2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#1707 ezt lehet tölrninem fejeztem be-.-
pls házigazda -
#1706 Nem bezsélek félre...legalábbis csak szerinted tezsem azt..az meg engem nem zavar.
nem a bűncselekmény a lényeg,de nem baj,tudom logikátlan csak a NŐ lehet.
Válazsoljak a kérdéseidre?
szívesen!
"Miert nem oszintek a nok, miert titkoljak el allandoan a valos tenyeket, amikor bekellene vallani, hogy mast szeretnek."
szerintem uyganezeket a szemétéségeket pasik is követték már el...
Nem tudom ki miért teszi,nem értem énsem.
Talán h ne bántsák meg a másikat?
Nem tudom elfogadni,én mindig az őszinteséget várom el,és ugyanígy cselekszek én is.
Nem fair a másik szemébe hazudni..nem kell a kegyes duma,lényeg h őszintén bökje
Ja hogy a ferfiak feltekenyek ?
Van miert.
Ja hogy igenytelenek ?
Inkabb a nok tulontul hiuak es minden szart rajuk lehet tukmalni ami szepitoszerek kategoriajaba tartozik.
Mondjak valamit, egy ferfi legyen egyszeruen inkabb buszke a peniszmeretere, mint amennire buszkek a nok arra, hogy melyik ferfit hogy csaptak be es mennyi penzel huztak le a valaskor, de a gyerek nem szamit.
Nem kepesek rendet rakni ? Mint ahogy a legtobb no sem manapsag, sot mar azt sem tudjatok, 20 evesen, mi az hogy fozni.
Miert, tudtoik vezetni ? LOL
Micsodat ? Altalaban azt a jarganyt amit apuka termelt ki nektek ?
Nem kell ez a handabanda, nem veletlenul a ferfi a csaladfentarto.
Tietek lehet a kassza, ugyis arra fajt mindig is a fogatok. :P
-
#1705 Latom a szoveg lenyegi resze, nem jutott el a szurkeallomanyig :P
"nem feltétlenül jelenti azt hogy úgy született hogy még az anyjára is negatívan nézett mint az első nőre akit lát!!!!!"
Szoval nem a szemuvegesseg es a gebeseg ami miatt leirta az elhangzottakat.
Remelem igy mar leesett, egy kis rasegitessel. -
#1704 lol
ismered azt a kifejezést,h akinek nem inge,ne vegye magára???
mellesleg ezekszerint nem értetted a célzást.
miféle megjegyzést?
itt nem arról van szó h ki h néz ki,hanem arról h sok abberált tini van fennt,aki még nem tud mit kezdeni a hormonjaival..ebben semmi különös v rossz nincs,csak épp az ilyen emberek véleményére én nem alapoznék semmiféle tézist.
naná h egy 10-14 évesnek nem sok tapasztalata van,és ettől független h h néz ki a delikvens.
én is szemüveges voltam,és cikiztek,mert irtó gebe voltam...és?
ok,h akkor nem esett jól,de nem ordítom le senkinek a fejét,ha erről beszél,főleg ha nem is rám céloz.
mellesleg akkor is tartoma véleményem,h olyan emeberek vannak az interneten,h nem adnék arra mit mondnaak.
és ez nem rád vonatkozik,meg nem is a kis sárcokra,lánykákra,hanem a pszichológiai esetkre.
nos a,vagy nem értetted a célzást,
vagy b,te magad is az vagy..
remélem az előbbi.
amúgy vicces,h még a végén én leszek az, aki negatív diszkriminációval illet valakit a külseje alapján...-.-
-
#1703 "ÉS legyen egy nőnek akármilyen kemény a szíve vagy egy pasinak az egója"
vagy fordítva :)
-
#1702 Szeressük egyámst gyerekek mert alapszabály:
A nő nem nő férfi nélkül és a férfi nem férfi nő nélkül!!
ÉS legyen valaki rossz tapasztalatokkal teli nő vagy férfi mégis mindkettő újra ringbeszáll hátha a következő megfelelő lesz. Az ember már csak így működik. ÉS legyen egy nőnek akármilyen kemény a szíve vagy egy pasinak az egója valaki úgyis feltöri. -
#1701 -
#1700 ennyire ne szűkítsd a kört -.- -
Cassell #1699 "Ha éhesek,vagy betegek addig nyavalyognak,addig követelőznek,amíg el nem érik céljukat"
ezen akkorát röhögtem -de igazán azért mert teljesen magamra ismertem
Szóval mindenkinek igaza van mert valóban a mai nőknek sem nagy erényük pl. a rendrakás de azért szeretjük őket és bizony sokszor ugyanolyan támasz nekünk a Nő mint mi nekik. -
#1698 Jogos. -
#1697 bocsi de én is ilyen voltam -
#1696 fúde magadra vetted... -
#1695 Légyszi Mond el ki van rajtam kívűl itt 20 alatt!
Az hogy egy 18 éves -4 es szemüvegű, túlsúlyos, túlmagas GYEREKNEK NINCSENEK TÚL JÓ TAPASZTALATAI EBBEN A K............ életben..., nem feltétlenül jelenti azt hogy úgy született hogy még az anyjára is negatívan nézett mint az első nőre akit lát!!!!!
Kérlek MELLŐZZED AZ ILYEN KIJELENTÉSEKET!
-
#1694 benned?sosem...-.- -
#1693 Orulok, hogy nem csalodtal. :P -
#1692 azt írtad,amit vártam. -
#1691 Kosz de mar akkor lattam osszeeskuveses filmet, amikor te meg nem is eltel.
A masik fele, ne akard masokkal azt hallatni, amit csak te akarsz hallani es nem igaz.
Csak te allitod, azt, hogy en kijelentem, hogy minden no ellenem van.
Nevezhetjuk, akar hazugsagnak is az allitasod.
Mint ahogy azt is, hogy az osszes not ismerem. Tehat probalkozz massal, ami igaz, es nem csak a te kitalaciod, ami a te tezisedet igazolja.
Amugy a gondolkodasrol nehogy azt hidd csak egy no lehet kepes, nem veletlenul az elso 10 legintelligensebb egyed kozott IQ felmeresen nincsenek nok. -
#1690 -.-
ajánlom neked a Pelikán ügyirat c. filmet..
összeesküvés elmélet,minden nő ellened van...
midnenre van magyarázatod..végig sem gondolod..nem baj..tudom,te az összes nőt ismered,az összes szituációt ismered,tudod mit miért teszünk..
te egy zseni vagy,egy midnentlátó,mindenttudó!
gratulálok -
#1689 :) -
#1688 Mar megint felrebeszelsz.
HA a buncselekmenyek szazalekos elofordulasarol akarsz beszelni, hozz letre egy topicot "miert fordul elo annyi eroszakos buncselekmeny a ferfiaknal" cimmel.
A kerdesre valaszolj.
Miert nem oszintek a nok, miert titkoljak el allandoan a valos tenyeket, amikor bekellene vallani, hogy mast szeretnek.
Ja hogy a ferfiak feltekenyek ?
Van miert.
Ja hogy igenytelenek ?
Inkabb a nok tulontul hiuak es minden szart rajuk lehet tukmalni ami szepitoszerek kategoriajaba tartozik.
Mondjak valamit, egy ferfi legyen egyszeruen inkabb buszke a peniszmeretere, mint amennire buszkek a nok arra, hogy melyik ferfit hogy csaptak be es mennyi penzel huztak le a valaskor, de a gyerek nem szamit.
Nem kepesek rendet rakni ? Mint ahogy a legtobb no sem manapsag, sot mar azt sem tudjatok, 20 evesen, mi az hogy fozni.
Miert, tudtoik vezetni ? LOL
Micsodat ? Altalaban azt a jarganyt amit apuka termelt ki nektek ?
Nem kell ez a handabanda, nem veletlenul a ferfi a csaladfentarto.
Tietek lehet a kassza, ugyis arra fajt mindig is a fogatok. :P -
#1687 és ezt ki bizonyította be? vagy volt valami kutatás? -
vg #1686 Az összes ember hazudozik, ez tény. Az is tény, hogy a nők többet, nagyobbat és jobban hazudoznak mint a fériak.
ennyi és pont. -
#1685 nevetséges vagy...
ez már tényleg az...
h miért nem írtam konkrétmokat?nah vajon?!
de tudod tezsek rá,h szted miért nem írtam,hiszen a te ffi agyad valószínűleg üres fecsegésnek fogja majd fel.
nem állítottam be sehogy semmit,egyszerűen egy tényt közöltem,h abban a pillanatban mérhetetlenül fáratd voltam.
de ha szertenéd,provokálj,és jó...mondjak példákat?
direkte nem akartam belemenni a sárdobálásba...ez a te szointed.
de akkor tessék:
az h zömében a nők adják be a válásokat,az nem feltétlenül jelzi azt h a nő a szédelgő,örülüök h képes vagy a felszín alá nézni,és meglátni az OKot!!!!-.-
Elgondokodtál már-e azon,h azok a nők,akiket említettél,azok közül is nem mindegyik rossz(természetesen én is elismerem néhűány nőre a véleményed),hanem esetleg MÁS?!!!
Nem gondolod h nem kéne intélkezned egyből,hanem meglátni h mi miért történik?!
Ha statisztákát szeretnél,akkor én is említhetek párat:
Szexuális bűncselekményeket 95%ban férifak követik el!
Hmmm..nem tartozik közvetlenül a tárgyhoz,de ha már sárdobálás...-.-
Az agressziót tekintve is élen járnak a férfiak,a családban elkövetett tettlegességben is inkább a férfiak a "tehetségesebbek",és sok nő,van oylan buta,h csak azután adja be a válópert,miután vmi igazán nagyobb sérülés történik,vagy vele,vagy mondjuk a gyerekét verte össze,az az igazán racionális,tényeken alapuló gondolatvilággal rendelkező,nemes FÉRFI...-.-
Nemi erpszakot is a férfiak követik el általában,ami a legrémisztőbb...gyermekek körében is.
Jah,de igazad van,nem kell nézni minden egyes emberi sorsot,hisz fontos a statisztika,fontosak a tények.
nah de jó,ne legyenek ennyire sarkított példák.
a férifak milyneke?
Önzőek és követlezőek.
FÉltékenyek.
Igénytelenek.
A vizuális érzékük fejlett,de korlátolt is egyben hisz csak az új hús felmérésig terjed el ez a képességük.
Intelligensek,de ahoz nem elég bölcsek,h ha többet keresnek a nők,akkro ezt ne hánytorgassák fel folyton.
Érzékenyek a kocsijukra és a péniszméretükre.
Ha elhagyják őket,jobban szövik az összeesküvés elméleteket,mint egy mesntruáló nő.
Histisebbek mint a nők.
Ha éhesek,vagy betegek addig nyavalyognak,addig követelőznek,amíg el nem érik céljukat.
pénzorientáltak,anyagiasak.
célorientáltak.
mindenki azt hiszi,h a nőknek kella támasz,de valójában ugyanúgy a ffiaknak is,sőőt!Egy sikeres férfi mögött kell,h legyen egy nő,vagy legalábbis egy társ...bizonyos esetekben,ez ugye férfi is lehet.
Nem képesek rendet rakni...ami nem azt jelenti h a koszos ledobott zokni három métert arréb csúszik.
A férfiak roppant erősek egy gyengébb nő előtt,de roppant gyengék egy náluk erősebb fajtársuk előtt.
Belepofáznak a nők vezetési stéíusában,függetlenül attól,h van-e alapja h a nő zsarul vezet,vagy sem.
Féltkenykednek,de csak azért mert magukból indulnak ki...Jön egy szép suna,hajlékony,kedves,figyelmes,és "bevállalós"..ok h nem vezsi feleségül,de egy patront uyge megér..-.-
Tudnám még sorolni..
De figyelj...Annyi ilyen férfi van,h szörnyű,mégsem hiszem h minden pasi iylen lenne,mert ismerem és elfogadom a következő fogalmakat:
különböző és más.
KÜLÖNBÖZŐek vagyunk,nem mindneki egyforma.
az ami roszsnak tűnik,nem midnen esetben az,hanem egyszerűen MÁS,mint én.
Lehet h ezeket tényadatok nékül nehéz lesz megérteni,és azt is tudom,h én csak üres ocsogásra vagyok képes,és h ez úgyis mind szar,és idétlen,és gyerkes,stb amit leírtam
Tudom,h úgyis neked van ugazad,tudom h az ittlévő 14éves kroosztály,aki nem képes barátnőt találni,és zsebhokizik a gép előtt,és bambán vigyorog a szódásszifon szemüvegével.
Jah,az eszedbejutott már,h miylen emberek jönnek ide.
Nos,sok olyan ember van az sg-n akiket nagyon kedvelek,már amennyire virtuális kapcsolattartás esetén lehetésges.
De körbe kéne nézni,h miylen az átlag korosztály,jah és miylen ffiak látogatják az oldalt.
Hadd ne menjünk nagyon mélyen bele ebbe,de sok abberált emberke ül a gépe előtt,és az interneten élvezkedik,vagy sírja el bánatát,mert uyge a való életben erre kevés lehetősége van.
De tudod mindezek ellenére,nem ítélek el senkit,előbb arra vagyok kíváncsi h mit miért tesz.
perzse vannak kivételek,és oylankor tényleg rühellek embereket,de annak jelenleg semmi köze a témához.
Jah írtad,h nem éri meg..
Mondjuk uyganarra céloztam én is,de mindegy..
Folytot kutatni azért az emberért,aki más mint a többi,akivel egy szép,szerelmes,közös jövőt lehet tervezni...De ezt előre nem tudhatod..Nem tudhatod,h nem fog-e megbántnai..kockáztatsz...Hiszen ha csalódni is fogsz,hiszel abban,h van kivétel,tehát mégiscsak megéri,mert zsar,e biztos,de előbb-utóbb megtlaálod akit keresel.
Nyílván nem azzal éri meg aki belédtipor,haneminkább kapjunk az életben pár pofont,mint h mindig egyedül legyünk,és soha meg ne próbáljuk!
De felőlem nyalogasdd a sebeidet,és mondogasdd h ez csak ténykeen alapuló duma...de valójában uyganoylan mélyen érintett téged az összes sérelem,mint a többi érző embert.
Nekem8,mit hiszel,mit szeretnél,ha mondod,ekhiszem,rádhagyom,h ezek csak tények,és semmi köze nincs hozzá a megszerzett tapasztalaidnak,és a negatív élményeidnek...
de mivel én félrebezsélek,és téged ez úgy sem érdekel,a házigazda ha gondolja törölheti a hozzászólásomat,ne zavarjon téged..igaz,h scak anyni lenne h csak továbblépsz,de csak nyugodtan.
Remélem egyszer felébredsz,és rájösz miket hordtál itt össze..
ennyi és pont. -
#1684 Most jon az a dolog, hogy ne haragudj, es olyan elesett vagyok, meg a masok erzelmeire apellalok, ezzel is a masik hibajat felnagyitani a sajat hibarol elterelve a figyelmet. Noi fifika. Ez is egyfajta hazugsag.
No comment. -
#1683 bocs ,hogy piszkítom a levegőt ebben a topicban ... -
#1682 Nem valoban nem mindegyik, de a legtobb az.
Amugy amit csinalsz az csak a magyarazkodassal teli ures szovegeles.
Egy konkretumot nem irtal meg ide, miota hozzaszoltal.
Frazisokat en is tudok mondani, de annak semmi ertelme nincsen.
Inkabb cafold meg azokat amiket leirtam.
Valasok 75%-at no adja be, legtobb esetben a vagyonhoz akarnak hozzajutni, tomenytelen mennyisegu kurva mindenhol, akik szinten csak a penzt akarjak. Becsulet nelkuli nok, akik kozul jo ha 1 milliobol 1 bevallja, hogy mi a szakitas valodi oka, ami altalaban mindig egy masik ferfi es sorolhatnam az indokokat.
Ezekre valaszolj. Ne felrebeszelj, hogy te milyen vagy es hogyan gondolkozol, mert az lenyegtelen ebben a temaban.
Amugy nem is kell teged, se mast meggyoznom, eleg ha mi akik ideirtunk ferfiak tudjuk mi az igazsag. (Teszem megegyszer hozza, mint ferfi nem elfogultan, csak tisztan a tenyek tukreben)
Engem nem erdekel, ha altatod magad hazugsagokkal, attol az meg nem lesz valosag. Ha pedig nem akarsz errol vitazni, akkor ne vitazz, senki nem kenyszerit ra. Ugy allitod be mintha valami merhetetlen rossz tortenne emiatt veled es fegyverrel kenyszeritene valaki arra, hogy ideirj.
Szoval varom a valaszokat fegyverek nelkul a 75% es a tobbi temaban, a tobbi felrebeszeles meg nem erdekel. -
#1681 ígyvan, mi ketten tudjuk mi az igazság ^^ -
#1680 tudod mit...tapasztalatam én is olyan sok rosszat a ffiakról,h megszámolni is nehéz,mégsem írom le őket.
jelenleg is vannak gondjaim,mégsem gondolom őgy,h minden férfi egy nagy hazug,álnok,szonyapecér.
és nem csak elfogultság...nem midnen nő iylen,mint amilyennek te beállítod.
sztem hagyjuk abba,mindketten magyarázzuk a magunkét,nem engedünk a 48-ból.
te is meg vagy győzödve az igazadról,és én is.
én nem foglak téged meggyőzni,és te sem fogsz engem.
ráadásul jelen pillanatban vagyok oylan fáradt,h nem akarok már iylesmin vitázni senkivel sem. -
#1679 Hat ez csak egy felreforditas.
Az eredeti Romai kozmondas szerint a kivetel nem erositti, hanem eppen gyengitti, ill probara teszi a szabalyt. :PPP -
#1678 éspedig a kívétel erősíti a szabályt... -
#1677 Ugye ezt te magad se gondoltad komolyan ? :P
Egy no sajat maga miatt elfogult, egy ferfi meg az alapjan amit tapasztal.
Tehat egy no eleve nem gondolkodhat magarol, partatlanul. Viszont en mint ferfi, a velemenyemet irtam le rolatok, s nem azert mert nem szeretlek titeket, hanem en igy latlak benneteket. nehogy azt gondold en gyuloletbol irok ilyeneket, meg akkor is ha a valosag faj nektek.
Nem kicsit kulonbozik ez a ket erv.
"nyílván senki nem vitatkozik veled a férfiak köréből,hisz rengeteg hapsit ért csalódás,de ez fordítva is igaz."
Ez meg egy sztereotipia.
Ha a nok annyira becsuletesek lennenek, mint ahogy te valotlanul allitod, nem lenne a ferfiaknak okuk, hazudni es egeszen ellenkezo velemenyt nyilvanitani.
Nem kicsi paradoxon, tehat amit allitasz.
"szerinted annak ellenére,h a férfiak és a nők is találkoztak már olyan emberrel,társsal,aki átverte,kihazsnálta,megbántotta,hitegette őket,nem éri meg?"
Nem, nem eri meg.
Legalabbis nem az ilyen emberekkel.
Pontosan az hajtja elore az embert, hogy megtalalja azt, aki nem ilyen es magaert szeret valakit es becsuletes a masikhoz.Mert az ember alapvetoen remenykedo tipus. Megakarja talalni az elete "igaz" szerelmet. (nem a hazug szerelmet)
Nem veletlenul van az a mondas, hogy "almok nelkul az ember mit sem er" vagy "Cherchez la femme".
Tehat te itt osszekevered nagyon ezeket a dolgokat, hogy mi eri meg es mi nem.
Ja es nagyon sok ember megakar allapodni ?
Szerintem egy-ket kivetellel, mindenki megakar allapodni, de nem mindegy hogy csak a megallapodas miatt van veled, vagy szeret teged valaki.
Vagy csak penzert arulja magat, vagy csak a vagyonra faj a foga, vagy csak egy masik ferfira mig kozben azt suttogja a fuledbe, hogy szeretlek. -
#1676 :D
még jó h van okom,de amúgy mindkét oldal elfogult valamilyen szinten,nem gondolod...?
egy ilyen kérdésben nem lehetsz objektív,hiszen személyes tapasztalatok alapján vonsz le következtéseket,ugyebár..
csak azt nem szeretem,h beállítjuk akár a pasikat,akár a nőket olyan lényeknek,akik csalfák és igyekszenek a másik nemet megbántani..
a nők is feltudnak sorolni efféle sztreotípiákat,és a ffiak is.
de sztem bőven vannak kivételek.
ugyanúgy tudnék én is sorolni rossz tapasztalatokat mind a saját,mind ismerősök köréből a ffiak kapcsán.
igaz,a nők között is vannak,akik nem érdemlik meg h egy szinten emlegessük őket.
tény és való,h rengeteg nő csapodár,csalfa,hiú,és sokszor megbízhatatlan,de nem hinném h ez a túlnyomó többség..bár igaz,nem vagyok férfi..én a másik oldalról tudok csak mesélni.nah meg magamat ismerem.
nyílván senki nem vitatkozik veled a férfiak köréből,hisz rengeteg hapsit ért csalódás,de ez fordítva is igaz.
jah egy kérdés!
szerinted annak ellenére,h a férfiak és a nők is találkoztak már olyan emberrel,társsal,aki átverte,kihazsnálta,megbántotta,hitegette őket,nem éri meg?
nem éri meg mégis megkeresni azt az embert,aki úgy látja avilágot,mint mi?nem éri meg rátalálni a másik felünkre?arra aki a jövőt tekintve hasonló elképzelésekkel rendelkezik?
tudom h bőven pasi,aki ugyanúgy szeretne megállapodni egyszer.
én 20 éves vagyok csak,de várom h olyan komoly kapcsolatom legyen,amit házasság pecsétel meg ,legyen gyermekem,családom,szép,harmonikus otthonom.
Szóval tartom,h kivételek márpedig vannak.
-
#1675 Őszintén!
Brigicsaj!
REagálj már valamit erre a kijelentésre!
-
#1674 Meg szerencse, hogy azt gondolok amit akarok. :P
Nekem ez a velemenyem, ettol meg persze lehet mas, mashogyan latja.
Foleg ha az illeto no.
De egy valamit figyelembe kell venni, neked van okod elfogultsagra, mert te azonos nemu vagy azokkal akirol irtunk, mig nekem nincs, mert en csak a velemenyemet irom le, ahogy en magam latom a dolgot.
Amugy az tisztan latszik, hogy nem vagyok egyedul a velemenyemmel, hiszen akkor a tobbi ferfi aki azota beirt mind ellenkezne az allitasaimmal, de pont forditva tortent foleg.
Tehat akkor ezekszerint lehet abban valami amit irtam, annak ellenere, hogy te nem ertesz egyet vele. -
#1673 "Arguing on the internet is like paralympics: You may win but you are still a retard" -
#1672 azt gondolsz amit akarsz...
:-DDDD
azt hiszem nagyon elbezsélünk egymás mellett.
nem tudom mit értettél meg abból mait írtam..tuti h értelmes ember vagy,de úgy tűnik így virtuálisan nem lehet jól vitázni..
volt akivel sikerült,de most ez nem jött össze,és most már nem is folytatom..lehetne lapozni. -
#1671 még mindig viszed a magadét...:\ -
#1670 Minden nő ilyen... Ha én mondok valamit magyarázzam meg neki miért van úgy bizonyítsam be. ha ő mond valamit és kérem rá, hogy akkor állj elő egy bizonyítással kapásból jön: "miért nem lehet egyszer nekem csak úgy igazam?" lemez. vagy a "az nem elég neked, hogy én így gondolom?" Szóval blabla....
Én manapság igencsak kétkedéssel fogadok bármit amit egy nő mond. (legyen akár az a kedvesem akivel 4 éve együtt vagyok) Tudom, hogy általában fele sem igaz és nagy része ki van színezve. ilyenek. egyszerűen őrült mind és baromira énközpontú.
JA és a sokadik dolog: "tegyél meg értem valamit azért mert szeretsz..." Na ettől falra tudok mászni... Majdd megteszek valamit ha szeretem és nem hallom minden lépésben a szájábl azt hogy ezt szeretném. minden nőből egy nagyon fontos dolog hiányzik a türelem... "adj uram de mindjárt" -
#1669 Majd ha lesz 1 férfi és 1 nő a földön...(úgymint az elején) akkor lesz újból értelme a szerelemnek. De mivel ez egy utopisztikus gondolat ezért nem is kell komolyan venni...
A női mentalitás manapság igen csk torzult(bár nem nagyon vannak információim arról hogy mien volt régebben). Beléjük ivódott hogy ők a gyengébb nem és nekik mindenki megbocsájt és minden férfi az ő kegyeik után megy. De nem annyira gyengék a nők...A túlnyomó többségük(mert nem az összes, bár erre egyre kevesebb bizonyíték van) ezt ALJASAN kihasználja és utána meg sírdogál össze vissza ha valaki EGYSZER az életben visszavág neki. A női gondolkodás felfoghatatlan. Sosem arra gondol amire hiszed hogy talán gondol vagy kéne gondolnia.
Egyszóval CSALFÁK nem mások CSALFÁK, átvágnak ha nem vigyázol mint atom. -
#1668 JAkuza! beírhatsz engem is azok közé akik igazat adnak neked...
Válalom azt hogy mindenki ezzel fog ezentúl cseszegetni...
1 hét van suliig remélem nekem sikerül valakit meggyőznöm...