak tartom, ha ilyen vagy mas helyzetet akar kihasznalni egy "ferfi") Azert az idezojel, mert ezek inkabb az eticsiga vagy pondro kategoriaba tartoznak.
Amugy a tobbi felvetesre sem valaszoltal? Pl, penzre utazas, vagy valotarsi kereset, amikor a penz a lenyeg, nem a gyerek.
A 20 eves nok a 80 eves milliomosokkal stb.
Kivancsi vagyok azokra tudsz e valaszt, ha arra nem miert uzik ennyien a kurvalkodast. (mondjuk ezt mar en megvalaszoltam)
Nem tudom ,hogy miért van ennyi nõ ,aki a pénzért dug úton-útfélen.
De az úgy szintén mondták már ,hogy 1 barát v. barátnõ többet ér ,mint 1 f@sz ...
Miért van az ,hogy azért lettem kirúgva az egyik munkahelyemrõl mert nem szoptam le a fõnökömet ? -és még örülhet neki ,hogy nem vertem be neki a pofáját ...
A valasz pedig.
Valoszinuleg oka van annak ha egy not lekurvaznak.
Ok nelkul nem kurvazzak le a leder noket. 😛
Valoszinusitheted, hogy a sok szazeves tapasztalat ragad meg a ferfiakban.
Raadasul nem csak a ferfiak kurvazak oket, legalabb annyi no kurvazza le a masik not, mint amennyi ferfi.
Az meg magasan nem igaz, hogy a fonokok az osszes not megalazzak es sexualis ajanlatokat adnak nekik uton-utfelen.
De visszaterve miert is van ennyi szanalmas kurva, aki penzert mindenre hajlando ?
Erre valaszolj, ha tudsz.
Nem kell a szanalmas mellebeszed, hogy azert mert a ferfiak nem becsulik meg oket.
Hiszen a sajat onbecsulesen mulik a dolog, hogy penzert eladja magat barkinek vagy sem, ennek semmi koze nincs az "oket nem becsulo" ferfiakhoz.
Vajon miert van olyan mondas, hogy egy barat fontosabb mint barmilyen no.
Ez forditva nem igaz. En ezt az elvet vallom, ilyen norol viszont nem hallottam meg aki ezt vallotta volna.
Mondd meg ,hogyan tud 1 illyen világban tisztességes maradni 1 nõ ,amikor már a barátja is lekurvázza csak mert hirtelen megszûnik a munkája és az nem is érdekli ,hogy miért ?
Na fõ okos erre válaszolj !
1 hapsinak minden nõ kúrva az egyik mert megvolt ,a másik pedig azért mert nem .